Oj moteros, aš turbūt dėl to ir nepardavinėju jokių savo darbelių - perkantieji dažnai neįvertina kiek darbo įdėta į darbelį. Knygyne būna rankų darbo atvirukų-pora kaspinėlių užklijuota, dar karoliukas ir įspaudukas, kaina 15 lt - o tokias "štampofkes" į dieną tikrai ne vieną ir ne dvi gali padaryt. Bet jie išperkami tikrai greitai
Paprastas paskaičiavimas, manantiems, kad darbuojatės už minimalią algą(nors manau, kad rankų darbas vertas daugiau nei minimalios algos). Alga 1000lt-už 21 darbo dieną-maždaug 48lt per dieną. Tiek per tą dieną ir uždirbt reiktų+medžiagos. O atvirukų kažin ar padarysi daugiau nei vieną per dieną
Jei paveikslą siuvinėji 2 menesius, negi už jį gali paprasyt tik 200? Jau tada geriau padovanot, nei taip save nusivertint
Pyktis nenoriu
QUOTE(elzeda @ 2013 03 01, 15:00)
Kas tas yr?
Nugis į šalelę Rusiją-podružkėm ...atrodo, kai pati varčiausi tose vandenyse savo laiku, tai primiršau, kad dabar anglų kalba jama viršų ...atrodo paprastai visiems viską suprast
Papildyta:
QUOTE(mila* @ 2013 03 01, 15:05)
Jei paveikslą siuvinėji 2 menesius, negi už jį gali paprasyt tik 200? Jau tada geriau padovanot, nei taip save nusivertint
auksinė raštliava
Savo kriaukles dovanosiu su didžiausiu pasikėlimu, mat žinau, kad žmogus cituoju: "aplsta" dėl mano tvarinių...ir bus tikrai mano triūsas įvertintas...tikrai negaila, nors savaitę vietoj to, kad -žaisčiau su savo vaiku,pamokslaučiau vyresnėliui dėl mokslų girdėdama "moterys meluoja geriau" per teliką...nu ką aš gal daugiau pasakyt...reikia tik įsivaizduot ...juk kiekviena tai patiriame, ania
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 13:55)
žinok buvau radus tavao paukščiuką ,tik dabar kur bet prastos kokybės
originalia schema ar is tu programu padaryta? jei dar rasi parodyk
QUOTE(mila* @ 2013 03 01, 14:05)
Ir as nenoriu nuvertint savo darbo. Geriau draugui padovanosiu, nei nepazistamam parduosiu pusvelciui, net jei man siuvinejimas teikia malonuma
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 01, 16:13)
originalia schema ar is tu programu padaryta? jei dar rasi parodyk
originali buvo
Jei paveikslą siuvinėji 2 menesius, negi už jį gali paprasyt tik 200? Jau tada geriau padovanot, nei taip save nusivertint 4u.gif
o iš kur tu tai ištraukei niekas apie tai nerašė ,ir aš nesakiau kad taip nusipiginam
mila* atvirukų ,ne ,bet atviruką taip ,ir jai už 1 vnt 65 lt
tarkim atvirukas 160 kryžiukų dauginame iš 3 centų = 4.80 lt ,audinukas +- 1.00 lt ,ruošinukas 2.50 , 8.30 lt ,ir kur 60 lt jai skaičiuojame darbą kryžiukais o ,ne kiek laiko tam skyrėme.taip kaip vertiname ir paveikslus.
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 14:48)
Bet skaitančioms ir nesireiškiančioms itariu laaaabai naudinga ši diskusija...galėtume ir per AŽ ačiū susilaukt
AZ nerasysiu,tik visom bendrai uz diskusija ACIU pasakysiu savo darbu nepardavineju ir neketinu to daryt,per daug gaila savo ranku darbo ir beziurint i jusu visu nuostabius darbelius labai greit ilgeja ateities planu sarasas grazinant savo namus
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 14:19)
ech ....jei vel rasi butinai parodyk
QUOTE(zerutis @ 2013 03 01, 15:20)
ir beziurint i jusu visu nuostabius darbelius labai greit ilgeja ateities planu sarasas grazinant savo namus
mano ne tik namu dekoro, bet ir dovanojimui skirtas sarasas ilgeja
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 16:12)
Nugis į šalelę Rusiją-podružkėm ...atrodo, kai pati varčiausi tose vandenyse savo laiku, tai primiršau, kad dabar anglų kalba jama viršų ...atrodo paprastai visiems viską suprast
Ojėzusmarija, kaip apsijuokiau Net pati kikenu Galvoju, kas čia per mandras RASIJON (gal prancūziškas koks ), kurį tu siūsi (ta prasme su adata ar siuvimo mašina)
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 14:19)
originali buvo
o iš kur tu tai ištraukei niekas apie tai nerašė ,ir aš nesakiau kad taip nusipiginam
tarkim atvirukas 160 kryžiukų dauginame iš 3 centų = 4.80 lt ,audinukas +- 1.00 lt ,ruošinukas 2.50 , 8.30 lt ,ir kur 60 lt jai skaičiuojame darbą kryžiukais o ,ne kiek laiko tam skyrėme.taip kaip vertiname ir paveikslus.
Iš kur ištraukiau? Iš kontekto
Kaip nori taip vertink darbus-10 ar 60 verti. Tik paskui nereikia sakyt, kad kiti neįvertina rankų darbo-jei pats savęs nevertini, tai ir kiti neįvertina
Darbelių pardavinėjimą vadinu darbu, kuris turi buti apmokamas, o jei tau už jį "numeta" 10lt, tai atsiprašau. Ko šiandien vertas 10 Lt?
Į diskusijas nebesiveliu.
QUOTE(elzeda @ 2013 03 01, 15:23)
Ojėzusmarija, kaip apsijuokiau Net pati kikenu Galvoju, kas čia per mandras RASIJON (gal prancūziškas koks ), kurį tu siūsi (ta prasme su adata ar siuvimo mašina)
Nesu siuvimo mašinos virtuozė...kryžiukus užjūrin pasiūsiu , na gal dar kokią pliauskutę dekupažuotą įmesiu, ne taip gaila bus sumokėtų už siuntimą pinigų ...brangiai plėšia paštas, suprantu, kad visiems gyvent norisi, bet kai jie TO nori iš MANO pinigų...nugi piktums jama
Papildyta:
Neredaguota, kelių minučių skirtumas, tiesioginė transliacija mano darbo aplinkos
...į pašalinius objektus patekusius į objektyvą prašom garsiai nereaguot
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 17:42)
Neredaguota, kelių minučių skirtumas, tiesioginė transliacija mano darbo aplinkos
Darbininke Tu - ir pasiuvinėji, ir sm paskaitai
Vis stebiuosi, kaip Jūs, merginos, siuvinėjat iš kompo ar iš telefono (Uodegyte, Tu berods?) Jums patogu? Nes aš tai užsibraukiu ką užsiuvinėjusi, kitaip mygom susimaišau. Nebent smulkius darbelius gal galėčiau, bet didelius? Kaip kitos siuvinėjat?