Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

ant balto skirtuko ruosinuko siuvinesiu krokus,Uodekyte ikele,man jie ir labai patiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreis @ 2013 03 08, 15:58)
wub.gif
Gražus procesiukas,lygūs kryžiukai  wub.gif
4u.gif  wub.gif

blink.gif - man tai visiški kreivuoliai atrodo doh.gif Ypač šviesiosios spalvos, jau taip bjauriai gula. Vieną net atskirus kryžiukus siuvinėjau, kad nors kiek lygiau būtų (tuos ryškiai geltonus- ten citrina bus)...
Vynuogės skanios, bet va vyno taurės kažkaip nesimato man g.gif - originale siuvinėjama ant juodos Aidos, tai aiškiai šviečiasi ji, o klientė norėjo ant šviesios ir kol kas neryškėja ji man... Galvoju jei pabaigus nesimatyts gal kokį BS pačiai sukonstruot reikės g.gif
Ačiū visoms už pagyras blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 08, 19:11)
blink.gif - man tai visiški kreivuoliai atrodo  doh.gif Ypač šviesiosios spalvos, jau taip bjauriai gula. Vieną net atskirus kryžiukus siuvinėjau, kad nors kiek lygiau būtų  (tuos ryškiai geltonus- ten citrina bus)...
Vynuogės skanios, bet va vyno taurės kažkaip nesimato man  g.gif - originale siuvinėjama ant juodos Aidos, tai aiškiai šviečiasi ji, o klientė norėjo ant šviesios ir kol kas neryškėja ji man... Galvoju jei pabaigus nesimatyts gal kokį BS pačiai sukonstruot reikės  g.gif
Ačiū visoms už pagyras  blush2.gif  4u.gif

ar gavai jau siuntinuką mirksiukas.gif gražus vynuogių procesas 4u.gif
Atsakyti
Mačiau, kad jau pašte- buvau ką tik mieste, jei būčiau pasižiūrėjus post.lt- jau būčiau ir atsiėmus. Ryt jau galėsiu apžiūrėt gyvai ir su savo kreivuoliais palygint smile.gif
Atsakyti
pradejau vazonus cool.gif bet nzn ar jum dabar rodysiu nes kadangi buvo susukta medziaga apacioj issipurvino doh.gif kaip atsukau issigandau blink.gif daugiau suksiu virsu ne apacia cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 08, 20:50)
pradejau vazonus cool.gif bet nzn ar jum dabar rodysiu nes kadangi buvo susukta medziaga apacioj issipurvino doh.gif kaip atsukau issigandau blink.gif daugiau suksiu virsu ne apacia cool.gif

ir as taip darydavau ax.gif nenoriu gazdint, doh.gif bet man nebeissiplaudavo,likdavo per sulenkimus druzes,darbeliai budavo apgadinti,todel daba visada suku i virsu biggrin.gif
Atsakyti
Sobieska - nagi puikus darbas, dailiai įrėminta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 08, 19:57)
ir as taip darydavau ax.gif nenoriu gazdint, doh.gif bet man nebeissiplaudavo,likdavo per sulenkimus druzes,darbeliai budavo apgadinti,todel daba visada suku i virsu biggrin.gif

ant remo?manau issiplaus ax.gif be to ten mazai bus nesiuvineto ploto apacioj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 08, 22:19)
ant remo?manau issiplaus ax.gif be to ten mazai bus nesiuvineto ploto apacioj ax.gif

ne as rankoj laikau,nenaudoju nei lankelio nei remo ax.gif gal prakaito ir purvo [kad ir nusiplovus ] neissiplauna,is baltos aidos nei sukuo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 08, 21:56)
ne as rankoj laikau,nenaudoju nei lankelio nei remo ax.gif gal prakaito ir purvo [kad ir nusiplovus ] neissiplauna,is baltos aidos nei sukuo schmoll.gif

na mano siuvinukai pamirksta visad per nakti saltam vandeny tada buna ismuiluojami muilu su tulzim ir issiplauna ax.gif net sokoladas kuri mazoji uzlapnoja doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 08, 13:16)

eina sau....koks spalvu perejimas!kokios spalvos!labai,labai LABAI smile.gif grazu!

QUOTE(rasiux- @ 2013 03 08, 13:53)

grazus procesas! wub.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 08, 14:16)

man sitos gelytes irgi pradeda po truputi suktis galvoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 03 08, 22:08)

man sitos gelytes irgi pradeda po truputi suktis galvoje  ax.gif

lotuliukas.gif jau ne viena uzsikrete lotuliukas.gif
Atsakyti