Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Labas 4u.gif

aš pas jus su klausimu: ar skalbiat liną prieš siuvinėdamos? ax.gif

nusipirkau pabandymui ir nžn kaip daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(angeliukė9 @ 2013 03 05, 11:46)
Čia jau labai asmeninis pasirinkimas, taisyklių jokių nėra mirksiukas.gifaš beveik visada  ant  16 aidos. Nors esu siuvinėjusi Klimto  Bučinį ant 14aidos  trijomis gijomis, daugiau taip nebedaryčiau doh.gif

aciuks.gif va ir mastau, kad 3 gijom nenoriu siuvinet schmoll.gif greiciausiai ir apsistosiu ties 16 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 05, 07:58)
labai labai  wub.gif  4u.gif

Mergaites, kurios siuvinejat pilnus didesnius paveikslus, kokia aida naudojat? 14, 16 ar 18?

SIUVINEJAU ANT 14 3 gijom bet dabar pasinaudojau patarimu merginu ir perejau ant 18 aidos ir siuvineju 2 gijom.ant 16tos 2gijom man vistiek sviecias ciut medziaga kas man nepatinka o 3jau per daug buna ax.gif

QUOTE(-Radė @ 2013 03 05, 10:50)
Labas  4u.gif

aš pas jus su klausimu: ar skalbiat liną prieš siuvinėdamos?  ax.gif

nusipirkau pabandymui ir nžn kaip  daryt  g.gif

o kam?pirkai rankdarbiu parduotuvej spec siuvinejimui lina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 05 kovo 2013 - 11:07
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 05, 12:07)
SIUVINEJAU ANT 14  3 gijom bet dabar pasinaudojau patarimu merginu ir perejau ant 18 aidos ir siuvineju 2 gijom.ant 16tos 2gijom man vistiek sviecias ciut medziaga kas man nepatinka o 3jau per daug buna ax.gif
o kam?pirkai rankdarbiu parduotuvej spec siuvinejimui lina?

taip, pirkau spec. siuvinėjimui 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(-Radė @ 2013 03 05, 14:09)
taip, pirkau spec. siuvinėjimui  4u.gif

lino skalbt nereikia,imi ir siuvinėji smile.gif tik vėliau plaut,jai tai būtina.
Atsakyti
Ačiū už gražius žodžius mano darbui 4u.gif Dienos šviesoje nufotografuosiu gražiai, kai turėsiu įrėmintą.
Sulaukiau prašymų pasidalinti schema, bet negaliu to padaryti, nes pirkau rinkinį, taigi schema popierinė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2013 03 04, 21:57)
Nagi užbaigiau galų gale savo pusmečio darbą

labai labai labai patiko bigsmile.gif wub.gif wub.gif net neįsivaizduoju, kad ant aidos galėtų žiūrėtis schmoll.gif linas čia tinka tobulai bigsmile.gif

QUOTE(RasuteK @ 2013 03 05, 06:58)
Mergaites, kurios siuvinejat pilnus didesnius paveikslus, kokia aida naudojat? 14, 16 ar 18?

tik 18 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2013 03 05, 14:24)
labai labai labai patiko  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif net neįsivaizduoju, kad ant aidos galėtų žiūrėtis 

šio rinkinio aidos fonas truputį pieštas ,tai žiūrisi gražiai ax.gif

čia turėtų matytis fone,toks kaip pasendinimas.

Kurios norite schemos ,Dimensions nantucket treasures kreipkitės,bet perspėju ,pagal duotą raktą spalvas reikia konvertuot į DMC,rinkinys turi savo dimensions siūlus,kurių pirkti nėra, konvertuotom spalvom siuvinėto darbo ir originalaus rinkinio spalvos truputį skirias .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 kovo 2013 - 12:42
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 05, 11:31)
šio rinkinio aidos fonas truputį pieštas ,tai žiūrisi gražiai  ax.gif

turėtų matytis fone,toks kaip pasendinimas.

aha, matau bigsmile.gif nelabai įsivaizdavau, kaip jis atrodo įrėmintas, tai jeigu taip, kaip tavo įdėtam pavyzdy - tai beveik nelieka neužsiuvinėto fono, tai gal ir ant aidos visai nieko atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2013 03 05, 14:39)
aha, matau bigsmile.gif  nelabai įsivaizdavau, kaip jis atrodo įrėmintas, tai jeigu taip, kaip tavo įdėtam pavyzdy - tai beveik nelieka neužsiuvinėto fono, tai gal ir ant aidos visai nieko atrodo  smile.gif

va čia iš arčiau ,sendinimas tikrai grožio prideda ax.gif

http://photo.7ya.ru/...06068488792.jpg

o čia be fono,ant aidos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 05 kovo 2013 - 12:45
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 05, 12:43)
o čia be fono[/url],ant aidos

OHO, kaip diena ir naktis...
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 05, 13:43)
va čia iš arčiau ,sendinimas tikrai grožio prideda  ax.gif

drinks_cheers.gif sendinimas tikrai labai graziai ziurisi mirksiukas.gif paprasta aida ne schmoll.gif
Atsakyti