Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(Katusik @ 2013 03 01, 17:51)
be to, kai siuvinėju, kompas man rodo serialus, taigi schemos užstotų vaizdą  biggrin.gif

kokį online filmą įsijungiu ,tai filmas ir schema dalijasi po pusę ekrano biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 kovo 2013 - 16:16
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 17:15)
kokį online filmą įsijungiu ,tai filmas ir schema dalijasi po pusę ekrano  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš yotube taip paleidžiu garso takelį...dar bėdų turgų pažiūriu, litą kitą pervedu...ir labdara ir dūšioj gera ax.gif

čia tuo atveju, kai nuo darbo nusimuilinu...bet užtat vakare atsigriebiu su skaičiukais 000164.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 kovo 2013 - 16:21
QUOTE(zerutis @ 2013 03 01, 17:52)
drinks_cheers.gif to paties paklaust norejau,nes as ir braukau schemutes,kad nesusipainiociau
hihihi.gif

geras regėjimas padeda ,ir žymėjimasis akimis biggrin.gif
Atsakyti
As ir is lapu, ir is kompo siuvineju. Is kompo gerai tada, kai neryskiai schema atsispausdina, tai gali pasididinti paveiksliuka iki kokio nori dydzio biggrin.gif bet vakarais su vyru dazniausiai kompu nepasidalinam, tai tenka lapus imtis smile.gif O masina vaziuodama nieko negaliu daryt, tik spoksoti tiesiai i kelia, nes pykina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 16:15)
kokį online filmą įsijungiu ,tai filmas ir schema dalijasi po pusę ekrano  biggrin.gif

MB serialams žiūrėti buvo nusipirkęs atskirą monitorių lotuliukas.gif

tai darbo stalas atrodė kaip koks NASA centras - du didžiuliai monitoriai vienas šalia kito, ant vieno sudėtingiausi brėžiniai, ant kito - filmas. o tarp jų - MB su litriniu puodeliu arbatos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 18:17)
drinks_cheers.gif  aš yotube taip paleidžiu garso takelį

thumbup.gif

man tai lapai nepatinka ,glamžosi ,o dar pasidėt kažkur patogiai reikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RasuteK @ 2013 03 01, 17:19)
biggrin.gif bet vakarais su vyru dazniausiai kompu nepasidalinam, tai tenka lapus imtis smile.gif

Kažkaip mums nėra problemos su kompais, visi turim atskirus cool.gif , bet va, jei mažius prie maniškio nors per metrą prisiartina atidarau kakarinę, tas liečia ir telefoną...TABU žaidimai su mamos telefonu ir kompu...lai prašo pas tėtį arbą pas brolį biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 17:22)
thumbup.gif

man tai lapai nepatinka ,glamžosi ,o dar pasidėt kažkur patogiai reikia  unsure.gif

man lapai tinka, kai reikia simbolius ant greito primest, kai tuo atveju kompe jų nesimato 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 kovo 2013 - 16:24
QUOTE(Katusik @ 2013 03 01, 18:20)
MB serialams žiūrėti buvo nusipirkęs atskirą monitorių  lotuliukas.gif

tai darbo stalas atrodė kaip koks NASA centras - du didžiuliai monitoriai vienas šalia kito, ant vieno sudėtingiausi brėžiniai, ant kito - filmas. o tarp jų - MB su litriniu puodeliu arbatos  lotuliukas.gif

televizoriais jau nebereikia lotuliukas.gif aš kai viena būnu namie ,nežiūriu schmoll.gif vntelis ką žiūrėjau namų šeimininkes ,o taip dabar vien plikšes,reklamos da reklmamos,ir realybės šou be cenzūros

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 16:23)
TABU žaidimai su mamos telefonu ir kompu..

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
aš saviškiui uždraudžiau net pirštu paliesti savo kompą
tai vargšelis kartais negali net pauzės nuspaust ant kokio filmuko, nes LIESTI MAMOS KOMPO NEGALIMA lotuliukas.gif
Atsakyti
plikšes,reklamos da reklmamos,ir realybės šou be cenzūros

hihihi.gif
[/quote]
Aš mindama dviratį pažiūriu ekstrasensus prieš nusikaltėlius...naudinga, save kažkie priskiriu prie raganų, mat intuicija pas mane nereali ir...ne taip gaila laiko nugvelbto nuo dekupažo ar siuvinių... laikas šeimai skiriamas nuo 18 val iki 22,00...paskui vėl hobiai...rytas darbas 7,30...17,00 kai kada nusimuilinu , bet tsssss biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 17:18)
geras regėjimas padeda ,ir žymėjimasis akimis  biggrin.gif

tai va labai noriu pieniu puku,tik schema labai smulki atsispauzdina doh.gif o prie kompo siuvinet bijau net pagalvot ax.gif manes vaikai prie savu kompu nenoriai prileisdavo,todel supykus sau nusipirkau ir griestai pasakiau cia mano biggrin.gif masina vaziuojant pati vairuoju,o jei vyras uz vairo tai turiu kalbint kad neuzmiktu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesuprantu, ko bijot iš kompo siuvinėt, juk išsididini iki kiek nori, pelę pasistatai ties siuvinėjama vieta, pasistumį kiek reikia...dabar mano garso takelis toks...nors šalimais vyriokas žiūri parsisiuntęs paskutinę HAMLAND seriją...tuoj mažius iš darželio parlėks...ryt svečiai...siuvinėsiu tik sekmadienį vakare smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 kovo 2013 - 16:50