Nu nelabai dera prie jūsų retro šedevrų, bet vis šis tas. Dar nelygintas, neskalbtas draugas pirmąjam šefui.
QUOTE(libaja @ 2013 03 04, 19:32)
Nu nelabai dera prie jūsų retro šedevrų, bet vis šis tas. Dar nelygintas, neskalbtas draugas pirmąjam šefui.
greitai tu juos cia "kepi"
Nu nelabai dera prie jūsų retro šedevrų, bet vis šis tas.
kokie meiluciai ir dailuciai tie tavo virejukai
Libaja- mūsų retro, tavo virtuviniai šedevrai
Ačiū merginos už pagyrimus DaG- jei rėmai būtų tokie prabangūs, kaip taviškiai, jau blizgaus pasparto tikrai nebūčiau dėjusi Bet pas mamą ant gerai apšviestos sienos labai gerai atrodo
Ačiū merginos už pagyrimus DaG- jei rėmai būtų tokie prabangūs, kaip taviškiai, jau blizgaus pasparto tikrai nebūčiau dėjusi Bet pas mamą ant gerai apšviestos sienos labai gerai atrodo
QUOTE(libaja @ 2013 03 03, 23:50)
Ot ir intrigą užkūriau per vakarą kiek prirašėt
Bet žinok tiesos yra, mes prieš pusantrų metų žaidėm RR anam forume, mano tema buvo aguonos ir viena iš mūsų po to RR sulaukė šeimos pagausėjimo.
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 04, 18:34)
greitai tu juos cia "kepi"
Labai lengvai siuvinėjasi. nepersistengdama per 5 dienas vieną padarau. Šiandien apsimesiu dar vieną.
QUOTE(Florestina @ 2013 03 04, 18:58)
Bet žinok tiesos yra, mes prieš pusantrų metų žaidėm RR anam forume, mano tema buvo aguonos ir viena iš mūsų po to RR sulaukė šeimos pagausėjimo.
Matyt, kam reikia tam pildosi
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 04, 18:24)
Mano variantas
Irgi dailiai atrodo
QUOTE(libaja @ 2013 03 04, 20:32)
Fainas fainas , kiek žadi jų siuvinėti?
QUOTE(elzeda @ 2013 03 04, 19:16)
Medžiagos ir schemų turiu 8. Jaučiu tiek ir bus.
QUOTE(DaG @ 2013 03 04, 15:05)
elzeda, po truputį, po truputį įveiksi
Aš įrėminau. foto nelabai kokybiškos, bet realiai visai neblogai atrodo.
Aš įrėminau. foto nelabai kokybiškos, bet realiai visai neblogai atrodo.
Puikiai atrodo ir rėmelis vau
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 04, 17:24)
Mano variantas
puiku
Na gi visai nieko šefukas
Nagi užbaigiau galų gale savo pusmečio darbą. Nerėmintas, bet kadangi nežinau, kada rėminsiu, tai rodausi nerėmintą, bet išplautą ir išlygintą.
Dimensions "Nantucket treasures". Rinkinys buvo su aida, bet kadangi ant jos siuvinėti nemoku, tai pasiėmiau liną. O dirbosi visai maloniai, tik pusiniai kryželiai ir BS užkniso, bet jų niekad ir nemėgau O šiaip siužetas man mielas ir spalvos gražios, geriau pasimatys dienos šviesoje
Dimensions "Nantucket treasures". Rinkinys buvo su aida, bet kadangi ant jos siuvinėti nemoku, tai pasiėmiau liną. O dirbosi visai maloniai, tik pusiniai kryželiai ir BS užkniso, bet jų niekad ir nemėgau O šiaip siužetas man mielas ir spalvos gražios, geriau pasimatys dienos šviesoje
QUOTE(Pumpurėlis @ 2013 03 04, 23:57)
Nagi užbaigiau galų gale savo pusmečio darbą.
labai nuostabus darbas ir ant lino labai graziai ziurisi
Net nepasakyciau kad darbelis turejo buti ant aidos liuks atrodo
As dabar kryzkelej-kaaaaa siuvinet,neissirenku
As dabar kryzkelej-kaaaaa siuvinet,neissirenku