Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Parsinešiau įrėmintus paveiksliukus, clap.gif užmigs pupa nufotkinsiu ax.gif
Atsakyti
Niekaip nesisekė fotografuoti, nei su blicu, nei be blico, tai saulė šviečia, tai šešėlis doh.gif realiai gražiau atrodo biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2013 03 07, 16:22)
Niekaip nesisekė fotografuoti, nei su blicu, nei be blico, tai saulė šviečia, tai šešėlis  doh.gif  realiai gražiau atrodo  biggrin.gif

la..bai grazu thumbup.gif 4u.gif o kuri cia siusti nori g.gif kavos puodeli ax.gif
Atsakyti
zeruti, dekui 4u.gif iš šitų nesiųsiu nei vieno, o puodelį rezgu mintį virtuvėj pasikabint, nors spalvos nelabai tinka, nežinau g.gif nemažas gan gavosi 36x41
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2013 03 07, 15:22)
Niekaip nesisekė fotografuoti, nei su blicu, nei be blico, tai saulė šviečia, tai šešėlis  doh.gif  realiai gražiau atrodo  biggrin.gif

thumbup.gif o kokia medziaga puodeliui naudojai?aida?kokio skaiciaus? ax.gif
Atsakyti
Abu ant 14 aidos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 03 06, 21:48)
juk cia ir yra Adomelis  tongue.gif  lotuliukas.gif  kolkas visa kita palieku jusu fantazijai  lotuliukas.gif

aaa, buvau taip ir pagalvojus, bet parašei, kad "eina į pabaigą", tai tikėjaus daugiau pamatyt to Adomėlio biggrin.gif

DaG thumbup.gif
Atsakyti
DaG gražūs darbeliai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2013 03 06, 23:02)
Labai gražūs zuikučiai, dar nemačiau tokių  wub.gif

Aciu, siuvineta is komplektuko, tai gal ir nematyta... Dar pagal viska reikejo uzrasyti "Matuko kmabarys" apacioj ir pakabinti prie jo kambario duru. Bet dar neapsisprendziau ar siuvinet ar ne, ar tiesiog taip iremint...
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2013 03 06, 20:21)
Kagi, idedu parodyt ka pagaliau issiuvinejau vaiku kambariui:
[

Kokie fainučiai zuikiai wub.gif wub.gif ir nematyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2013 03 07, 16:22)

gražu wub.gif
Atsakyti
Nu ir kam taip toli tos burbulinės plėvelės ieškot...senukuose rulonais apstu, kiek norėsit, tiek ir turėsit už pigiausią kainą smile.gif

Dag, man golfo atributika thumbup.gif

O aš pradėjau velykoms siuvinėt ...bus vienas didesnis toks darbuks, su mažiukais šį kartą pasuosiu rolleyes.gif
Atsakyti