jusu vyrukai tikri saunuoliai
procesiukai
esu matau paslapciu neisduodat apie dezuciu apipavidalinima,na ir bukit tokios
QUOTE(zerutis @ 2013 02 27, 14:44)
esu matau paslapciu neisduodat apie dezuciu apipavidalinima,na ir bukit tokios
aš tai nžn, kaip teisingai reik daryt, bet aš tepu visą dangtelį, bet nestorai
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 02 27, 16:51)
aš tai nžn, kaip teisingai reik daryt, bet aš tepu visą dangtelį, bet nestorai
O kai uztriuksmavau tai ir atsakymo sulaukiau
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 27, 14:37)
sunkiai mums ėjos ,nes kairiarankis o aš ne
keiciames vaikais maniske sia savaite irgi bande, bet as nemoku jai is desines parodyt is pradziu laike adata kairej, kaip ir as, o paskui pati rado kaip i desine perimti. Tik va i kuria puse jai siuvinet patogiau butu, taip ir nezinau
neseniai kalbėjot apie siuntų pristatymą. skaičiau viską ir galvojau, kaip gerai, kad pačiai neteko su tuo susidurti.
iki šiandien :
iš pradžių kurjeriui netiko laikas, susitarėm, kad atvažiuos rytoj. bet atvažiavo visgi šiandien, kai jo visiškai nelaukiau. na, gal ir gerai. BET!!!!! JIS NEATIDAVĖ MAN SIUNTOS : : : užsisakiau su apmokėjimu pristačius (dažnai taip darau), bet kurjeris tipo neturėjo grąžos. aš kitaip irgi neturėjau. tai susikoliojom koridoriui
galiausiai jis pareiškė, neva aš buvau įspėta, kad pinigus reikia turėti lygiai (nors, pasikartosiu, perku pas juos ne pirmą kartą ir niekur niekad nebuvo jokių įspėjimų apie tai), apsisuko ir išėjo :
iki šiandien :
iš pradžių kurjeriui netiko laikas, susitarėm, kad atvažiuos rytoj. bet atvažiavo visgi šiandien, kai jo visiškai nelaukiau. na, gal ir gerai. BET!!!!! JIS NEATIDAVĖ MAN SIUNTOS : : : užsisakiau su apmokėjimu pristačius (dažnai taip darau), bet kurjeris tipo neturėjo grąžos. aš kitaip irgi neturėjau. tai susikoliojom koridoriui
galiausiai jis pareiškė, neva aš buvau įspėta, kad pinigus reikia turėti lygiai (nors, pasikartosiu, perku pas juos ne pirmą kartą ir niekur niekad nebuvo jokių įspėjimų apie tai), apsisuko ir išėjo :
QUOTE(elzeda @ 2013 02 27, 13:31)
Aš visada siuvinėju ///, o grįžtu \\\
as irgi taip darau
QUOTE(Katusik @ 2013 02 27, 16:23)
uzuojauta
alia jusu mazesnieji kokie saunuoliai
kas cia del dezuciu nerimauja as kai dariau tai tepiau klijais visa siuvinuka, nes manau kitaip butu oro pusles, arba kokie nelygumai.
[quote=Katusik,2013 02 27, 17:23]
tai kuras jam kainuoja vazinet,tai o kada daba asilas atves na as paskambinus i tarnyba,triuksma pakelciau arba skunda parasyciau
tai kuras jam kainuoja vazinet,tai o kada daba asilas atves na as paskambinus i tarnyba,triuksma pakelciau arba skunda parasyciau
QUOTE(Katusik @ 2013 02 27, 18:23)
neseniai kalbėjot apie siuntų pristatymą. skaičiau viską ir galvojau, kaip gerai, kad pačiai neteko su tuo susidurti.
iki šiandien :
iki šiandien :
Tie kurjeriai dažnai nori arbatpinigių už pristatymą ir apsimeta, kad gražos neturi. Nesyk esu susidūrus su tuo. Bet pvz., vakar Venipakas pristatė man siuntą, tai iš ryto informavo sms, kad turėčiau lygiai pinigų.
QUOTE(gold_fish @ 2013 02 27, 17:34)
kas cia del dezuciu nerimauja as kai dariau tai tepiau klijais visa siuvinuka, nes manau kitaip butu oro pusles, arba kokie nelygumai.
mano vaikas daznai prekes uzsisakineja internetu,bet mes iskart apmokam pavedimu tai del pristatymo bedu nebuvo
QUOTE(zerutis @ 2013 02 27, 16:37)
nemėgstu pyktis
visada nutyliu, nei skambinu kur skandalinti
QUOTE(elzeda @ 2013 02 27, 16:41)
Tie kurjeriai dažnai nori arbatpinigių už pristatymą ir apsimeta, kad gražos neturi. Nesyk esu susidūrus su tuo. Bet pvz., vakar Venipakas pristatė man siuntą, tai iš ryto informavo sms, kad turėčiau lygiai pinigų.
nu, informavo. o šitas bjaurybė
gal tikrai norėjo ant arbatos, nes kai pristatė man siuntą aną savaitę (tas pats kurjeris) DAVĖ MAN GRĄŽOS, o aš mačiau, kad pas jį pilna piniginė pinigų iš tokių pačių užsakovų, kaip aš
QUOTE(zerutis @ 2013 02 27, 16:48)
mano vaikas daznai prekes uzsisakineja internetu,bet mes iskart apmokam pavedimu tai del pristatymo bedu nebuvo
aš irgi taip darydavau, kol Ūkio banke neįstrigo visi mano pinigai Dabar tenka pratintis gyventi su grynais. gerai dar, kad kažkiek turėjau namuose grynais
Registruojuos i naujus namuscius Uodegytei
Neisskirsiu nei vienos darbstuoles, visoms po
Mane darbais uzverte tai apie kryziukus tik svajoju.
Apie mazius....maniskis jau nuo 1.8m "siuvineja", tiksliau adata iastraukineja. Is pradziu smagu buvo, bet dabar taip letai siuvineja, o rezultato tai greitai noriu
Dziuljeta gelyte labai ir as ja norejau tureti, bet uodegyte sake, jog siulu labai daug reikia, tai persigalvojau
Sobieska pasigedau taves kryziukuose
Neisskirsiu nei vienos darbstuoles, visoms po
Mane darbais uzverte tai apie kryziukus tik svajoju.
Apie mazius....maniskis jau nuo 1.8m "siuvineja", tiksliau adata iastraukineja. Is pradziu smagu buvo, bet dabar taip letai siuvineja, o rezultato tai greitai noriu
Dziuljeta gelyte labai ir as ja norejau tureti, bet uodegyte sake, jog siulu labai daug reikia, tai persigalvojau
Sobieska pasigedau taves kryziukuose
rožių procesas -
kaip miela
labai super atrodo
linkiu, kad įkvėpimas vaikinukui grįžtų
QUOTE(Uodegyte @ 2013 02 27, 12:27)
kaip miela
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 02 27, 12:57)
labai super atrodo
QUOTE(Katusik @ 2013 02 27, 14:17)
linkiu, kad įkvėpimas vaikinukui grįžtų