Parsinešiau įrėmintus paveiksliukus, užmigs pupa nufotkinsiu
QUOTE(DaG @ 2013 03 07, 16:22)
Niekaip nesisekė fotografuoti, nei su blicu, nei be blico, tai saulė šviečia, tai šešėlis realiai gražiau atrodo
la..bai grazu o kuri cia siusti nori kavos puodeli
zeruti, dekui iš šitų nesiųsiu nei vieno, o puodelį rezgu mintį virtuvėj pasikabint, nors spalvos nelabai tinka, nežinau nemažas gan gavosi 36x41
QUOTE(DaG @ 2013 03 07, 15:22)
Niekaip nesisekė fotografuoti, nei su blicu, nei be blico, tai saulė šviečia, tai šešėlis realiai gražiau atrodo
o kokia medziaga puodeliui naudojai?aida?kokio skaiciaus?
Abu ant 14 aidos
QUOTE(Laura81r @ 2013 03 06, 21:48)
juk cia ir yra Adomelis kolkas visa kita palieku jusu fantazijai
aaa, buvau taip ir pagalvojus, bet parašei, kad "eina į pabaigą", tai tikėjaus daugiau pamatyt to Adomėlio
DaG
DaG gražūs darbeliai
QUOTE(DaG @ 2013 03 06, 23:02)
Labai gražūs zuikučiai, dar nemačiau tokių
Aciu, siuvineta is komplektuko, tai gal ir nematyta... Dar pagal viska reikejo uzrasyti "Matuko kmabarys" apacioj ir pakabinti prie jo kambario duru. Bet dar neapsisprendziau ar siuvinet ar ne, ar tiesiog taip iremint...
QUOTE(lasvegiete @ 2013 03 06, 20:21)
Kagi, idedu parodyt ka pagaliau issiuvinejau vaiku kambariui:
[
[
Kokie fainučiai zuikiai ir nematyti
QUOTE(DaG @ 2013 03 07, 16:22)
gražu
Nu ir kam taip toli tos burbulinės plėvelės ieškot...senukuose rulonais apstu, kiek norėsit, tiek ir turėsit už pigiausią kainą
Dag, man golfo atributika
O aš pradėjau velykoms siuvinėt ...bus vienas didesnis toks darbuks, su mažiukais šį kartą pasuosiu
Dag, man golfo atributika
O aš pradėjau velykoms siuvinėt ...bus vienas didesnis toks darbuks, su mažiukais šį kartą pasuosiu