nesipykim
nava as iveikiau pati lektuveli ,o dabar kipsiu i jums mielus debeselius
QUOTE(zerutis @ 2013 03 01, 14:25)
čia diskusija...nemaišyk
O aš pridaviau savo kriaukles rėmint, bet viskas buvo ant pagreičio, mat mano vyriškis mašinoj laukė, tai net pati rezultato laukiu
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 15:18)
Ryškiai per mažai ...aš kartais nesusilaikau, net į privatą savo pastabas kai kurioms pažeriu ...gaila jų nuvertinto laikoooo
jei pirkt atviruką...vien jis nuo 1,80-2,50 lt.kainuoja
Gal, kad badas nežiūri šiknon, todėl išdovanoju, bet jei reiktų tai man visai nebūtų gėda paprašyt panašių pinigų ir už šį
situacija, situacijai nelygu
jei pirkt atviruką...vien jis nuo 1,80-2,50 lt.kainuoja
Gal, kad badas nežiūri šiknon, todėl išdovanoju, bet jei reiktų tai man visai nebūtų gėda paprašyt panašių pinigų ir už šį
situacija, situacijai nelygu
šio nereikia lyginti su įklijuotu darbeliu į popieriuką o kur dar padailinimai visokie
o dėl švyturio mintis nebloga ,tik popierio spalvos nepritaikyčiau ,ir klausimas kur pirkai tokį atviruko ruošinuką
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 13:31)
o dėl švyturio mintis nebloga ,tik popierio spalvos nepritaikyčiau ,ir klausimas kur pirkai tokį atviruko ruošinuką
ar tik pati nedailino su dantų šepetėliu ir dažais?
QUOTE(Katusik @ 2013 03 01, 15:38)
taigi taip aš kalbėjau apie baltą atviruką
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 14:28)
čia diskusija...nemaišyk
atsiprasau,gal netaip issireiskiau tik kad jau labai ikaito si diskusija
QUOTE(Katusik @ 2013 03 01, 14:38)
Dailinau pati ir vidury papildomai įklijavau lapą ir skylamušiu kampus pagrąžinau ...truputi paštampavau...tuo metu fantazija liejosi per kraštus.....atvirukų ruošinių įvairių spalvų yrawww. dekostudija.lt
neatsius man mano uzsakytos schemutes grazino pinigus....ech...liksiu be cypsiuko einu geriau antra gelyte toliau siuvinet
QUOTE(zerutis @ 2013 03 01, 14:41)
atsiprasau,gal netaip issireiskiau tik kad jau labai ikaito si diskusija
Bet skaitančioms ir nesireiškiančioms itariu laaaabai naudinga ši diskusija...galėtume ir per AŽ ačiū susilaukt
Sakiau darysiu siuvinėjime pertrauką ...nu nigaliu...siuvinėju širdutę su pavasariniais kvietkeliais...antrą...siūsiu RASIJON
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 01, 15:46)
neatsius man mano uzsakytos schemutes grazino pinigus....ech...liksiu be cypsiuko einu geriau antra gelyte toliau siuvinet
žinok buvau radus tavao paukščiuką ,tik dabar kur bet prastos kokybės
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 14:00)
bet tai pomėgis ,ramaus laisvalaikio praleidimas , ir nereikia to lyginti su žmonių kasdieniniais darbais,nes siuvinėdamos jaučiame malonumą ,nepaverskime tai darbu ,arba pragyvenimo šaltiniu
Aham, sutinku Tik norėjau pasakyti, kad siuvinėjimas ne toks pigus hobis ir reikalaujantis daug laiko sąnaudų, materialiai menkai beatsiperkantis. Užtat morališkai su kaupu
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 15:48)
Sakiau darysiu siuvinėjime pertrauką ...nu nigaliu...siuvinėju širdutę su pavasariniais kvietkeliais...antrą...siūsiu RASIJON
Kas tas yr?
QUOTE(elzeda @ 2013 03 01, 16:00)
Aham, sutinku Tik norėjau pasakyti, kad siuvinėjimas ne toks pigus hobis ir reikalaujantis daug laiko sąnaudų, materialiai menkai beatsiperkantis. Užtat morališkai su kaupu
Kas tas yr?
Kas tas yr?
tas tikrai tiesa