Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 08, 23:03)
na mano siuvinukai pamirksta visad per nakti saltam vandeny tada buna ismuiluojami muilu su tulzim ir issiplauna  ax.gif net sokoladas kuri mazoji uzlapnoja doh.gif  lotuliukas.gif

viena mirkiau per nakti venise schmoll.gif nieko,o kai su muilu patryniau tai kai issitampe,kad nebezinojau ka dary....t, o dryzai vistiek liko lotuliukas.gif

jetau,antra diena tiek isijautus kryziukus delioju,kad jau ir nugara ir spranda paskaudo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 08 kovo 2013 - 22:52
Labas rytas 4u.gif kas jungiasi su kava ir kryziukais? ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
As as biggrin.gif Labas rytas. Oho kokie niuansai su medziaga unsure.gif reikia ir man persukt i virsu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 09 kovo 2013 - 08:12
Pakolkas tik su kava ir žodeliu.....ačiū, kas neliko abejingos smile.gif
Atsakyti
Sobieska, kriauklių rėminimas labai patiko thumbup.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 03 08, 16:53)
Mūsų dienos proga vaišinu vynuogių keke  smile.gif

Jau nemažai sukryžiavai. Šaunuolė thumbup.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 08, 17:16)
as jus dar paerzinsiu tongue.gif

Labai gražu, spartuole thumbup.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 08, 21:50)
pradejau vazonus cool.gif bet nzn ar jum dabar rodysiu nes kadangi buvo susukta medziaga apacioj issipurvino doh.gif kaip atsukau issigandau blink.gif daugiau suksiu virsu ne apacia cool.gif

Tavim dėta skalbčiau tuojau pat, nes įsisenėjęs purvas sunkiau atsiskalbia.
Atsakyti
Labas rytas.
Jungiuosi su kavyte ir dalinuosi gera nuotaika bei paskutinio darbelio foto. Skirta mano vaikučiams, vienai 3 gimtadienio, kitam 2mėnesių proga, kuri bus pirmadienį, papuošėm atžalų kambarį.

user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2013 03 09, 10:12)
Labas rytas.
Jungiuosi su kavyte ir dalinuosi gera nuotaika bei paskutinio darbelio foto. Skirta mano vaikučiams, vienai 3 gimtadienio, kitam 2mėnesių proga, kuri bus pirmadienį, papuošėm atžalų kambarį.

thumbup.gif labai faini ir mieli meskuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2013 03 09, 09:12)
Labas rytas.

Meilus ir dailiai ireminti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2013 03 09, 11:12)
Labas rytas.
Jungiuosi su kavyte ir dalinuosi gera nuotaika bei paskutinio darbelio foto. Skirta mano vaikučiams, vienai 3 gimtadienio, kitam 2mėnesių proga, kuri bus pirmadienį, papuošėm atžalų

Žavuoliai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loote @ 2013 03 09, 10:12)
Labas rytas.

labas rytas 4u.gif su kava jau turbut pavelavau,geriu dabar biggrin.gif

tikrai papuos kambari,meiluciai wub.gif 4u.gif

doh.gif chebra cepelinu uzsimane cray.gif tai kryziukai tures truputi palaukt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 09 kovo 2013 - 10:51
chebra isvare i "senukus" ir kitokias vyriskas istaigas, as tuo naudojuosi ir pafotkinu procesa... sunkiai sekasi judet i prieki, bet gal per sias iseigines kazkiek pakryziuosiu... darbas tikrai nera labai dideles apimties, rimtai prisedus per pora dienu ir butu finisas, bet jauciu man dar kokio menesio prireiks...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Padangele @ 2013 03 09, 12:04)
chebra isvare i "senukus" ir kitokias vyriskas istaigas, as tuo naudojuosi ir pafotkinu procesa... sunkiai sekasi judet i prieki, bet gal per sias iseigines kazkiek pakryziuosiu... darbas tikrai nera labai dideles apimties, rimtai prisedus per pora dienu ir butu finisas, bet jauciu man dar kokio menesio prireiks...

graziai darbuojies thumbup.gif kodel taip ilgai temsi g.gif per savaite uzsibaik biggrin.gif

as taip noriu kitu darbeliu imtis,tai lektuva be atokvepio varau,kad greiciau uzbaikciau ax.gif
Atsakyti