O koks tas prietaras apie aguonas?
sobieska, vėl giriu už puikų darbą ir sutinku su tavimi, jog raudona ne tokia žavi:)
QUOTE(unkind @ 2013 03 03, 20:01)
O koks tas prietaras apie aguonas?
Šeimos padidėjimo sulauksi.
QUOTE(Florestina @ 2013 03 03, 22:03)
Galvojau kokią baisybę pasakysit Tai ko čia bijotės merginos?
QUOTE(elzeda @ 2013 03 03, 20:07)
Galvojau kokią baisybę pasakysit Tai ko čia bijotės merginos?
Tai va ir sakau, kiek esu siuvinėjus aguonų- tai jei prietarai būtų tiesa- tai jau turėčiau tris eiles aplink pečių, ale nei vieno netriu.
zerutis, ačiū
elzeda, taip, dovanosiu, kogero įrėmintą .
nebuvau girdėjusi ir aš to prietaro apie aguonas reikės pasieškoti schemutės kokios
elzeda, taip, dovanosiu, kogero įrėmintą .
nebuvau girdėjusi ir aš to prietaro apie aguonas reikės pasieškoti schemutės kokios
QUOTE(Florestina @ 2013 03 03, 21:03)
ir as aguonas siuvinejau,bet trecias aplink nelaksto
Aš nors nesiuvinėjau nei vienos aguonos, o vis tiek 3 turiu
DaG- esu ir aš mamai tokį paveiksliuką siuvinėjus, tik pas mane schemoj nebuvo tų kaspinų ir aš rinkausi šokoladinę spalvą.
Raudonoji aguona tikrai ne tokia graži
DaG- esu ir aš mamai tokį paveiksliuką siuvinėjus, tik pas mane schemoj nebuvo tų kaspinų ir aš rinkausi šokoladinę spalvą.
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 03, 21:37)
Aš nors nesiuvinėjau nei vienos aguonos, o vis tiek 3 turiu
Kitą kartą ir aš nesiuvinėčiau juodai - norisi švelnesnės spalvos..
QUOTE(DaG @ 2013 03 03, 21:10)
Nugis visą lauką siuvinėk, man rodos,kad pumpurėliai irgi kaip už cielą skaičiuojasi
Ačiukas visoms
Jau issigandau del tu aguonu, nes kaip tik susiruosiau pusseserei siuvinet besiskleidzianti aguonos zieda bet visai patiko reiksme, tai drasiai galiu pirmyn
DaG su pabaigtuvem
DaG su pabaigtuvem
RasuteK, ačiū
sobieska, reikės lauko ieškot
sobieska, reikės lauko ieškot