Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Visai netikėtai greitai įrėminau savo paskutinį darbą.
Dimensions "Nantucket treasures" Siuvinėjau rinkinį, nors ėmiau kitą medžiagą - siuvinėta ant Zweigart belfast lino (spalva Flax), siūlai Dimensions, 30 spalvų.
Man šis darbas buvo susijęs su nostalgiškais prisiminimais, nes esu JAV Nantucket saloje gyvenusi, prieš keletą metų ten atostogavome. Kaip žmones traukia į Nidą, panašiai ir mus su vyru traukia į Nantucket'ą. Tai nuostabi sala su puikiausiais smėlėtais paplūdimiais, mediniais namukais, švyturiais ir saulėlydžiais į Atlanto vandenyną. Vienas populiariausių teminių daiktų ten - krepšiai, kurie atlieka rankinių vaidmenį ir yra ne mažiau kruopščiai padaryti, kaip brangių gamintojų rankinės (ir nesmarkiai pigesni). Krepšių ten apskritai pilna visur, kaip ir kriauklių, švyturių bei hortenzijų. Taigi štai dėl to šis darbas iš užvadintas "Nantucket'o turtai". Beje, hortenzijos nuotraukoje - būtent iš ten (savaitgaliais Main street'e vietiniai gėlininkai pardavinėja gėles).

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2013 03 09, 17:55)

labai labai wub.gif ir pasakojimas thumbup.gif , klausimu nebelieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2013 03 09, 18:55)

Pumpurėli swoon.gif swoon.gif swoon.gif kaip gražu wub.gif wub.gif ,ale geras tas dalykas ,vidinis pasportėlis thumbup.gif

kaip mintis kilo dėt ,o gal kur nors matei biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 09 kovo 2013 - 17:13
Pumpurėli... wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif žavu,žavu,žavu...aplamai, man hortenzija viena pačių pačiausia gėlė, net ir močiučių krūmo kekės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2013 03 09, 17:55)

blink.gif koks vaizdingas pasakojimas,skaitai ir isivaizduoji kad sedi tam papludimi ax.gif
karsta.gif jau nuo jusu tu groziu,labai,labai wub.gif 4u.gif

kol snustelejau valandziuke,Uodegyte ir pamokele pravede blush2.gif ,aukselis tu, aciu,viskas labai aisku 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už gražius žodžius mano darbui 4u.gif
Uoregyte, dėl rėmo, tai nužiūrėjau panašų rėminimą ant rinkinio viršelio, tik ten buvo įrėminta su mėlynu vidiniu paspartu ir mėlynu rėmu, o aš pasirinkau rudą spalva, nes ji namuose labiau dera.
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 09, 15:17)
aa... dar ir pagalvojau,kur ta naktinetoja dingus lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 09, 15:22)
kurios patiks nr. man ,schemą atsiūsiu  mirksiukas.gif

Naujas_WinRAR_archyvas.rar - 14.0 Mb

Aha vakare perziuresiu mirksiukas.gif

Jo kurgi ne,jau perziurejau lotuliukas.gif parasiau tau mirksiukas.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 09, 15:36)
Aushrita doh.gif as galvojau jog tu ant lino siuvineji,norejau prasyt susitikt,kad mane pamokytum ax.gif

Moket tai moku bet viena darbeli pradejau ir nepabaigiau,labai jau uzknisa po tuos du siulukus skaiciuot,o kai teko ardyt isvis susiveliau doh.gif Su aida man paprasciau nors ant lino aisku graziau blush2.gif

O susitikt juk ir siaip galima lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aushrita: 09 kovo 2013 - 18:54
Pumpurėli- TOBULA wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 09, 19:39)
Moket tai moku bet viena darbeli pradejau ir nepabaigiau,labai jau uzknisa po tuos du siulukus skaiciuot,o kai teko ardyt isvis susiveliau  doh.gif Su aida man paprasciau nors ant lino aisku graziau  blush2.gif

tai va, as ipratus lopineliais siuvinet ant aidos lengva paskaiciuot o ant lino reiks eilutem siuvinet,bet nedidelius darbelius pabandysiu mirksiukas.gif gal visai patiks g.gif

zinoma galima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 09 kovo 2013 - 18:56
QUOTE(zerutis @ 2013 03 09, 18:55)
tai va, as ipratus lopineliais siuvinet ant aidos lengva paskaiciuot o ant lino reiks eilutem siuvinet,bet nedidelius darbelius pabandysiu mirksiukas.gif gal visai patiks g.gif

zinoma galima mirksiukas.gif

Tai va,pasiimtum lopineli lino ir parodyciau kaip as dariau mirksiukas.gif tiesa nesiuvinejau eilutem,skaiciavau kaip ant aidos,gal todel labai letai procesavosi ir numeciau i sali.,tuom musu draugyste deja ir baigesi doh.gif

Is katro tu miesto galo esi?
Atsakyti
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 09, 19:59)
Is katro tu miesto galo esi?

as gyvenu Gruzdziuose 16km. uz Siauliu,bet beveik kiekviena diena bunu mieste,nes dirbu ten ax.gif

o kokiam rajone gyveni tu ? as Geguziu g. uzaugus pietiniam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 09 kovo 2013 - 19:12
QUOTE(zerutis @ 2013 03 09, 19:11)
as gyvenu Gruzdziuose 16km. uz Siauliu,bet beveik kiekviena diena bunu mieste,nes dirbu ten ax.gif

o kokiam rajone gyveni tu ? as Geguziu g. uzaugus pietiniam mirksiukas.gif

Bet tai as is Klaipedos g.gif
Atsakyti