Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

4u.gif nesipykim

nava as iveikiau pati lektuveli ax.gif ,o dabar kipsiu i jums mielus debeselius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 03 01, 14:25)
4u.gif nesipykim

čia diskusija...nemaišyk mirksiukas.gif

O aš pridaviau savo kriaukles rėmint, bet viskas buvo ant pagreičio, mat mano vyriškis mašinoj laukė, tai net pati rezultato laukiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 kovo 2013 - 13:29
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 15:18)
Ryškiai per mažai doh.gif ...aš kartais nesusilaikau, net į privatą savo pastabas kai kurioms pažeriu biggrin.gif ...gaila jų nuvertinto laikoooo
jei pirkt atviruką...vien jis nuo 1,80-2,50 lt.kainuoja

Gal, kad badas nežiūri šiknon, todėl išdovanoju, bet jei reiktų tai man visai nebūtų gėda paprašyt panašių pinigų ir už šį

situacija, situacijai nelygu 4u.gif

šio nereikia lyginti su įklijuotu darbeliu į popieriuką ax.gif o kur dar padailinimai visokie wub.gif

o dėl švyturio mintis nebloga ,tik popierio spalvos nepritaikyčiau doh.gif ,ir klausimas kur pirkai tokį atviruko ruošinuką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 kovo 2013 - 13:33
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 13:31)
o dėl švyturio mintis nebloga ,tik popierio spalvos nepritaikyčiau  doh.gif ,ir klausimas kur pirkai tokį atviruko ruošinuką  ax.gif

ar tik pati nedailino su dantų šepetėliu ir dažais? mastau.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 03 01, 15:38)
ar tik pati nedailino su dantų šepetėliu ir dažais? mastau.gif  bigsmile.gif

taigi taip mirksiukas.gif aš kalbėjau apie baltą atviruką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 01 kovo 2013 - 13:45
QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 14:28)
čia diskusija...nemaišyk mirksiukas.gif

atsiprasau,gal netaip issireiskiau ax.gif tik kad jau labai ikaito si diskusija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Katusik @ 2013 03 01, 14:38)
ar tik pati nedailino su dantų šepetėliu ir dažais? mastau.gif  bigsmile.gif

Dailinau pati ir vidury papildomai įklijavau lapą ir skylamušiu kampus pagrąžinau ...truputi paštampavau...tuo metu fantazija liejosi per kraštus.....atvirukų ruošinių įvairių spalvų yrawww. dekostudija.lt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 kovo 2013 - 13:45
verysad.gif neatsius man mano uzsakytos schemutes verysad.gif grazino pinigus....ech...liksiu be cypsiuko verysad.gif einu geriau antra gelyte toliau siuvinet ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 01 kovo 2013 - 13:47
QUOTE(zerutis @ 2013 03 01, 14:41)
atsiprasau,gal netaip issireiskiau ax.gif tik kad jau labai ikaito si diskusija biggrin.gif

Bet skaitančioms ir nesireiškiančioms itariu laaaabai naudinga ši diskusija...galėtume ir per AŽ ačiū susilaukt cool.gif lotuliukas.gif

Sakiau darysiu siuvinėjime pertrauką doh.gif ...nu nigaliu...siuvinėju širdutę su pavasariniais kvietkeliais...antrą...siūsiu RASIJON cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 01 kovo 2013 - 13:49
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 01, 15:46)
verysad.gif neatsius man mano uzsakytos schemutes verysad.gif grazino pinigus....ech...liksiu be cypsiuko verysad.gif einu geriau antra gelyte toliau siuvinet ax.gif

žinok buvau radus tavao paukščiuką ,tik dabar kur doh.gif bet prastos kokybės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 03 01, 14:00)
bet tai pomėgis ,ramaus laisvalaikio praleidimas ,ax.gif ir nereikia to lyginti su žmonių kasdieniniais darbais,nes siuvinėdamos jaučiame malonumą ,nepaverskime tai darbu ,arba pragyvenimo šaltiniu  ax.gif

Aham, sutinku drinks_cheers.gif Tik norėjau pasakyti, kad siuvinėjimas ne toks pigus hobis ir reikalaujantis daug laiko sąnaudų, materialiai menkai beatsiperkantis. Užtat morališkai su kaupu wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 03 01, 15:48)
Sakiau darysiu siuvinėjime pertrauką doh.gif ...nu nigaliu...siuvinėju širdutę su pavasariniais kvietkeliais...antrą...siūsiu RASIJON cool.gif

Kas tas yr? g.gif
Atsakyti
QUOTE(elzeda @ 2013 03 01, 16:00)
Aham, sutinku  drinks_cheers.gif Tik norėjau pasakyti, kad siuvinėjimas ne toks pigus hobis ir reikalaujantis daug laiko sąnaudų, materialiai menkai beatsiperkantis. Užtat morališkai su kaupu  wub.gif
Kas tas yr?  g.gif

tas tikrai tiesa biggrin.gif

Atsakyti