Labas
aš pas jus su klausimu: ar skalbiat liną prieš siuvinėdamos?
nusipirkau pabandymui ir nžn kaip daryt
QUOTE(angeliukė9 @ 2013 03 05, 11:46)
Čia jau labai asmeninis pasirinkimas, taisyklių jokių nėra aš beveik visada ant 16 aidos. Nors esu siuvinėjusi Klimto Bučinį ant 14aidos trijomis gijomis, daugiau taip nebedaryčiau
va ir mastau, kad 3 gijom nenoriu siuvinet greiciausiai ir apsistosiu ties 16
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 05, 07:58)
labai labai
Mergaites, kurios siuvinejat pilnus didesnius paveikslus, kokia aida naudojat? 14, 16 ar 18?
Mergaites, kurios siuvinejat pilnus didesnius paveikslus, kokia aida naudojat? 14, 16 ar 18?
SIUVINEJAU ANT 14 3 gijom bet dabar pasinaudojau patarimu merginu ir perejau ant 18 aidos ir siuvineju 2 gijom.ant 16tos 2gijom man vistiek sviecias ciut medziaga kas man nepatinka o 3jau per daug buna
QUOTE(-Radė @ 2013 03 05, 10:50)
Labas
o kam?pirkai rankdarbiu parduotuvej spec siuvinejimui lina?
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 05, 12:07)
SIUVINEJAU ANT 14 3 gijom bet dabar pasinaudojau patarimu merginu ir perejau ant 18 aidos ir siuvineju 2 gijom.ant 16tos 2gijom man vistiek sviecias ciut medziaga kas man nepatinka o 3jau per daug buna
taip, pirkau spec. siuvinėjimui
QUOTE(-Radė @ 2013 03 05, 14:09)
taip, pirkau spec. siuvinėjimui
lino skalbt nereikia,imi ir siuvinėji tik vėliau plaut,jai tai būtina.
Ačiū už gražius žodžius mano darbui Dienos šviesoje nufotografuosiu gražiai, kai turėsiu įrėmintą.
Sulaukiau prašymų pasidalinti schema, bet negaliu to padaryti, nes pirkau rinkinį, taigi schema popierinė
Sulaukiau prašymų pasidalinti schema, bet negaliu to padaryti, nes pirkau rinkinį, taigi schema popierinė
QUOTE(Pumpurėlis @ 2013 03 04, 21:57)
Nagi užbaigiau galų gale savo pusmečio darbą
labai labai labai patiko net neįsivaizduoju, kad ant aidos galėtų žiūrėtis linas čia tinka tobulai
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 05, 06:58)
tik 18
QUOTE(B_March @ 2013 03 05, 14:24)
labai labai labai patiko net neįsivaizduoju, kad ant aidos galėtų žiūrėtis
šio rinkinio aidos fonas truputį pieštas ,tai žiūrisi gražiai
čia turėtų matytis fone,toks kaip pasendinimas.
Kurios norite schemos ,Dimensions nantucket treasures kreipkitės,bet perspėju ,pagal duotą raktą spalvas reikia konvertuot į DMC,rinkinys turi savo dimensions siūlus,kurių pirkti nėra, konvertuotom spalvom siuvinėto darbo ir originalaus rinkinio spalvos truputį skirias .
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 05, 11:31)
šio rinkinio aidos fonas truputį pieštas ,tai žiūrisi gražiai
turėtų matytis fone,toks kaip pasendinimas.
turėtų matytis fone,toks kaip pasendinimas.
aha, matau nelabai įsivaizdavau, kaip jis atrodo įrėmintas, tai jeigu taip, kaip tavo įdėtam pavyzdy - tai beveik nelieka neužsiuvinėto fono, tai gal ir ant aidos visai nieko atrodo
QUOTE(B_March @ 2013 03 05, 14:39)
aha, matau nelabai įsivaizdavau, kaip jis atrodo įrėmintas, tai jeigu taip, kaip tavo įdėtam pavyzdy - tai beveik nelieka neužsiuvinėto fono, tai gal ir ant aidos visai nieko atrodo
va čia iš arčiau ,sendinimas tikrai grožio prideda
http://photo.7ya.ru/...06068488792.jpg
o čia be fono,ant aidos
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 05, 12:43)
o čia be fono[/url],ant aidos
OHO, kaip diena ir naktis...
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 05, 13:43)
va čia iš arčiau ,sendinimas tikrai grožio prideda
sendinimas tikrai labai graziai ziurisi paprasta aida ne