Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(zerutis @ 2013 03 05, 16:13)
padekok suneliui uz pagyras 4u.gif ar sito dar neuzsinorejo ? lotuliukas.gif

na kad jis neuzsinoretu lotuliukas.gif butu jo valia,tai jo kambaryje viena siena butu nukabineta lektuvu paveiksliukais,kita makvynu ir jo draugais,trecia robotais,ketvirta-laivais.o iki pilnos laimes dar ant lubu kabetu delfinai ir zuviukas nemo su draugais....
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2013 03 05, 16:45)
na kad jis neuzsinoretu  lotuliukas.gif butu jo valia,tai jo kambaryje viena siena butu nukabineta lektuvu paveiksliukais,kita makvynu ir jo draugais,trecia robotais,ketvirta-laivais.o iki pilnos laimes dar ant lubu kabetu delfinai ir zuviukas nemo su draugais....

matau mamytei ateities planu sarasas la...bai ilgas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 05, 14:06)

stai dar vienas paruostas reminimui ax.gif

gerai kad maniskis nepamate lotuliukas.gif thumbup.gif

user posted image
2spalvos is 12tam ziedeliui doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 03 05, 15:05)
as vis savo Adomeli siuvineju,jei kas dar mane pamena.

Prisimenam prisimenam, rodyk procesa savo Adomelio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 05, 16:57)
2spalvos is 12tam ziedeliui doh.gif  biggrin.gif

prasem ziedelius atidet i sali,vazoneli rodyk greiciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 05, 16:08)
prasem ziedelius atidet i sali,vazoneli rodyk greiciau lotuliukas.gif

po sito ziedelio ax.gif taigi kitos sav pradzioj kokioj imsiuos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 05, 17:47)
po sito ziedelio ax.gif taigi kitos sav pradzioj kokioj imsiuos ax.gif

lauksiu nekantraudama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 05, 13:43)
va čia iš arčiau ,sendinimas tikrai grožio prideda  ax.gif

Taip, išties, man taš sendinimas taip pat patiko, net bandžiau siuvinėti ant tos aidos, bet buvo labai blogai - tai 14 aida, o ir kieta kaip skarda, neištvėriau net vieno gėlės lapo ir turėjau tos medžiagos atsisakyti doh.gif
Atsakyti
Pumpurėli, užtai tavo atsisakyta medžiaga buvo panaudota mano pirtininkui MB dovanų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2013 03 05, 19:09)
Taip, išties, man taš sendinimas taip pat patiko, net bandžiau siuvinėti ant tos aidos, bet buvo labai blogai - tai 14 aida, o ir kieta kaip skarda, neištvėriau net vieno gėlės lapo ir turėjau tos medžiagos atsisakyti  doh.gif

mudu su sūneliu širdelę siuvinėjom ant 14 ,jetaus kokia stambi doh.gif nepalyginsi su 40 ct lino smulkumu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 05, 18:49)
mudu su sūneliu širdelę siuvinėjom ant 14 ,jetaus kokia stambi  doh.gif nepalyginsi su 40 ct lino smulkumu  biggrin.gif

o man atrodo kad ji tokia smulki,as viska ant 14 siuvineju ax.gif tai ant 16 ar 18 nesmulkus darbeliai gaunas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 05 kovo 2013 - 18:48
As nusipirkau pabandymui Aidos 18 ir 20 bigsmile.gif Ant 18-os jau sumasciau, kad metrikus krikstasuniui siuvinesiu, o 20-ta dar padejau i sali, reik dar paaugti man iki jos ax.gif Ir savo aguonom lino jau turiu bigsmile.gif labai knieti pradet, bet reik uzbaigti dar likusius maiselius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RasuteK: 05 kovo 2013 - 18:54