Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 08, 22:35)
lotuliukas.gif jau ne viena uzsikrete lotuliukas.gif

Aš atsilaikysiu cool.gif biggrin.gif
QUOTE(elzeda @ 2013 03 09, 08:53)
Jau nemažai sukryžiavai. Šaunuolė  thumbup.gif

Visgi rėmas tikrai paded sparčiau dirbti, nors 2 rankom nesiuvinėju- kairę laikyčiau viršuj, bet petį skauda, nors visai patogu ir viena smile.gif

QUOTE(Loote @ 2013 03 09, 09:12)
Labas rytas.

Kokie švelnūs, subtilūs darbeliai wub.gif
QUOTE(Padangele @ 2013 03 09, 11:04)
pafotkinu procesa...

Kokia graži šita gėlė wub.gif
Uodegyte- atsiėmiau siuvinuką 4u.gif , daug jau buvai įveikusi, o tos spalvos man visai neprastos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 09, 12:29)
nu jo,jei as dirbciau dienom turbut rankdarbiai butu tik svajone lotuliukas.gif nuosavas namas daug prieziuros reikalauja,dar lauko darbai [darzai,gelynai ],o kur dar puodai,3rekiancios vyriskos burnos [valgyt,valgyt ] lotuliukas.gif

Čia kaip ir apie mane...
Taip
Taip
Taip
...nuo savęs dar pridedu-nemažas butas su laaaabai daug stiklo ir langų (pavasario dėl būsimo jų valymo nelabai laukiu doh.gif ) pasisamdyčiau firmą, bet vyras piestu stojasi-jokio svetimo kvapo neduoda namie palikt biggrin.gif
...darbo dienomis dirbu, prisidedu prie to, kad pencininkai nebadautų...

Mano chebra išvarė į sodybą, namuose net aidas nuo žingsnių skamba...įsipyliau vyno, va susirasiu muzikikę ir kryžiavosiu thumbup.gif ...net iki vakaro
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 09 kovo 2013 - 12:38
QUOTE(sobieska @ 2013 03 09, 13:28)
Taip
Taip
Taip
...nuo savęs dar pridedu-nemažas butas su laaaabai daug stiklo ir langų (pavasario dėl būsimo jų valymo nelabai laukiu doh.gif ) pasisamdyčiau firmą, bet vyras piestu stojasi-jokio svetimo kvapo neduoda namie palikt biggrin.gif

doh.gif apie langus net nekalbek,bijau net pagalvot,pas mane dar didziule veranda istiklinta,kur mielai vasara kavute,knyga ar siuvinukas mirksiukas.gif langus 2dienas valau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 09, 13:28)
Mano chebra išvarė į sodybą, namuose net aidas nuo žingsnių skamba...įsipyliau vyno, va susirasiu muzikikę ir kryžiavosiu thumbup.gif ...net iki vakaro

thumbup.gif lauksim rezultato bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 09, 14:27)

Uodegyte- atsiėmiau siuvinuką  4u.gif , daug jau buvai įveikusi, o tos spalvos man visai neprastos  mirksiukas.gif

tikrai ne prastos ax.gif ,bet atspalviai kitokie ,todėl man ir nepatiko .tarkim vazonas ,ir apačia gavosi žalsvos spalvos ,nors turėjo eit į mėlynumą ,ir buteliukas per tamsus.
aš tokia poniška ant spalvų ,jai kas man nepatinka ,ardau ,iškart keičiu spalvas ,audinį jai reikia ax.gif vakar pasiemusi pasiuvinėjau naują darbelį ,audinį per šviesų paėmiau ,išardžiau šnd vėl iš naujo doh.gif laiko turiu daug,bet va pastoviai ilgai žaidžiu ,kol pasirinkimas mane tenkina ax.gif buvau beušbaigianti ccn darbelį ,paskutiniai štrichai ,ir siūlą prabimbinau doh.gif į miestą toli važiuot dėl vieno siūlo ,užsisakiau kartu su linu ,o jau būčiau pasirodžiusi rolleyes.gif
Atsakyti
Nenervino su 3-gubu siūlu siuvinėt? Aš savo DIM'e vieną plotą išardžiau, nes tokį gumbą sumetė doh.gif , darysiu tik 2 siūlais (kažkodėl kiekvienoje schemoje man vis gaunasi kažką savaip padaryt biggrin.gif )...
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 09, 15:23)
Nenervino su 3-gubu siūlu siuvinėt? Aš savo DIM'e vieną plotą išardžiau, nes tokį gumbą sumetė  doh.gif , darysiu tik 2 siūlais * (kažkodėl kiekvienoje schemoje man vis gaunasi kažką savaip padaryt  biggrin.gif )...

siuvinėt ne ,bet va užtvirtint doh.gif

* drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 09 kovo 2013 - 13:29
QUOTE(zerutis @ 2013 03 09, 13:13)
as abu nestumus tokia isterike,iki asaru buvau,vyras bijodavo ir zodi pasakyt,viskas man budavo blogai lotuliukas.gif o va vaikai neitiketinai ramus buvo biggrin.gif gerai einu cepelinu formuot,nes labai noriu prie kryziuku prisest biggrin.gif

Sekmės formuojant cepelinus thumbup.gif užsinorėjau ir aš jų biggrin.gif

Sobieska puikios kriauklytės ir įrėminimas liuks wub.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 09 kovo 2013 - 13:58
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 09, 14:58)
Sekmės formuojant cepelinus thumbup.gif  užsinorėjau ir aš jų biggrin.gif
Sobieska puikios kriauklytės ir įrėminimas liuks wub.gif  4u.gif  thumbup.gif

na jau visus paseriau, lotuliukas.gif clap.gif o daba kryzeliai,kryzeliai,kryzeliai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 09, 12:45)
į miestą toli važiuot dėl vieno siūlo ,užsisakiau kartu su linu ,o jau būčiau pasirodžiusi  rolleyes.gif

iš kur uzsakinėjai lina? 4u.gif

sobieska, ant kokio lino siuvinejai aguona? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 09, 16:22)
iš kur uzsakinėjai lina? 4u.gif

iš darbštuolė.eu ir kasiulai.lt ,ir ewenweave taipat užsisakinėju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 09 kovo 2013 - 14:48
QUOTE(Loote @ 2013 03 09, 11:12)
Labas rytas.
Jungiuosi su kavyte ir dalinuosi gera nuotaika bei paskutinio darbelio foto. Skirta mano vaikučiams, vienai 3 gimtadienio, kitam 2mėnesių proga, kuri bus pirmadienį, papuošėm atžalų kambarį.

Labai mieli meškučiai smile.gif

QUOTE(Padangele @ 2013 03 09, 13:04)
chebra isvare i "senukus" ir kitokias vyriskas istaigas, as tuo naudojuosi ir pafotkinu procesa... sunkiai sekasi judet i prieki, bet gal per sias iseigines kazkiek pakryziuosiu... darbas tikrai nera labai dideles apimties, rimtai prisedus per pora dienu ir butu finisas, bet jauciu man dar kokio menesio prireiks...

Svarbu judi į priekį thumbup.gif Bus labai gražu wub.gif

QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 09, 13:40)
Deje dabar neduoda visai mažylis prisėsti doh.gif  tenka tik pasidžiaukti jūsų darbais ir procesais... O taip pasiilgau xxx Na tikiuosi greitu metu jau pavyks prisėsti 4u.gif

Aš pirmus du mėnesius irgi apie kryželius galėjau tik pasvajoti, o dabar, kai jau įgavom ritmą pakryžiuoju vakarais.

QUOTE(zerutis @ 2013 03 09, 16:19)
na jau visus paseriau, lotuliukas.gif  clap.gif o daba kryzeliai,kryzeliai,kryzeliai biggrin.gif

Greita Tu thumbup.gif
Atsakyti