Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Pumpurėlis @ 2013 03 04, 23:57)
Nagi užbaigiau galų gale savo pusmečio darbą. Nerėmintas, bet kadangi nežinau, kada rėminsiu, tai rodausi nerėmintą, bet išplautą ir išlygintą.
Dimensions "Nantucket treasures". Rinkinys buvo su aida, bet kadangi ant jos siuvinėti nemoku, tai pasiėmiau liną. O dirbosi visai maloniai, tik pusiniai kryželiai ir BS užkniso, bet jų niekad ir nemėgau  rolleyes.gif O šiaip siužetas man mielas ir spalvos gražios, geriau pasimatys dienos šviesoje biggrin.gif

Puikus darbas wub.gif ir visai gražiai žiurisi ant lino 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri galite pagelbet ir paskayt kuri artimiausia spalva i DMC 318??? Labai reikia darbeli uzbaigti o kaip tik sios ir negavau nusipirkti.
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2013 03 05, 12:09)
taip, pirkau spec. siuvinėjimui  4u.gif

o lino tankumo irgi yra skirtingu?

sobieska, aguona ant kokio lino siuvinejai? ir kokios spalvos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šokoladė: 05 kovo 2013 - 14:07
user posted image

stai dar vienas paruostas reminimui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 05, 15:06)

4u.gif debeseliai wub.gif lotuliukas.gif bet as jau isivaizduoju kaip jie visi kartu puikiai atrodys bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 05, 15:05)

1 psl. yra surasyti lino tankumo atitikmenys Aidai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 05, 14:05)

sobieska, aguona ant kokio lino siuvinejai? ir kokios spalvos?

taip, 28ct, 32 ct, 40ct

man panasu i natural lina ax.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 03 05, 14:06)

lektuveli lektuveli biggrin.gif kazkodel man i galva iskart sove daina: kregzdutes, kregzdutes biggrin.gif
Atsakyti
sveiki,
visoms po 4u.gif uz darbus smile.gif
QUOTE(zerutis @ 2013 03 05, 15:06)

na liuksiskas lektuvelis smile.gif saunuole 4u.gif na atskiros pagyros is mano neklauzados 4u.gif

QUOTE(gold_fish @ 2013 03 05, 15:49)
lektuveli lektuveli biggrin.gif  kazkodel man i galva iskart sove daina: kregzdutes, kregzdutes  biggrin.gif

o man kazkodel lektuvelis primine filma "Perl Harboras"....speju reiks paziuret,nes neduos ramybes mintys apie filma lotuliukas.gif
Atsakyti
merginos,ir kada jus spejat siuvineti.ir ne tik siuvineti bet ir tiek plepeti???visu darbukai kruopstus ir faini.zinoma,Sobieskos aguona ir dabar pamenu...
pusmecio darbas grazus labai,man ta plunksna ir kriauklytes wub.gif wub.gif wub.gif
as vis savo Adomeli siuvineju,jei kas dar mane pamena.jusu plepalus perskaitau per pietu pertrauka ir sakau sau.viskas,vakare griztu ir siuvineju,siuvineju,siuvineju lotuliukas.gif bet kai griztu namo buna tik dusas,vakariene,papuga,na,gerai,koks filmas ir liulia.taip ir sunkiai iriuosi link pabaigos su savo Adomu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura81r @ 2013 03 05, 16:05)
ir sakau sau.viskas,vakare griztu ir siuvineju,siuvineju,siuvineju  lotuliukas.gif  bet kai griztu namo buna tik dusas,vakariene,papuga,na,gerai,koks filmas ir liulia.taip ir sunkiai iriuosi link pabaigos su savo Adomu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

per filmus laaabai gerai siuvinejasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dinana @ 2013 03 05, 15:58)
na liuksiskas lektuvelis smile.gif saunuole  4u.gif  na atskiros pagyros is mano neklauzados  4u.gif

padekok suneliui uz pagyras 4u.gif ar sito dar neuzsinorejo ? lotuliukas.gif

aciu visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif reiks paskubet su treciu,nes sunus jau mane spaudzia [ eik,eik siuvinet nesedejus prie kompo ] lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 05, 13:18)
lino skalbt nereikia,imi ir siuvinėji  smile.gif tik vėliau plaut,jai tai būtina.

ačiū mergaitės 4u.gif

klajojau po interneto tyrus, žiūrinėjau lino tapytus šalikelius ir užkliuvo už akių, kad šaliai išskalbti prieš tapyba, tai neturėtų trauktis, tai tas mane ir "subalamutino" dėl siuvinėjimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2013 03 05, 17:25)
ačiū mergaitės  4u.gif

klajojau po interneto tyrus, žiūrinėjau lino tapytus šalikelius ir užkliuvo už akių, kad šaliai išskalbti prieš tapyba, tai neturėtų trauktis, tai tas mane ir "subalamutino" dėl siuvinėjimo  ax.gif

po skalbimo puikiai išsilygina smile.gif tiki jai labai smulkus linas ,tarkim 40 ct ,kryžiukai smulkūs gali audinį sutraukti truputi ,bet ištampius išsilygina.
Atsakyti