ant balto skirtuko ruosinuko siuvinesiu krokus,Uodekyte ikele,man jie ir labai patiko
QUOTE(Dreis @ 2013 03 08, 15:58)
- man tai visiški kreivuoliai atrodo Ypač šviesiosios spalvos, jau taip bjauriai gula. Vieną net atskirus kryžiukus siuvinėjau, kad nors kiek lygiau būtų (tuos ryškiai geltonus- ten citrina bus)...
Vynuogės skanios, bet va vyno taurės kažkaip nesimato man - originale siuvinėjama ant juodos Aidos, tai aiškiai šviečiasi ji, o klientė norėjo ant šviesios ir kol kas neryškėja ji man... Galvoju jei pabaigus nesimatyts gal kokį BS pačiai sukonstruot reikės
Ačiū visoms už pagyras
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 08, 19:11)
- man tai visiški kreivuoliai atrodo Ypač šviesiosios spalvos, jau taip bjauriai gula. Vieną net atskirus kryžiukus siuvinėjau, kad nors kiek lygiau būtų (tuos ryškiai geltonus- ten citrina bus)...
Vynuogės skanios, bet va vyno taurės kažkaip nesimato man - originale siuvinėjama ant juodos Aidos, tai aiškiai šviečiasi ji, o klientė norėjo ant šviesios ir kol kas neryškėja ji man... Galvoju jei pabaigus nesimatyts gal kokį BS pačiai sukonstruot reikės
Ačiū visoms už pagyras
Ačiū visoms už pagyras
ar gavai jau siuntinuką gražus vynuogių procesas
Mačiau, kad jau pašte- buvau ką tik mieste, jei būčiau pasižiūrėjus post.lt- jau būčiau ir atsiėmus. Ryt jau galėsiu apžiūrėt gyvai ir su savo kreivuoliais palygint
pradejau vazonus bet nzn ar jum dabar rodysiu nes kadangi buvo susukta medziaga apacioj issipurvino kaip atsukau issigandau daugiau suksiu virsu ne apacia
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 08, 20:50)
pradejau vazonus bet nzn ar jum dabar rodysiu nes kadangi buvo susukta medziaga apacioj issipurvino kaip atsukau issigandau daugiau suksiu virsu ne apacia
ir as taip darydavau nenoriu gazdint, bet man nebeissiplaudavo,likdavo per sulenkimus druzes,darbeliai budavo apgadinti,todel daba visada suku i virsu
Sobieska - nagi puikus darbas, dailiai įrėminta
QUOTE(zerutis @ 2013 03 08, 19:57)
ir as taip darydavau nenoriu gazdint, bet man nebeissiplaudavo,likdavo per sulenkimus druzes,darbeliai budavo apgadinti,todel daba visada suku i virsu
ant remo?manau issiplaus be to ten mazai bus nesiuvineto ploto apacioj
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 08, 22:19)
ant remo?manau issiplaus be to ten mazai bus nesiuvineto ploto apacioj
ne as rankoj laikau,nenaudoju nei lankelio nei remo gal prakaito ir purvo [kad ir nusiplovus ] neissiplauna,is baltos aidos nei sukuo
QUOTE(zerutis @ 2013 03 08, 21:56)
ne as rankoj laikau,nenaudoju nei lankelio nei remo gal prakaito ir purvo [kad ir nusiplovus ] neissiplauna,is baltos aidos nei sukuo
na mano siuvinukai pamirksta visad per nakti saltam vandeny tada buna ismuiluojami muilu su tulzim ir issiplauna net sokoladas kuri mazoji uzlapnoja
QUOTE(sobieska @ 2013 03 08, 13:16)
eina sau....koks spalvu perejimas!kokios spalvos!labai,labai LABAI grazu!
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 08, 13:53)
grazus procesas!
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 08, 14:16)
man sitos gelytes irgi pradeda po truputi suktis galvoje
QUOTE(Laura81r @ 2013 03 08, 22:08)
jau ne viena uzsikrete