Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Nu nelabai dera prie jūsų retro šedevrų, bet vis šis tas. Dar nelygintas, neskalbtas draugas pirmąjam šefui. user posted image
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 03 04, 19:32)
Nu nelabai dera prie jūsų retro šedevrų, bet vis šis tas. Dar nelygintas, neskalbtas draugas pirmąjam šefui.

thumbup.gif greitai tu juos cia "kepi" 4u.gif
Atsakyti
Nu nelabai dera prie jūsų retro šedevrų, bet vis šis tas.

kokie meiluciai ir dailuciai tie tavo virejukai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Libaja- mūsų retro, tavo virtuviniai šedevrai thumbup.gif
Ačiū merginos už pagyrimus 4u.gif DaG- jei rėmai būtų tokie prabangūs, kaip taviškiai, jau blizgaus pasparto tikrai nebūčiau dėjusi mirksiukas.gif Bet pas mamą ant gerai apšviestos sienos labai gerai atrodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 03 03, 23:50)
Ot ir intrigą užkūriau per vakarą kiek prirašėt biggrin.gif

Bet žinok tiesos yra, mes prieš pusantrų metų žaidėm RR anam forume, mano tema buvo aguonos ir viena iš mūsų po to RR sulaukė šeimos pagausėjimo.
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 04, 18:34)
thumbup.gif greitai tu juos cia "kepi"  4u.gif

Labai lengvai siuvinėjasi. nepersistengdama per 5 dienas vieną padarau. Šiandien apsimesiu dar vieną.

QUOTE(Florestina @ 2013 03 04, 18:58)
Bet žinok tiesos yra, mes prieš pusantrų metų žaidėm RR anam forume, mano tema buvo aguonos ir viena iš mūsų po to RR sulaukė šeimos pagausėjimo.

Matyt, kam reikia tam pildosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 04, 18:24)
Mano variantas  ax.gif 

Irgi dailiai atrodo smile.gif

QUOTE(libaja @ 2013 03 04, 20:32)
Nu nelabai dera prie jūsų retro šedevrų, bet vis šis tas. Dar nelygintas, neskalbtas draugas pirmąjam šefui.

Fainas fainas smile.gif , kiek žadi jų siuvinėti?
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 04, 19:16)
Irgi dailiai atrodo  smile.gif
Fainas fainas smile.gif , kiek žadi jų siuvinėti?

Medžiagos ir schemų turiu 8. Jaučiu tiek ir bus.
Atsakyti
QUOTE(DaG @ 2013 03 04, 15:05)
elzeda, po truputį, po truputį įveiksi  mirksiukas.gif  4u.gif

Aš įrėminau. foto nelabai kokybiškos, bet realiai visai neblogai atrodo.

Puikiai atrodo 4u.gif ir rėmelis vau wub.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 03 04, 17:24)
Mano variantas  ax.gif 

puiku 4u.gif 4u.gif

Na gi visai nieko šefukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupsiukelis123: 04 kovo 2013 - 21:45
Nagi užbaigiau galų gale savo pusmečio darbą. Nerėmintas, bet kadangi nežinau, kada rėminsiu, tai rodausi nerėmintą, bet išplautą ir išlygintą.
Dimensions "Nantucket treasures". Rinkinys buvo su aida, bet kadangi ant jos siuvinėti nemoku, tai pasiėmiau liną. O dirbosi visai maloniai, tik pusiniai kryželiai ir BS užkniso, bet jų niekad ir nemėgau rolleyes.gif O šiaip siužetas man mielas ir spalvos gražios, geriau pasimatys dienos šviesoje biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2013 03 04, 23:57)
Nagi užbaigiau galų gale savo pusmečio darbą.

labai nuostabus darbas 4u.gif ir ant lino labai graziai ziurisi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Net nepasakyciau kad darbelis turejo buti ant aidos 4u.gif liuks atrodo thumbup.gif
As dabar kryzkelej-kaaaaa siuvinet,neissirenku doh.gif hihihi.gif
Atsakyti