Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 18:49)
Nesuprantu, ko bijot iš kompo siuvinėt, juk išsididini iki kiek nori, pelę pasistatai ties siuvinėjama vieta, pasistumį kiek reikia...dabar mano garso takelis toks...nors šalimais vyriokas žiūri parsisiuntęs paskutinę HAMLAND seriją...tuoj mažius iš darželio parlėks...ryt svečiai...siuvinėsiu tik sekmadienį vakare smile.gif

jaunatviška popmuzika ax.gif ot pas tave gyvenimas verda blush2.gif

čia mano relaxinis cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 kovo 2013 - 17:00
Nu cia dejot kalbu lotuliukas.gif
Bandziau siuvinet is kompo,man kazkaip neprilipo,tai likau o prie lapu,o kaip is telefono siuvinet,ekrano didelio reik biggrin.gif ,ir is kur programas gaut schemom atidaryt g.gif ,o ir pdf neskaito mano mobiliaks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 17:57)
jaunatviška popmuzika  ax.gif ot pas tave gyvenimas verda  blush2.gif

čia mano relaxinis  cool.gif

Kai vyresnėlis parlekia namo ir paleidžia savo gabalus,girdžiu nors ir už kelių durų nejuča pradedi pagal juos niūniuoti, pagauni save...o geras, aš juk JUOS moku...tipo kieta cool.gif ...einu su jaunimu, nors..jie tuos pačius MODERN TALKING_US suka biggrin.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 kovo 2013 - 17:06
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 17:49)
Nesuprantu, ko bijot iš kompo siuvinėt, juk išsididini iki kiek nori,

ax.gif kaip reik susikaupt siuvinukui,kai ekrane tokie vyrukai kraiposi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 01, 18:13)
ax.gif kaip reik susikaupt siuvinukui,kai ekrane tokie vyrukai kraiposi lotuliukas.gif

valią mergyt reik ugdyt, valiaaaa biggrin.gif ...jei du kryžiukus per dainušką padarysi super...pradžioj...kuo toliau bus lengviau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 01, 18:13)

ekrana nuleisti ir tik garsa pasilikti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 01, 18:25)
ekrana nuleisti ir tik garsa pasilikti  lotuliukas.gif

nebent tik taip g.gif arba pirma tureciau visus klipus perziuret ir diskus perklausyt biggrin.gif
Atsakyti
Aš jei siuvinėju, tai net pilietinis karas vykstantis namuose man netrukdo biggrin.gif , trukdo tik geros šviesos trūkumas ir greit pavargstanti nugara bei akys...
Atsakyti
na smagiai su jum dienele prabego 4u.gif ,lekiu i darba,o darbe valia ugdysiu prie kompo nei per zinksni nesiartinsiu nes reik debeselius siuvinet lotuliukas.gif smagaus jums vakaro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 18:14)
ne viena ji  tongue.gif ir aš būnu apsikrovus ,tik čia dar nieko  lotuliukas.gif ,tai ir arbatos su skanėstais prisidedu ,ir aš iš kompo siuvinėju,ir sm prižvelgiu ,vyras pyksta kai siuvinėju iš kompiuterio  ax.gif tenka kraustytis su manta kitur ,kai vyras užgrobia ,tada iš tel siuvinėju  ax.gif

Dar viena šimtadarbė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 01, 19:10)
/,lekiu i darba,o darbe valia ugdysiu prie kompo D

lotuliukas.gif tooookiu laiku... nepyk, bet man iš kart tinklinės kojinės,žali/mėlyni akių šešėliai ilgi raudoni nagai su šiuo laiku asociuojasi...gal geriau pasiimk debesėlius , o ryt parodysi proceso eigaaaa... aš einu virt koldūnų biggrin.gif...ryt balius, nėra ko iš vakaro prisiėst cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 kovo 2013 - 18:18
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 16:49)
dabar mano garso takelis toks...

ei ei, merginos, į ką čia spoksoti? mes jiems jau per senos, o jie mums - jau gerokai per jauni lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti