Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Oj moteros, aš turbūt dėl to ir nepardavinėju jokių savo darbelių - perkantieji dažnai neįvertina kiek darbo įdėta į darbelį. Knygyne būna rankų darbo atvirukų-pora kaspinėlių užklijuota, dar karoliukas ir įspaudukas, kaina 15 lt - o tokias "štampofkes" į dieną tikrai ne vieną ir ne dvi gali padaryt. Bet jie išperkami tikrai greitai bigsmile.gif
Paprastas paskaičiavimas, manantiems, kad darbuojatės už minimalią algą(nors manau, kad rankų darbas vertas daugiau nei minimalios algos). Alga 1000lt-už 21 darbo dieną-maždaug 48lt per dieną. Tiek per tą dieną ir uždirbt reiktų+medžiagos. O atvirukų kažin ar padarysi daugiau nei vieną per dieną ax.gif
Jei paveikslą siuvinėji 2 menesius, negi už jį gali paprasyt tik 200? Jau tada geriau padovanot, nei taip save nusivertint 4u.gif
Pyktis nenoriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 01, 15:00)
Kas tas yr?  g.gif

Nugis į šalelę Rusiją-podružkėm biggrin.gif ...atrodo, kai pati varčiausi tose vandenyse savo laiku, tai primiršau, kad dabar anglų kalba jama viršų biggrin.gif ...atrodo paprastai visiems viską suprast lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mila* @ 2013 03 01, 15:05)
Jei paveikslą siuvinėji 2 menesius, negi už jį gali paprasyt tik 200? Jau tada geriau padovanot, nei taip save nusivertint 4u.gif

drinks_cheers.gif auksinė raštliava

Savo kriaukles dovanosiu su didžiausiu pasikėlimu, mat žinau, kad žmogus cituoju: "aplsta" dėl mano tvarinių...ir bus tikrai mano triūsas įvertintas...tikrai negaila, nors savaitę vietoj to, kad -žaisčiau su savo vaiku,pamokslaučiau vyresnėliui dėl mokslų biggrin.gif girdėdama "moterys meluoja geriau" per teliką...nu ką aš gal daugiau pasakyt...reikia tik įsivaizduot lotuliukas.gif ...juk kiekviena tai patiriame, ania mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 kovo 2013 - 14:12
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 13:55)
žinok buvau radus tavao paukščiuką ,tik dabar kur  doh.gif bet prastos kokybės  doh.gif

originalia schema ar is tu programu padaryta? ax.gif jei dar rasi parodyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mila* @ 2013 03 01, 14:05)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Ir as nenoriu nuvertint savo darbo. Geriau draugui padovanosiu, nei nepazistamam parduosiu pusvelciui, net jei man siuvinejimas teikia malonuma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 01, 16:13)
originalia schema ar is tu programu padaryta? ax.gif jei dar rasi parodyk 4u.gif

originali buvo ax.gif

o iš kur tu tai ištraukei g.gif niekas apie tai nerašė ,ir aš nesakiau kad taip nusipiginam g.gif

mila* atvirukų ,ne ,bet atviruką taip ,ir jai už 1 vnt 65 lt

tarkim atvirukas 160 kryžiukų dauginame iš 3 centų = 4.80 lt ,audinukas +- 1.00 lt ,ruošinukas 2.50 , 8.30 lt ,ir kur 60 lt g.gif jai skaičiuojame darbą kryžiukais o ,ne kiek laiko tam skyrėme.taip kaip vertiname ir paveikslus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 kovo 2013 - 14:32
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 14:48)
Bet skaitančioms ir nesireiškiančioms itariu laaaabai naudinga ši diskusija...galėtume ir per AŽ ačiū susilaukt cool.gif  lotuliukas.gif

AZ nerasysiu,tik visom bendrai uz diskusija ACIU pasakysiu 4u.gif savo darbu nepardavineju ir neketinu to daryt,per daug gaila savo ranku darbo ax.gif ir beziurint i jusu visu nuostabius darbelius 4u.gif labai greit ilgeja ateities planu sarasas grazinant savo namus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 14:19)
originali buvo  ax.gif

ech ....jei vel rasi butinai parodyk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 01, 15:20)
ir beziurint i jusu visu nuostabius darbelius  4u.gif labai greit ilgeja ateities planu sarasas grazinant savo namus  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif mano ne tik namu dekoro, bet ir dovanojimui skirtas sarasas ilgeja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 16:12)
Nugis į šalelę Rusiją-podružkėm biggrin.gif ...atrodo, kai pati varčiausi tose vandenyse savo laiku, tai primiršau, kad dabar anglų kalba jama viršų biggrin.gif ...atrodo paprastai visiems viską suprast lotuliukas.gif

Ojėzusmarija, kaip apsijuokiau lotuliukas.gif Net pati kikenu biggrin.gif Galvoju, kas čia per mandras RASIJON (gal prancūziškas koks g.gif ), kurį tu siūsi (ta prasme su adata ar siuvimo mašina) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 14:19)
originali buvo  ax.gif
o iš kur tu tai ištraukei  g.gif niekas apie tai nerašė ,ir aš nesakiau kad taip nusipiginam  g.gif

mila* atvirukų ,ne ,bet atviruką taip ,ir jai už 1 vnt 65 lt

tarkim atvirukas 160 kryžiukų dauginame iš 3 centų = 4.80 lt ,audinukas +- 1.00 lt ,ruošinukas 2.50 , 8.30 lt ,ir kur 60 lt  g.gif jai skaičiuojame darbą kryžiukais o ,ne kiek laiko tam skyrėme.taip kaip vertiname ir paveikslus.

Iš kur ištraukiau? Iš kontekto doh.gif
Kaip nori taip vertink darbus-10 ar 60 verti. Tik paskui nereikia sakyt, kad kiti neįvertina rankų darbo-jei pats savęs nevertini, tai ir kiti neįvertina cool.gif
Darbelių pardavinėjimą vadinu darbu, kuris turi buti apmokamas, o jei tau už jį "numeta" 10lt, tai atsiprašau. Ko šiandien vertas 10 Lt?

Į diskusijas nebesiveliu.
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 01, 15:23)
Ojėzusmarija, kaip apsijuokiau  lotuliukas.gif Net pati kikenu  biggrin.gif Galvoju, kas čia per mandras RASIJON (gal prancūziškas koks  g.gif ), kurį tu siūsi (ta prasme su adata ar siuvimo mašina)  biggrin.gif

Nesu siuvimo mašinos virtuozė...kryžiukus užjūrin pasiūsiu biggrin.gif , na gal dar kokią pliauskutę dekupažuotą įmesiu, ne taip gaila bus sumokėtų už siuntimą pinigų biggrin.gif ...brangiai plėšia paštas, suprantu, kad visiems gyvent norisi, bet kai jie TO nori iš MANO pinigų...nugi piktums jama biggrin.gif
Papildyta:
Neredaguota, kelių minučių skirtumas, tiesioginė transliacija mano darbo aplinkos
biggrin.gif ...į pašalinius objektus patekusius į objektyvą prašom garsiai nereaguot biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 kovo 2013 - 15:30
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 17:42)
Neredaguota, kelių minučių skirtumas, tiesioginė transliacija mano darbo aplinkos
biggrin.gif ...į pašalinius objektus patekusius į objektyvą prašom garsiai nereaguot biggrin.gif

Darbininke Tu - ir pasiuvinėji, ir sm paskaitai biggrin.gif

Vis stebiuosi, kaip Jūs, merginos, siuvinėjat iš kompo ar iš telefono (Uodegyte, Tu berods?) bigsmile.gif Jums patogu? Nes aš tai užsibraukiu ką užsiuvinėjusi, kitaip mygom susimaišau. Nebent smulkius darbelius gal galėčiau, bet didelius? g.gif Kaip kitos siuvinėjat?
Atsakyti