Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 08, 15:31)
rėmelis tobulai pritaikytas  thumbup.gif

Ačiū bigsmile.gif ...bijojau dėl galutinio rezultato, nes laaaabai skubėjau pasirenkant...o pasirodo, visai be reikalo pergyvenau...man irgi prie širdies, net norisi sau pasilikt rolleyes.gif

astuliene...ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 08 kovo 2013 - 14:39
QUOTE(sobieska @ 2013 03 08, 15:16)

atrodo nuostabiai thumbup.gif ,tikras grozis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

jus visas su svente user posted image
Atsakyti
zerutis...labai miela wub.gif ...ir tulpes priimu mirksiukas.gif ...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 08, 14:16)

Su švente 4u.gif

wub.gif
aciu 4u.gif
visas taip pat su svente 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 08, 16:38)
Ačiū bigsmile.gif ...bijojau dėl galutinio rezultato, nes laaaabai skubėjau pasirenkant...o pasirodo, visai be reikalo pergyvenau...man irgi prie širdies, net norisi sau pasilikt rolleyes.gif

vidinis pasportėlis visad grožio prideda smile.gif akyse dabar stovi vyšninė spalva lotuliukas.gif o dar ir pati vyšnią siuvinėju user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 08 kovo 2013 - 14:52
QUOTE(sobieska @ 2013 03 08, 15:43)
zerutis...labai miela wub.gif ...ir tulpes priimu mirksiukas.gif ...

nu jau pries sita tavo grozi susilydziau ax.gif doh.gif gaila kad pas mane nera vietos vonios kambary kur kabint,tikrai viska mesciau ir imciausi situ kriaukliu biggrin.gif
Atsakyti
Sobieska- jau tavo idėjų gausumas tai jezusmarijasujezusiukais swoon.gif
Mūsų dienos proga vaišinu vynuogių keke smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 08, 15:53)

Mūsų dienos proga vaišinu vynuogių keke  smile.gif

ta...ip skaniai atrodo,taip ir noris nusiskint biggrin.gif ar vynuoges su kauliukais ar be ? lotuliukas.gif

matot kaip su jum bendraudama patobulejau ax.gif cituoti ismokau,smailikus ikelt jau iseina lotuliukas.gif dar reikia su nuotrauku ikelimu susidorot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 08 kovo 2013 - 15:01
Uoj dar neragavau- labiau vyno laukiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 08, 16:00)
Uoj dar neragavau- labiau vyno laukiu  lotuliukas.gif

kai subrandinsi ir mus pavaisink,visos draugiskai susedusios taures pakelsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 08, 15:53)
i jezusmarijasujezusiukais  swoon.gif

thumbup.gif ... mirksiukas.gif ... 4u.gif

Prisipažinsiu, pradžioj kai siuvinėjau (buvo jau daugiau nei puse) galvojau, kokį briedą aš čia siuvinėju, mat galutinio rezultato nebuvau niekur mačiusi, tik paveiksliuką ir tai tik iš tolo...užvaldė mintis, kad turi būt gražu ...nu ir pasidaviau...siuvinėju,siuvinėju žiūriu ir iš arti ir iš tolo-nu nieko panašaus man neįsižvelgia biggrin.gif , bet va kai BS dadėjau, viskas stojosi į savo vėžes...taip, kad reziume...MAN PATINKA BS thumbup.gif

rasiux...žaluma...gerai, gražu smile.gif

valioooo,jau mano paveiksliukas ,siuvinėjamas dabar, darosi panašus pats į save thumbup.gif ...
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 08, 15:51)
o dar ir  pati vyšnią siuvinėju user posted image

vyšnia graži spalva...sodri, solidi, o kartu ir valiūkiška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 08, 14:53)

niam niam niam essen.gif thumbup.gif

as jus dar paerzinsiu tongue.gif
user posted image
tik kol pabaigiau pasislepe saule tai nesimato kaip kelios spalvos suzaide lapeliuose graziai.. dabar baltas blynas gavos doh.gif
Atsakyti