Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Katusik @ 2013 03 01, 19:16)
ei ei, merginos, į ką čia spoksoti? mes jiems jau per senos, o jie mums - jau gerokai per jauni  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

aš ir sakau...garso takelis...tai ko spoksot...bet ne, atsiranda, kas negali akių atitraukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 19:15)
lotuliukas.gif tooookiu laiku...  nepyk, bet man iš kart tinklinės kojinės,žali/mėlyni akių šešėliai ilgi raudoni nagai su šiuo laiku asociuojasi...gal geriau pasiimk debesėlius , o ryt parodysi proceso eigaaaa... aš einu virt koldūnų biggrin.gif...ryt balius, nėra ko iš vakaro prisiėst cool.gif

deje nei nagu,nei tinkliniu kojiniu lotuliukas.gif vaiku darzeli,naktinele dirbu ax.gif leliukus uzmigdau ir siuvinedama ju saldu miegeli saugau iki ryto biggrin.gif

nagus per ziema pavyksta truputi atsiaugint,o vasara gelynuose ir darze palieku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 01 kovo 2013 - 18:41
QUOTE(zerutis @ 2013 03 01, 18:29)
deje nei nagu,nei tinkliniu kojiniu lotuliukas.gif vaiku darzeli,naktinele dirbu ax.gif leliukus uzmigdau ir siuvinedama ju saldu miegeli saugau iki ryto biggrin.gif

būna ir tokių darželių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 03 01, 19:39)
būna ir tokių darželių?  g.gif

pas mus Siauliuose yra logopedinis darzelis,vaikai is visos lietuvos suvaziuoja uztat ir gyvena po kelias savaites ax.gif
savaitgaliais dirbam po viena nes maziau vaiku lieka tai ir galiu pasiuvinet,o darbo dienom bunam tryse tai daugiau gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 01, 18:45)
pas mus Siauliuose yra logopedinis darzelis,vaikai is visos lietuvos suvaziuoja uztat ir gyvena po kelias savaites ax.gif
savaitgaliais dirbam po viena nes maziau vaiku lieka tai ir galiu pasiuvinet,o darbo dienom bunam tryse tai daugiau gossip.gif

tada viskas aišku.
žinojau, kad būna tokių darželių ale internatų, kur vaikai paliekami 5 dienom, bet savaitgaliui pasiimami, bet kad toks mandras būtų - nesu girdėjus 4u.gif

o kai darbas saugot vaikų miegą, tai nieko daugiau ir nebelieka, kaip tik X dėlioti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 03 01, 19:51)
o kai darbas saugot vaikų miegą, tai nieko daugiau ir nebelieka, kaip tik X dėlioti  thumbup.gif

toks kaip su kalbos sutrikimu [lgopedinis] specelizuotas,savaitinis vienintelis lietuvoje biggrin.gif
Atsakyti
tuštumaaaa......
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 03 01, 23:10)
tuštumaaaa......

diena labai aktyvi buvo mirksiukas.gif as prie BS pasedet ruosiaus, bet akys jau pavarge, teks atidet kitai dienai ax.gif
Atsakyti
nava valia ugdziau,prie kompo artyn neejau lotuliukas.gif po karstos dieneles na ir tyluma cia buvo ax.gif ir pasiuvinet ilgai negalejau prastas apsvietimas akis paskaudo,o asaru pamirsau pasiimt,tai teko naktele i telika spoksot biggrin.gif
Atsakyti
zeruti o kurioj vietoj tas darzelis?(gatve raj)man atrodo mano brolis ji lankes trumpai g.gif (pries daug metu)
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 02, 11:03)
zeruti o kurioj vietoj tas darzelis?(gatve raj)man atrodo mano brolis ji lankes trumpai g.gif (pries daug metu)

negalejo lankyt,mes kaip log.darz. tik 4met. ,kai mus prijunge prie logopedines mokyklos,skaitomes ikimokyklinis skyrius,anksciau buvom Vaivorykstes vaiku globos namai, randasi prie maniezo Kudirkos g. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zerutis: 02 kovo 2013 - 11:26
QUOTE(zerutis @ 2013 03 02, 11:22)
negalejo lankyt,mes kaip log.darz. tik 4met. ,kai mus prijunge prie logopedines mokyklos,skaitomes ikimokyklinis skyrius,anksciau buvom Vaivorykstes vaiku globos namai, randasi prie maniezo Kudirkos g. mirksiukas.gif

a aisku ax.gif nes kazkoki lanke bet kaip sakiau daug metu atgal ax.gif ne sita ax.gif bet daugmaz zinau apie ka kalba eina ax.gif kadais Vytauto g gyvenom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 02 kovo 2013 - 13:09