Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Šokoladė @ 2013 03 03, 18:03)
bet juk labai sunku ant lino siuvineti verysad.gif

Tikrai nesunku smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rasiux- @ 2013 03 03, 17:53)
Sobieska- nereali aguona  wub.gif , ar yra ir kitų gėlių iš tokios serijos? Būtų puiki kolekcija  ax.gif

Mačiau, kad yra raudona aguona, bet manęs ji nepakerėjo rolleyes.gif
Atsakyti
Gal turite kuri parodyti kaip atrodo ta raudona aguona?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(unkind @ 2013 03 03, 20:11)
Gal turite kuri parodyti kaip atrodo ta raudona aguona?smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sobieska wub.gif wub.gif wub.gif

Esi verta gražiausių žodžių 4u: 4u.gif 4u.gif

Ko jūs merginos bijotės to lino??? Niekaip nesuprantu, paimkit pamėginkit ir suprasit, kad niekuo nesunkiau nei ant aidos ax.gif o rezultatas žymiai geresnis 4u.gif aš tai pradėjau iš kart nuo lino, manęs aida nežavėjo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mingomi @ 2013 03 03, 19:16)
Ko jūs merginos bijotės to lino??? Niekaip nesuprantu, paimkit pamėginkit ir suprasit, kad niekuo nesunkiau nei ant aidos  ax.gif  o rezultatas žymiai geresnis  4u.gif  aš tai pradėjau iš kart nuo lino, manęs aida nežavėjo  schmoll.gif

paprasiau kad parduotuveje parodytu man lina schmoll.gif nepatiko,grubus ir siuliukai austi nevienodo storio,manau ant tokio sunkoka siuvinet g.gif o drobe tai suzavejo,lygi,daili,bet man tai reikia kad kas po nosim parodytu kaip siuvinet,nemacius net nerizikuosiu,nors labai noreciau pabandyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 03, 20:39)
paprasiau kad parduotuveje parodytu man lina schmoll.gif  nepatiko,grubus ir siuliukai austi nevienodo storio,manau ant tokio sunkoka siuvinet g.gif o drobe tai suzavejo,lygi,daili,bet man tai reikia kad kas po nosim parodytu kaip siuvinet,nemacius net nerizikuosiu,nors labai noreciau pabandyt blush2.gif

kokioj čia parduotuvėk žiūrėjai ,lino ar rankdarbių ?
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 03, 18:16)

Jau seniai į ją seilę varvinu... Bet vis tų prietarų bijausi aguonas siuvinėt tongue.gif .
Atsakyti
sobieskos aguona labai graži.. wub.gif

O sakykit ant lino siuvinėjant kaip skaičiuojat 'langelius' į priekį jeigu reikia, braižotės, kad nepasimestumėt? aidoj tai matosi akivaizdžiai, o ant lino.. g.gif knieti ir man pabandyt rolleyes.gif

Pribaigiau smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 03 03, 19:08)
Jau seniai į ją seilę varvinu... Bet vis tų prietarų bijausi aguonas siuvinėt  tongue.gif .

Žinau tuos prietarus, ne vieną aguoną išsiuvinėjau, bet kažkaip nieko neįvyko. g.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 03 03, 20:08)
Jau seniai į ją seilę varvinu... Bet vis tų prietarų bijausi aguonas siuvinėt  tongue.gif .

Tokia didelė mergaitė, o pasakomis tiki biggrin.gif ...kur lauko puokštės-ties aguonomis turėtų būt tuščios vietos, taipogi laukai....ir aplamai, begalė schemučių su šiomis gražuolėmis buvo sukurtos senų seniausiai ir vis dar kuriamos....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 03 kovo 2013 - 19:14
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 03, 19:57)
kokioj čia parduotuvėk žiūrėjai ,lino ar rankdarbių ?

ax.gif rankdarbiu,kur viskas siuvinejimui

QUOTE(DaG @ 2013 03 03, 20:12)
Pribaigiau  smile.gif

man labai patinka juoda balta,nuostabus darbelis user posted image
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2013 03 03, 21:08)

O koks čia prietaras? Niekad negirdėjau g.gif

QUOTE(DaG @ 2013 03 03, 21:12)
Pribaigiau  smile.gif

Mielas šitas paveiksliukas man smile.gif Kiek pamenu mamai dovanosi?
Atsakyti