Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 03 09, 11:13)
graziai darbuojies thumbup.gif kodel taip ilgai temsi g.gif per savaite uzsibaik biggrin.gif

as taip noriu kitu darbeliu imtis,tai lektuva be atokvepio varau,kad greiciau uzbaikciau ax.gif

a jo noreciau.... kad kai griztu is darbo, visa "uki" apeinu, visus pamaitinu ir bent rubus sukisu i skalbenke jau 22 val ateina.... tada jau buna ne iki kryziuku biggrin.gif kol kas vis adaptuojuosi darbas+beveik nuolat sergantis vaikas +namai ..........+ kryziukai rutinoje smile.gif
Atsakyti
meskiukai wub.gif
procesas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 03 09, 12:17)
a jo noreciau.... kad kai griztu is darbo, visa "uki" apeinu, visus pamaitinu ir bent rubus sukisu i skalbenke jau 22 val ateina.... tada jau buna ne iki kryziuku  biggrin.gif  kol kas vis  adaptuojuosi darbas+beveik nuolat sergantis vaikas +namai ..........+ kryziukai rutinoje smile.gif

nu jo,jei as dirbciau dienom turbut rankdarbiai butu tik svajone lotuliukas.gif nuosavas namas daug prieziuros reikalauja,dar lauko darbai [darzai,gelynai ],o kur dar puodai,3rekiancios vyriskos burnos [valgyt,valgyt ] lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2013 03 09, 10:12)
Labas rytas.
Jungiuosi su kavyte ir dalinuosi gera nuotaika bei paskutinio darbelio foto. Skirta mano vaikučiams, vienai 3 gimtadienio, kitam 2mėnesių proga, kuri bus pirmadienį, papuošėm atžalų kambarį.

Kokie meilučiai meškiai wub.gif wub.gif

QUOTE(Padangele @ 2013 03 09, 12:04)
chebra isvare i "senukus" ir kitokias vyriskas istaigas, as tuo naudojuosi ir pafotkinu procesa... sunkiai sekasi judet i prieki, bet gal per sias iseigines kazkiek pakryziuosiu... darbas tikrai nera labai dideles apimties, rimtai prisedus per pora dienu ir butu finisas, bet jauciu man dar kokio menesio prireiks...

O tai ko gi tiek ilgai temsi? sėsk vieną kartelį ir pabaiksi vienu upu mirksiukas.gif thumbup.gif linkiu sekmės kuo greičiau užbaikti šį gražų darbelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2013 03 09, 09:12)
Labas rytas.

meiluciai 4u.gif ir puikiai ireminti.

QUOTE(Padangele @ 2013 03 09, 11:04)

graziai juda procesas thumbup.gif

as vakarais taip pat retai prisedu pakryziavot... ypac kai dabar darbe pilna veiklos, tai jau po darbu galva nelabai veikia... kazkada prisedau, klaida iveliau, teko ardyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 09, 12:35)

O kaip tau sekasi su kryzeliais,ar mazylis leidzia kiek prisest biggrin.gif

man kazkaip cepelinai nejuda i prieki,besedint prie kompo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 09 kovo 2013 - 11:41
Kol parašiau ir atsakė Padangele į mano klausymą biggrin.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 09, 12:38)
O kaip tau sekasi su kryzeliais,ar mazylis laedzia kiek prisest biggrin.gif

Deje dabar neduoda visai mažylis prisėsti doh.gif tenka tik pasidžiaukti jūsų darbais ir procesais... O taip pasiilgau xxx Na tikiuosi greitu metu jau pavyks prisėsti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 09 kovo 2013 - 11:41
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 09, 12:40)
Deje dabar neduoda visai mažylis prisėsti doh.gif  tenka tik pasidžiaukti jūsų darbais ir procesais... O taip pasiilgau xxx Na tikiuosi greitu metu jau pavyks prisėsti 4u.gif

kantrybes tau belaukiant tos dienos kai galesi darbeli i rankas paimt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 09, 12:44)
kantrybes tau belaukiant tos dienos kai galesi darbeli i rankas paimt 4u.gif

Ačiū 4u.gif tikiuosi greitai ateis ši dienelė... Naktim svarbiausia duoda miegoti mažylis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 09, 12:48)
Ačiū 4u.gif  tikiuosi greitai ateis ši dienelė... Naktim svarbiausia duoda miegoti mažylis mirksiukas.gif

cia svarbiausia,kad poilsio uztenka,mano ir abu gerai miegodavo nuo 22val. iki 9 ryto ir dienom miegodavo, kniurzet pradedavo kai valgyt ateidavo laikas ax.gif su vyru pamirsdavom kad vaikas mazas namie lotuliukas.gif abu iki metu labai ramus buvo,visi juokdavos kokiu raminamu vaikam uzduodam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 09 kovo 2013 - 11:59
QUOTE(zerutis @ 2013 03 09, 12:58)
cia svarbiausia,kad poilsio uztenka,mano ir abu gerai miegodavo nuo 22val. iki 9 ryto ir dienom miegodavo, kniurzet pradedavo kai valgyt ateidavo laikas ax.gif su vyru pamirsdavom kad vaikas mazas namie lotuliukas.gif  abu iki metu labai ramus buvo,visi juokdavos kokiu raminamu vaikam uzduodam biggrin.gif

Na va kaip šaunu paliginus ir mano ramus mažylis , gal dėl to ,kad nėštumo metu siuvinėjau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupsiukelis123 @ 2013 03 09, 13:02)
Na va kaip šaunu paliginus ir mano ramus mažylis , gal dėl to ,kad nėštumo metu siuvinėjau 4u.gif

as abu nestumus tokia isterike,iki asaru buvau,vyras bijodavo ir zodi pasakyt,viskas man budavo blogai lotuliukas.gif o va vaikai neitiketinai ramus buvo biggrin.gif gerai einu cepelinu formuot,nes labai noriu prie kryziuku prisest biggrin.gif
Atsakyti