Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 05, 16:57)
gerai kad maniskis nepamate lotuliukas.gif  thumbup.gif

Puikiai judi į priekį thumbup.gif wub.gif wub.gif lauksiu kada pradėsi vazonus 4u.gif mirksiukas.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 05, 19:59)
dar vienas darbelis ,skirtumas didelis ,antras siuvinėtas pagal originalų rinkinį,pirmas ...nežinau ar čia konvertuota,ar savarankiškai surinktos spalvos,už jį prašo 3000 lt

Oho koks skirtumas doh.gif verčiau taip nerizikuočiau ir imčiau orginalų rinkinį nei gaučiau tokį variantą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 05 kovo 2013 - 21:44
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 05, 14:57)
gerai kad maniskis nepamate lotuliukas.gif  thumbup.gif

labai grazus man sitas paveiksliukas.ir tokis pozityvas is jo sklinda wub.gif wub.gif

QUOTE(Sela:) @ 2013 03 05, 15:04)
Prisimenam prisimenam, rodyk procesa savo Adomelio ax.gif

smagu,kad dar mane prisimena kazkas ax.gif ryt parodysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2013 03 05, 23:32)

Turiu as taip pat šį rinkinį, labai jis man gražus. Tik neįsivaizduoju kada gyvenime jo eilė prieis  blush2.gif

aš išvis jo nesiimčiau lotuliukas.gif nors katiniukai tai labai mieli wub.gif superinis dim tvarinukas ax.gif
Atsakyti
Tęsiu uždelstą darbą (atsiprašau už nekokybišką nuotrauką).

user posted image
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 03 06, 11:27)

jau po truputį ryškėja valtys, bus gražu thumbup.gif ir man vis knieti pamatyt kas bus biggrin.gif bet turbūt laikysi paslaptį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 06 kovo 2013 - 09:31
QUOTE(Mingomi @ 2013 03 05, 21:32)
Tik neįsivaizduoju kada gyvenime jo eilė prieis  blush2.gif

Tai daryk kaip aš- imk kelis iš karto biggrin.gif , vieną dieną vienas pajuda, kitą- jau kitame kelis kryžiukus padarai (aš tai pagal apšvietimą darbus skirstau biggrin.gif , nors dabar prie to komercinio sąžiningai sėdžiu smile.gif )
Atsakyti
o kaip tas DIM-DMC konverteris, kur paieškų temoj yra? ar bandet realiai? ar didelis skirtumas? ar tik ryškumas skirtingas, bet nėra tragiškas spalvų kontrastas?
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 03 06, 10:27)

drinks_cheers.gif jau galima isziuret kas bus mirksiukas.gif thumbup.gif grazu

blink.gif siandien nusistebejau kaip sparciai lietuvos pastas dirba,vakar po piet tik parduotuve issiunte prekes [skambino adresa pasitikslint ],o jau daba gavau siuntinuka,kazkoks stebuklas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 06, 13:11)
blink.gif siandien nusistebejau kaip sparciai lietuvos pastas dirba,vakar po piet tik parduotuve issiunte prekes [skambino adresa pasitikslint ],o jau daba gavau siuntinuka,kazkoks stebuklas biggrin.gif

o pas mus tiesiai per aplinkui keliauja siuntiniai lotuliukas.gif gyvenu tarp Vilniaus ir Kauno, tai is Kauno pirmiausia siuncia i Vilniu, o tada tik is Vilniaus jau veza pas mus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Martini @ 2013 03 06, 13:42)
o kaip tas DIM-DMC konverteris, kur paieškų temoj yra? ar bandet realiai? ar didelis skirtumas? ar tik ryškumas skirtingas, bet nėra tragiškas spalvų kontrastas?

yra schemų paieškos 1 psl mirksiukas.gif tragiško konstrasto nėra ,bet man teko realiai lyginti ,siuvinėjau pagal konvertuotas spalvas,procesas manęs netenkino ,todėl nusipirkau originalų rinkinį,ir atspalviai skyrėsi ax.gif

čia va šis konvertuotas ,jai kas norit pusę darbo yra ,padovanosiu ,užsibaigsit sau ,o jo pabaigti man nekyla rankos,teks tik nusipirkti siūlus,duosiu dar ant kartonių juostelių sukabintų siūlų gabaliukais.

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 06 kovo 2013 - 12:35
http://imageshack.us...8/1005175m.jpg/
http://img541.images...2273/001ysr.jpg
dabar siuvineju
Atsakyti
procesuojam smile.gif

user posted image
Atsakyti