Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 06, 14:34)
procesuojam  smile.gif

nuostabiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 06, 13:20)
o pas mus tiesiai per aplinkui keliauja siuntiniai  lotuliukas.gif gyvenu tarp Vilniaus ir Kauno, tai is Kauno pirmiausia siuncia i Vilniu, o tada tik is Vilniaus jau veza pas mus  doh.gif

na as ir nepaciuose Siauliuose gyvenu,20km uz,tai dar turejo iki musu miestelio davezt ax.gif

romadra grazus bus

Alateja thumbup.gif taip ir toliau judek i prieki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 06 kovo 2013 - 12:39
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 05, 11:43)
va čia iš arčiau ,sendinimas tikrai grožio prideda 

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 05, 13:06)
stai dar vienas paruostas reminimui

debesėliai!!! bigsmile.gif wub.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Laura81r @ 2013 03 05, 14:05)
sunkiai iriuosi link pabaigos su savo Adomu 

greit procesą į sceną!! lens.gif bigsmile.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 03 05, 14:08)
per filmus laaabai gerai siuvinejasi 

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 05, 14:13)
nes sunus jau mane spaudzia [ eik,eik siuvinet nesedejus prie kompo ]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ot koks vergvaldys biggrin.gif

QUOTE(dinana @ 2013 03 05, 14:45)
na kad jis neuzsinoretu  butu jo valia,tai jo kambaryje viena siena butu nukabineta lektuvu paveiksliukais,kita makvynu ir jo draugais,trecia robotais,ketvirta-laivais.o iki pilnos laimes dar ant lubu kabetu delfinai ir zuviukas nemo su draugais....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 05, 14:57)
2spalvos is 12tam ziedeliui

vazonėlių! vazonėlių! vazonėlių! protest.gif protest.gif protest.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2013 03 05, 16:09)
Taip, išties, man taš sendinimas taip pat patiko, net bandžiau siuvinėti ant tos aidos, bet buvo labai blogai - tai 14 aida, o ir kieta kaip skarda, neištvėriau net vieno gėlės lapo ir turėjau tos medžiagos atsisakyti

mano nuomone, lino grožis kompensuoja to pasendinimo netekimą - tad rezultate nieko nepraradai mirksiukas.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 05, 17:47)
o man atrodo kad ji tokia smulki,as viska ant 14 siuvineju  tai ant 16 ar 18 nesmulkus darbeliai gaunas?

smulkūs, dėl to ir gražesni ax.gif

Papildyta:

QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 05, 17:59)
dar vienas darbelis ,skirtumas didelis ,antras siuvinėtas pagal originalų rinkinį,pirmas ...nežinau ar čia konvertuota,ar savarankiškai surinktos spalvos,už jį prašo 3000 lt

didžiulis skirtumas blink.gif antrasis wub.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 06, 11:24)
siuvinėjau pagal konvertuotas spalvas,procesas manęs netenkino ,todėl nusipirkau originalų rinkinį,ir atspalviai skyrėsi  ax.gif

tikrai matosi skirtumas lyginant.. sunku pasakyti, kaip atrodytų nematant, koks turi būti originalas g.gif

QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 06, 11:34)
procesuojam  smile.gif

kaip sparčiai skleidžiasi grožis wub.gif
Atsakyti
sveikos,kaip ir zadejau ,pasirodau savo procesus ax.gif
user posted image
mano afrikietes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2013 03 06, 15:19)

tikrai matosi skirtumas lyginant.. sunku pasakyti, kaip atrodytų nematant, koks turi būti originalas  g.gif
kaip sparčiai skleidžiasi grožis wub.gif

tie du procesai mano ,trečia nuotrauka originalaus rinkinio išsiuvinėtas darbas ,skirtumas tikrai matosi ax.gif

QUOTE(Laura81r @ 2013 03 06, 15:41)
sveikos,kaip ir zadejau ,pasirodau savo procesus  ax.gif

mano afrikietes  ax.gif

o jau spalvų įvairovė bigsmile.gif spalvingas ir gražus darbas wub.gif atspindi tikrą afrikietišką stilių biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 06 kovo 2013 - 13:46
na,o sita tai sunku ir nufotkinti buvo,niekaip i kadra netelpa doh.gif teko kartis ant kedziu ir zaisti su objektyvu,kad parodyti savo tvarini blush2.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 06, 12:45)
tie du procesai mano ,trečia nuotrauka originalaus rinkinio išsiuvinėtas darbas ,skirtumas tikrai matosi  ax.gif
o jau spalvų įvairovė  bigsmile.gif  spalvingas ir gražus darbas  wub.gif atspindi tikrą afrikietišką stilių  biggrin.gif

bet kiek dar cia darbo reik ideti smile.gif o bieso dar kiek bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 03 06, 14:41)
sveikos,kaip ir zadejau ,pasirodau savo procesus  ax.gif

bigsmile.gif kaip rysku,bet labai grazu biggrin.gif

QUOTE(Laura81r @ 2013 03 06, 14:48)
na,o sita tai sunku ir nufotkinti buvo,niekaip i kadra netelpa  doh.gif

toks didokas 4u.gif o kas cia bus g.gif
Atsakyti
Visų merginų procesai puikūs. Šaunuolės thumbup.gif Taip ir toliau.
Atsakyti
Labai smagu stebeti visu procesus bigsmile.gif jie tokie skirtingi, bet savaip zavus wub.gif
Atsakyti

mano afrikietes

labai faina! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, panelės 4u.gif Gavau užduotį, iki penktadienio išsiuvinėti sveikinimą-atviruką 45mečio proga porai - vyrui ir žmonai.Jie gimę tą pačią dieną,tai abiem sueina po 45 metus. Prašymas buvo, kad tai būtų bendras atvirukas porai. Gal ką patartumėte, nes pati nieko nesumąstau verysad.gif Ar kažkokią puokštę siuvinėt (aišku nedidukę, nes nespėsiu), ar išsiuvinėt metus su papuošimais? merginos - help blink.gif
Atsakyti
blink.gif ot velnias doh.gif uzsisakiau balta issiplaunanti markeri ir snipstas nieko nepiesia,nepalieka jokios zymes bash.gif
Atsakyti