Zuikuciai dekoja
Ieskau dabar Velykiniu motyvu issiuvineti ant atviruko Gal kartais kauri nors kokia nuoroda turit issisaugojusi Buciau be galo dekinga....
Aš į Škotiją siunčiau tris paveikslus, nieks nedužo, nepagailėt reikia tos plevelės
Zeruti, baltas markeris šiek tiek įnoringas...
Iš pradžių jis ir man nieko nepiešė - bet vėliau susidraugavau. Padėjo ilgesnį laiką (apie dieną) palaikyt statmenai padėta, ir po to jį dar prarašyt reikėjo. Pradžioje atrodė kad visai nepiešia, bet pabraižius ilgiau, braukiant antrą kartą per tą pačią vietą pradėjo matytis viskas. Taip kad nenusivilk, pažaisk
Aš pati kol kas neradau kas man būtų geriau ant juodos medžiagos žymėjimuisi.
Ir dar patarimas - ilgiau palaikytas baltas markeris man sunkiai išsiplovė. Ko nepasitaikė su turkio spalvos markeriu... Bet mano darbas apie metus subraižytas buvo
Iš pradžių jis ir man nieko nepiešė - bet vėliau susidraugavau. Padėjo ilgesnį laiką (apie dieną) palaikyt statmenai padėta, ir po to jį dar prarašyt reikėjo. Pradžioje atrodė kad visai nepiešia, bet pabraižius ilgiau, braukiant antrą kartą per tą pačią vietą pradėjo matytis viskas. Taip kad nenusivilk, pažaisk
Aš pati kol kas neradau kas man būtų geriau ant juodos medžiagos žymėjimuisi.
Ir dar patarimas - ilgiau palaikytas baltas markeris man sunkiai išsiplovė. Ko nepasitaikė su turkio spalvos markeriu... Bet mano darbas apie metus subraižytas buvo
QUOTE(DaG @ 2013 03 06, 17:23)
Aš su klausimu kam teko siųsti paštu įrėmintą su stiklu paveikslėlį - kaip saugiai supakuoti??
QUOTE(libaja @ 2013 03 06, 21:41)
Teko. Už poros dienų grįžo smulkiai sudaužytas ir subraižytu rėmu Nors buvo supakuotas į burbulinę plėvę.
Oi, kaip gaila, Libaja
Man irgi teko siųsti, apvyniojau vieną sluoksnį burbulinės plėvelės, nes daugiau neturėjau, ir įvyniojau į storą popierių keletą kartų, man irgi pašte sakė, kad jokio lipduko neturi, tai aš raudonai užrašiau riebiomis raidėmis "atsargiai, dūžta". Nuėjo siuntinukas sveikas.
QUOTE(B_March @ 2013 03 06, 18:51)
Laura, eeeei, mes Adomėlio norim!!! nu bet gerai, kol kas ir šie procesai labai gražūs
juk cia ir yra Adomelis kolkas visa kita palieku jusu fantazijai
labai malonu,kad pastebejot mano darbelius.tikrai,nesitikejau,kad jums taip patiks.uztat siandien "pildziau"savo adomeli kokias visas keturias valandas
Papildyta:
beje,zuikiai puikiai nuostabus!!!labai labai mieli!
QUOTE(lasvegiete @ 2013 03 06, 21:21)
Kagi, idedu parodyt ka pagaliau issiuvinejau vaiku kambariui:
Kokie mieli zuikiai-sportininkai
QUOTE(lasvegiete @ 2013 03 06, 18:21)
Kagi, idedu parodyt ka pagaliau issiuvinejau vaiku kambariui:
kokios meilybės sužavėjo
O iš kur tos burbulinės plėvelės gauti ?
Gera idėja pačiai užrašyti, jog dūžta
Labai gražūs zuikučiai, dar nemačiau tokių
Gera idėja pačiai užrašyti, jog dūžta
Labai gražūs zuikučiai, dar nemačiau tokių
QUOTE(DaG @ 2013 03 07, 09:02)
as prisirankiojau nuo kitu gautu siuntinuku - voku, kur viduje yra tos pleveles Gal kur ir pirkti yra
Burbulinės plėvelės būna pirkti paštuose
ačiū
statybiniu prekiu parduotuvese pleveliu skyriuje,maciau ERMITAZE yra
Papildyta:
QUOTE(Mergaiciukas @ 2013 03 06, 23:02)
Padėjo ilgesnį laiką (apie dieną) palaikyt statmenai padėta,
aciu,vis dar laikau zemyn galva gal atsigaus