Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

sobieska, visada žaviuosi tavo darbais, esi tikra Menininkė, nemačiau nė vieno darbo, kur kas nors nesiderintų, viskas tiesiog TOBULA, ne išimtis ir kriauklytės wub.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 08, 13:56)
matot kaip su jum bendraudama patobulejau ax.gif cituoti ismokau,smailikus ikelt jau iseina  lotuliukas.gif dar reikia su nuotrauku ikelimu susidorot  blush2.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 08, 16:16)
as jus dar paerzinsiu tongue.gif

erzink,erzink fart.gif supyksim,uzsimerksim visos ir i tavo sedevrus nebeziuresim liezuvis.gif

va dar prisiminiau ax.gif ,su nuorodu ikelimu juodas reikalas,net vaikai sito fokuso nemoka,nezino kaip jus ten darot,tai ir manes pamokyt negali 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 08 kovo 2013 - 15:43
QUOTE(zerutis @ 2013 03 08, 15:22)
erzink,erzink fart.gif  supyksim,uzsimerksim visos ir i tavo sedevrus neziuresim liezuvis.gif

iki to ka paryskinau man dar kaip iki menulio biggrin.gif

num ir gerai unsure.gif isssikraustau angel_sadangel.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sobieska, kaip visada wub.gif wub.gif wub.gif del idomumo galetum kada ir kokia kliurka parodyt lotuliukas.gif
Rasiux, Ddziuljeta graziai juda procesiukai 4u.gif
Atsakyti
Alatėja...ačiū wub.gif ...anokia aš čia "menininkė" irnesakyk.gif ...gal šiek tiek viską pavyksta apjuosti į bendra visumą ir tiek... bet smagu, kad nelieki abejinga mirksiukas.gif

RasuteK...kažkaip su kliurka man pravalas (aš taip manau) cool.gif dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 08, 16:25)

num ir gerai unsure.gif isssikraustau angel_sadangel.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kai vazoneli turesi,parodyk, jei mums patiks tai gal ir priimsim atgal lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sobieska patark jei gali, kokia gelyte tiktu ant raudonos aidos siuvinet,nes toki ruosinuka skirtukui turiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 08 kovo 2013 - 15:44
QUOTE(zerutis @ 2013 03 08, 16:34)

Sobieska patark jei gali, kokia gelyte tiktu ant raudonos aidos siuvinet,nes toki ruosinuka skirtukui turiu ax.gif

Skirtukui, ant raudonos aidos...čia taip ant greitųjų...man šita nieko rolleyes.gif ir ilgiu ir dydžiu turėtų įsipaišyt

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 08, 15:38)

wub.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 03 08, 15:53)

Gražus procesiukas,lygūs kryžiukai wub.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 08, 16:16)

4u.gif wub.gif
Atsakyti
pas mane šiandien kryžukų nebus...kolegos raudonų tulpių pridovanojo(o man patinka baltos ir geltonos) biggrin.gif , vyras vakarienę ruošia...mano šios dienos muzika atitinkanti nuotaiką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 08 kovo 2013 - 16:08
QUOTE(sobieska @ 2013 03 08, 16:57)
Skirtukui, ant raudonos aidos...čia taip ant greitųjų...man šita nieko rolleyes.gif ir ilgiu ir dydžiu turėtų įsipaišyt

aciu, va thumbup.gif butu, doh.gif bet labai neryski schemute isikele,zenkliuku nesimato ax.gif

na tikrai tavo nuotaika siandien superine 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 08 kovo 2013 - 16:10
QUOTE(zerutis @ 2013 03 08, 17:07)
aciu, va  thumbup.gif butu, doh.gif bet labai neryski schemute isikele,zenkliuku nesimato ax.gif

Man parašyk savo paštą AŽ, ten įmesiu...nėra iš ryškiųjų, bet pasididinus matosi
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 08, 14:16)
viskas tas pats, tik didesnių gabaritų nuotraukos čia

puiku! harmonija 4u.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 03 08, 15:05)
bet va kai BS dadėjau, viskas stojosi į savo vėžes...taip, kad reziume...MAN PATINKA BS thumbup.gif

taip taip BS padaro stebuklus biggrin.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 08, 15:16)
as jus dar paerzinsiu tongue.gif

vis daugeja gelyciu thumbup.gif

rasiux, skaniai vynuoges atrodo thumbup.gif
Atsakyti