Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Zuikuciai dekoja smile.gif
Ieskau dabar Velykiniu motyvu issiuvineti ant atviruko rolleyes.gif Gal kartais kauri nors kokia nuoroda turit issisaugojusi blush2.gif Buciau be galo dekinga....
Atsakyti
Aš į Škotiją siunčiau tris paveikslus, nieks nedužo, nepagailėt reikia tos plevelės mirksiukas.gif
Atsakyti
Zeruti, baltas markeris šiek tiek įnoringas...
Iš pradžių jis ir man nieko nepiešė - bet vėliau susidraugavau. Padėjo ilgesnį laiką (apie dieną) palaikyt statmenai padėta, ir po to jį dar prarašyt reikėjo. Pradžioje atrodė kad visai nepiešia, bet pabraižius ilgiau, braukiant antrą kartą per tą pačią vietą pradėjo matytis viskas. Taip kad nenusivilk, pažaisk 4u.gif
Aš pati kol kas neradau kas man būtų geriau ant juodos medžiagos žymėjimuisi.

Ir dar patarimas - ilgiau palaikytas baltas markeris man sunkiai išsiplovė. Ko nepasitaikė su turkio spalvos markeriu... Bet mano darbas apie metus subraižytas buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2013 03 06, 17:23)
Aš su klausimu  ax.gif  kam teko siųsti paštu įrėmintą su stiklu paveikslėlį - kaip saugiai supakuoti??

QUOTE(libaja @ 2013 03 06, 21:41)
Teko. Už poros dienų grįžo smulkiai sudaužytas ir subraižytu rėmu  doh.gif Nors buvo supakuotas į burbulinę plėvę.

Oi, kaip gaila, Libaja doh.gif
Man irgi teko siųsti, apvyniojau vieną sluoksnį burbulinės plėvelės, nes daugiau neturėjau, ir įvyniojau į storą popierių keletą kartų, man irgi pašte sakė, kad jokio lipduko neturi, tai aš raudonai užrašiau riebiomis raidėmis "atsargiai, dūžta". Nuėjo siuntinukas sveikas.
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2013 03 06, 18:51)
Laura, eeeei, mes Adomėlio norim!!!  protest.gif  biggrin.gif nu bet gerai, kol kas ir šie procesai labai gražūs  tongue.gif

juk cia ir yra Adomelis tongue.gif lotuliukas.gif kolkas visa kita palieku jusu fantazijai lotuliukas.gif
labai malonu,kad pastebejot mano darbelius.tikrai,nesitikejau,kad jums taip patiks.uztat siandien "pildziau"savo adomeli kokias visas keturias valandas thumbup.gif
Papildyta:
beje,zuikiai puikiai nuostabus!!!labai labai mieli!
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2013 03 06, 21:21)
Kagi, idedu parodyt ka pagaliau issiuvinejau vaiku kambariui:

Kokie mieli zuikiai-sportininkai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2013 03 06, 18:21)
Kagi, idedu parodyt ka pagaliau issiuvinejau vaiku kambariui:

kokios meilybės wub.gif sužavėjo wub.gif
Atsakyti
O iš kur tos burbulinės plėvelės gauti ? blush2.gif
Gera idėja pačiai užrašyti, jog dūžta thumbup.gif
Labai gražūs zuikučiai, dar nemačiau tokių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2013 03 07, 09:02)

as prisirankiojau nuo kitu gautu siuntinuku - voku, kur viduje yra tos pleveles blush2.gif Gal kur ir pirkti yra g.gif
Atsakyti

Burbulinės plėvelės būna pirkti paštuose 4u.gif
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Atsakyti

statybiniu prekiu parduotuvese pleveliu skyriuje,maciau ERMITAZE yra mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergaiciukas @ 2013 03 06, 23:02)
Padėjo ilgesnį laiką (apie dieną) palaikyt statmenai padėta,

aciu,vis dar laikau zemyn galva g.gif gal atsigaus
Atsakyti