Visai netikėtai greitai įrėminau savo paskutinį darbą.
Dimensions "Nantucket treasures" Siuvinėjau rinkinį, nors ėmiau kitą medžiagą - siuvinėta ant Zweigart belfast lino (spalva Flax), siūlai Dimensions, 30 spalvų.
Man šis darbas buvo susijęs su nostalgiškais prisiminimais, nes esu JAV Nantucket saloje gyvenusi, prieš keletą metų ten atostogavome. Kaip žmones traukia į Nidą, panašiai ir mus su vyru traukia į Nantucket'ą. Tai nuostabi sala su puikiausiais smėlėtais paplūdimiais, mediniais namukais, švyturiais ir saulėlydžiais į Atlanto vandenyną. Vienas populiariausių teminių daiktų ten - krepšiai, kurie atlieka rankinių vaidmenį ir yra ne mažiau kruopščiai padaryti, kaip brangių gamintojų rankinės (ir nesmarkiai pigesni). Krepšių ten apskritai pilna visur, kaip ir kriauklių, švyturių bei hortenzijų. Taigi štai dėl to šis darbas iš užvadintas "Nantucket'o turtai". Beje, hortenzijos nuotraukoje - būtent iš ten (savaitgaliais Main street'e vietiniai gėlininkai pardavinėja gėles).
QUOTE(Pumpurėlis @ 2013 03 09, 17:55)
labai labai ir pasakojimas , klausimu nebelieka
QUOTE(Pumpurėlis @ 2013 03 09, 18:55)
Pumpurėli kaip gražu ,ale geras tas dalykas ,vidinis pasportėlis
kaip mintis kilo dėt ,o gal kur nors matei
Pumpurėli... žavu,žavu,žavu...aplamai, man hortenzija viena pačių pačiausia gėlė, net ir močiučių krūmo kekės
QUOTE(Pumpurėlis @ 2013 03 09, 17:55)
koks vaizdingas pasakojimas,skaitai ir isivaizduoji kad sedi tam papludimi
jau nuo jusu tu groziu,labai,labai
kol snustelejau valandziuke,Uodegyte ir pamokele pravede ,aukselis tu, aciu,viskas labai aisku
Ačiū merginos už gražius žodžius mano darbui
Uoregyte, dėl rėmo, tai nužiūrėjau panašų rėminimą ant rinkinio viršelio, tik ten buvo įrėminta su mėlynu vidiniu paspartu ir mėlynu rėmu, o aš pasirinkau rudą spalva, nes ji namuose labiau dera.
Uoregyte, dėl rėmo, tai nužiūrėjau panašų rėminimą ant rinkinio viršelio, tik ten buvo įrėminta su mėlynu vidiniu paspartu ir mėlynu rėmu, o aš pasirinkau rudą spalva, nes ji namuose labiau dera.
QUOTE(zerutis @ 2013 03 09, 15:17)
aa... dar ir pagalvojau,kur ta naktinetoja dingus
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 09, 15:22)
Aha vakare perziuresiu
Jo kurgi ne,jau perziurejau parasiau tau
QUOTE(zerutis @ 2013 03 09, 15:36)
Aushrita as galvojau jog tu ant lino siuvineji,norejau prasyt susitikt,kad mane pamokytum
Moket tai moku bet viena darbeli pradejau ir nepabaigiau,labai jau uzknisa po tuos du siulukus skaiciuot,o kai teko ardyt isvis susiveliau Su aida man paprasciau nors ant lino aisku graziau
O susitikt juk ir siaip galima
Pumpurėli- TOBULA
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 09, 19:39)
Moket tai moku bet viena darbeli pradejau ir nepabaigiau,labai jau uzknisa po tuos du siulukus skaiciuot,o kai teko ardyt isvis susiveliau Su aida man paprasciau nors ant lino aisku graziau
tai va, as ipratus lopineliais siuvinet ant aidos lengva paskaiciuot o ant lino reiks eilutem siuvinet,bet nedidelius darbelius pabandysiu gal visai patiks
zinoma galima
QUOTE(zerutis @ 2013 03 09, 18:55)
tai va, as ipratus lopineliais siuvinet ant aidos lengva paskaiciuot o ant lino reiks eilutem siuvinet,bet nedidelius darbelius pabandysiu gal visai patiks
zinoma galima
zinoma galima
Tai va,pasiimtum lopineli lino ir parodyciau kaip as dariau tiesa nesiuvinejau eilutem,skaiciavau kaip ant aidos,gal todel labai letai procesavosi ir numeciau i sali.,tuom musu draugyste deja ir baigesi
Is katro tu miesto galo esi?
QUOTE(Aushrita @ 2013 03 09, 19:59)
as gyvenu Gruzdziuose 16km. uz Siauliu,bet beveik kiekviena diena bunu mieste,nes dirbu ten
o kokiam rajone gyveni tu ? as Geguziu g. uzaugus pietiniam
QUOTE(zerutis @ 2013 03 09, 19:11)
as gyvenu Gruzdziuose 16km. uz Siauliu,bet beveik kiekviena diena bunu mieste,nes dirbu ten
Bet tai as is Klaipedos