Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 02, 14:07)
a aisku ax.gif nes kazkoki lanke bet kaip sakiau daug metu atgal ax.gif ne sita ax.gif bet daugmaz zinau apie ka kalba eina ax.gif kadais Vytauto g gyvenom ax.gif

Siauliuose yra kazkur dar vienas log.darzelis,tik ten priimami tik Siaulieciai biggrin.gif
Atsakyti
diskutavot apie žymėjimus - aš tik šitoj temoj apie tai pirmą kartą išgirdau ir pamėginau pati žymėtis, galvoju, negi toookį nerealų patogumą tiek siuvinėjimo metų praradau biggrin.gif ir ką, man pasirodė nieko ten patogaus blush2.gif nervina adatą padėt į šoną ir imt tušinuką, braukyt, atrodo, kad laikas gaištasi.. o jei nežymėt iškart po kiekvieno kryžiuko, tai kas iš to žymėjimo - vis tiek niekad negaliu būt tikra, ar šįkart pažymėjau viską, ką išsiuvinėjau, ar kažką pamiršau, ir tenka tikrint iš naujo lygiai taip pat kaip išvis nesižymint... žodžiu, aš už nežymėjimą biggrin.gif bet aš ir kvadratėliais nesibraižau, matyt, atmintis fotografinė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2013 03 02, 15:13)
diskutavot apie žymėjimus - aš tik šitoj temoj apie tai pirmą kartą išgirdau ir pamėginau pati žymėtis, galvoju, negi toookį nerealų patogumą tiek siuvinėjimo metų praradau  biggrin.gif ir ką, man pasirodė nieko ten patogaus  blush2.gif nervina adatą padėt į šoną ir imt tušinuką, braukyt, atrodo, kad laikas gaištasi.. o jei nežymėt iškart po kiekvieno kryžiuko, tai kas iš to žymėjimo - vis tiek niekad negaliu būt tikra, ar šįkart pažymėjau viską, ką išsiuvinėjau, ar kažką pamiršau, ir tenka tikrint iš naujo lygiai taip pat kaip išvis nesižymint... žodžiu, aš už nežymėjimą  biggrin.gif bet aš ir kvadratėliais nesibraižau, matyt, atmintis fotografinė  biggrin.gif

aha, as irgi nesibraizau nieko ir nebraukau rolleyes.gif Matyt irgi atmintis fotografine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B_March @ 2013 03 02, 16:13)
diskutavot apie žymėjimus - aš tik šitoj temoj apie tai pirmą kartą išgirdau ir pamėginau pati žymėtis, galvoju, negi toookį nerealų patogumą tiek siuvinėjimo metų praradau  biggrin.gif ir ką, man pasirodė nieko ten patogaus  blush2.gif nervina adatą padėt į šoną ir imt tušinuką, braukyt, atrodo, kad laikas gaištasi..

Aš žymiu su markeriu kirstu galu, tai greit labai užsibraukia-mažai gaišaties smile.gif Be to žymiuosi kasdien vis kita spalva-taip matau kiek per dieną išsiuvinėjau smile.gif Dėl įdomumo...
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 02, 18:40)
Aš žymiu su markeriu kirstu galu, tai greit labai užsibraukia-mažai gaišaties  smile.gif Be to žymiuosi kasdien vis kita spalva-taip matau kiek per dieną išsiuvinėjau smile.gif Dėl įdomumo...

as zymiu su piestuku,jei kartais kur suklysciau,kad istrint galeciau [kartais taip buna] ax.gif ,o jei nezymeciau doh.gif kiek klaidu pridaryciau blush2.gif

padariau uzsakyma erankdarbiuose, paziuresiu per kiek dienu atsius biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, seniai nesirodžiau, bet tai nereiškia kad nesiuvinėjau. Aktyviai dalyvavau RR žaidime, pagaliau pradėjo grįžti darbeliai, tad galiu ir parodyti. Niekur neviešinu kol negrįžta savininkei, nes kai kurios merginos lankosi ir čia tik kitais nick'ais- tai kad savininkė nepamatytų.
Isabele Vautier širdelė, pati savininkė parinko ir davė schemas ką turėsim siuvinėti, aš pasirinkau apelsinu:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2013 03 02, 18:48)
Sveikutės, seniai nesirodžiau, bet tai nereiškia kad nesiuvinėjau. Aktyviai dalyvavau RR žaidime, pagaliau pradėjo grįžti darbeliai, tad galiu ir parodyti. Niekur neviešinu kol negrįžta savininkei, nes kai kurios merginos lankosi ir čia tik kitais nick'ais- tai kad savininkė nepamatytų.

o kas čia per žaidimas toks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 03 02, 19:26)
o kas čia per žaidimas toks?  g.gif

Round Robin, každada ir sm žaidėm, bet ne labai kas išėjo. O dabar aš dalyvaujau ir kito forumo veikloj- tai ten ir žaidėm.
Atsakyti
tesiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 02, 21:07)
tesiu ax.gif

4u.gif as tai laukiu vazoneliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 02, 20:20)
4u.gif as tai laukiu vazoneliu  biggrin.gif

isduosiu paslapti biggrin.gif dar viena gelyte ir imsiuos vazonu pirmuju smile.gif
Atsakyti
Ddziuljeta- greitai sukies thumbup.gif
Atsakyti