Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(elzeda @ 2013 03 01, 16:47)
Darbininke Tu - ir pasiuvinėji, ir sm paskaitai  biggrin.gif

mašinoj pas mane įsijungia atsarginis variantas...ant kelių nusėda A4 formato lapai biggrin.gif
arba skaitau knygą...nemoku važiuot nieko neveikiant, nervas ima, nes gaila sugaišto laiko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 01, 15:47)
Kaip kitos siuvinėjat?

atsispausdinu ant lapo smile.gif
siuvinėti iš ekrano nepatogu, nes jis labai greit užgesta, o nustatyti ilgesnio laiko aš nemoku blush2.gif

be to, kai siuvinėju, kompas man rodo serialus, taigi schemos užstotų vaizdą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 01, 16:47)
Vis stebiuosi, kaip Jūs, merginos, siuvinėjat iš kompo ar iš telefono (Uodegyte, Tu berods?)  bigsmile.gif Jums patogu? Nes aš tai užsibraukiu ką užsiuvinėjusi, kitaip mygom susimaišau. Nebent smulkius darbelius gal galėčiau, bet didelius?  g.gif  Kaip kitos siuvinėjat?

drinks_cheers.gif to paties paklaust norejau,nes as ir braukau schemutes,kad nesusipainiociau
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 15:50)
mašinoj pas mane įsijungia atsarginis variantas...ant kelių nusėda A4 formato lapai biggrin.gif
arba skaitau knygą...nemoku važiuot nieko neveikiant, nervas ima, nes gaila sugaišto laiko cool.gif

ir aš taip norėčiau unsure.gif
bet jei važiuoju viena (+ vaikas), tai už vairo siuvinėti nepatogu - kelio nematau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o jei vairuoja vyras, tai jį reikia šnekinti doh.gif , o pokalbiai irgi atitraukia nuo knygos skaitymo ar siuvinėjimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 01, 14:47)
Vis stebiuosi, kaip Jūs, merginos, siuvinėjat iš kompo ar iš telefono (Uodegyte, Tu berods?)  bigsmile.gif Jums patogu? Nes aš tai užsibraukiu ką užsiuvinėjusi, kitaip mygom susimaišau. Nebent smulkius darbelius gal galėčiau, bet didelius?  g.gif  Kaip kitos siuvinėjat?

esu bandžius iš kompo siuvinėt, tai su paint proograma atsidarydavau ir ten vis tiek žymėdavaus biggrin.gif bet čia nedideliam darbeliui taip
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 17:50)

Man irgi gaila laiko, bet nieko negaliu paveikt, nes supykina. Todėl seniau dažniausiai aš vairuodavau, o dabar kiurksau nepatenkinta su mažium ant galinės sėdynės smile.gif
Atsakyti
Sobieska, ar pas tave ten ant stalo kartais ne vinilas guli? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 03 01, 16:55)
Sobieska, ar pas tave ten ant stalo kartais ne vinilas guli?  bigsmile.gif

Vinilas...bus panaudotas dekupažui biggrin.gif
Šiaip dažniausiai vairuoju pati, bet jei sutampa bendras kelias su šeima, bendra mašina ir bendras tikslas, visada sėdžiu prieky ir tyliu paskendusi savo reikaluose...už mus visus čiauška mažius doh.gif iki sodybos 50 km.patikėkit manim...jis nenutyla bigsmile.gif .. dičkis gavo dovanų vairavimo kursus, tai teks sėdėt ant galinės sėdynės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 01, 15:47)
  Kaip kitos siuvinėjat?

atsispausdinu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 01, 17:47)
Darbininke Tu - ir pasiuvinėji, ir sm paskaitai  biggrin.gif

ne viena ji tongue.gif ir aš būnu apsikrovus ,tik čia dar nieko lotuliukas.gif ,tai ir arbatos su skanėstais prisidedu ,ir aš iš kompo siuvinėju,ir sm prižvelgiu ,vyras pyksta kai siuvinėju iš kompiuterio ax.gif tenka kraustytis su manta kitur ,kai vyras užgrobia ,tada iš tel siuvinėju ax.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 17:50)

bandžiau kartą siuvinėt mašinoj ,galva svaigsta wacko.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 kovo 2013 - 16:15
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 16:07)
Vinilas...bus panaudotas dekupažui biggrin.gif

o! o aš jau taip apsidžiaugiau, kad šiais mp3 ir cd laikais kažkas dar vinilą suka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 03 01, 15:53)
esu bandžius iš kompo siuvinėt, tai su paint proograma atsidarydavau ir ten vis tiek žymėdavaus  biggrin.gif bet čia nedideliam darbeliui taip

o aš savo pūkų triptiką taip siuvinėjau rolleyes.gif
Atsakyti