Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 7

Labai reikia pagalbos su šia schema. Jau praradau viltį pati suprasti, kaip ją megzti. Neįsivaizduoju ir ar kas galėtų tiesiog žodžiais paaiškinti, kaip padaryti tą [... knit stitch 3 rows below current st...].
Radau youtube.com, kaip daroma, kai yra akies išmezgimas 1 eile žemiau, bet nepavyko to pritaikyti... Neįsivaizduoju, kaip išmegzti tokį raštą...
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na,as neturiu dabar laiko paziuret video,bet,pagal mane ikisi virbala i tris eiles zemiau esancia aki,istrauki nauja(ismezgi) ir gaunesi tokia lyg istraukta is zemiau akis.Bet nesu tikra kad esu teisi.
patri technika yra parodyta ciaMy Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 26 spalio 2013 - 18:02
Ar gerai isivaizduoju:
Pirma eile-geroji mezginio puse: 3 blogos akys, yfwd (uzdedama akis), viena akis nukeliama o sekanti ismezgama, nukeltoji akis perkisama per ismegztaja, vel yfwd, 3 blogos akys. Apsukame mezgini.
Antra eile-blogoji mezginio puse-4 blogos akys, 1 gera, 4 blogos. Apsukame mezgini.
3 eile-geroji puse-3 blogos akys, sekancia aki darome trimis eilutemis zemiau, bloga akis, gera akis, akis is trimis eilutemis zemiau, bloga akis, 3 blogos akys.

As taip suprantu, bet nieko grazaus nesigauna.... g.gif
Ir kokiu tikslu shemoje p ir k akys parodytos, juk ripsas ar blogom akim, ar gerom mezgant, yra ripsas...
Atsakyti
QUOTE(vaidatubiene @ 2013 10 26, 21:52)
Ar gerai isivaizduoju:
Pirma eile-geroji mezginio puse: 3 blogos akys, yfwd (uzdedama akis), viena akis nukeliama o sekanti ismezgama, nukeltoji akis perkisama per ismegztaja, vel yfwd, 3 blogos akys. Apsukame mezgini.
Antra eile-blogoji mezginio puse-4 blogos akys, 1 gera, 4 blogos. Apsukame mezgini.
3 eile-geroji puse-3 blogos akys, sekancia aki darome trimis eilutemis zemiau, bloga akis, gera akis, akis is trimis eilutemis zemiau,  bloga akis, 3 blogos akys.

As taip suprantu, bet nieko grazaus nesigauna.... g.gif
Ir kokiu tikslu shemoje p ir k akys parodytos, juk ripsas ar blogom akim, ar gerom mezgant, yra ripsas...

bent jau iš parašymo tai man regis kažkas netvarkoje cia: "viena akis nukeliama o sekanti ismezgama, nukeltoji akis perkisama per ismegztaja". mano galva čia akių mažinimas vat toks. reikia 2 akis nukelti knitwise, viena išmegzti ir pertraukti per nukeltas. gaunasi centrinis siaurinimas kai pynele eina per viduri... tokie tatd naktiniai pasvarstymai smile.gif
Atsakyti
Vargas, perki brangiausius žurnalus, siūlus, o šnipštas gaunasi...
Atsakyti
sveikos merginos. radau salika,ir nezinau kokiu rastu megztas... esu pradedancioji mezgime, todel siek tiek sunkoka susigaudyti. gal galite padeti ir pasakyti kaip vadinasi sis rastas? user posted image
neiseina ikelt paveiksliuko tai bandysiu kitaip
https://www.google.l...d...tml;534;800
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semute: 27 spalio 2013 - 14:49
niekaip neiseina man ideti foto,tai idedu tiesiogini puslapiuka, sviesaus salikelio rastelio pavadinima noreciau suzinoti... 4u.gif atsiprasau uz nesklandumus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidatubiene @ 2013 10 26, 17:15)
Labai reikia pagalbos su šia schema. Jau praradau viltį pati suprasti, kaip ją megzti. Neįsivaizduoju ir ar kas galėtų tiesiog žodžiais paaiškinti, kaip padaryti tą [... knit stitch 3 rows below current st...].

nu siaip tai ten labai paprasta,- trecia eile zemiau kaip sykis yra tas uzmetimas, tai tiesiog duri i skyle, paleidi ta ismegzta aki ir ismezgi, ty, gaunasi keli siulai ismegzti kaip viena akis..... nezinau ar gerai paaiskinau unsure.gif
hmm..o kaip megzti blogosios puses eiles, parashyta? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 27 spalio 2013 - 16:39
QUOTE(uups @ 2013 10 27, 17:16)
nu siaip tai ten labai paprasta,- trecia eile zemiau kaip sykis yra tas uzmetimas, tai tiesiog duri i skyle, paleidi ta ismegzta aki ir ismezgi, ty, gaunasi keli siulai ismegzti kaip viena akis..... nezinau ar gerai paaiskinau  unsure.gif
hmm..o kaip megzti blogosios puses eiles, parashyta? g.gif

Aš įsivaizduoju, kad pagal schemą tai ripsas yra. Bet pačioje nuotraukoje tai įžiūriu geras akis.
Atsakyti
QUOTE(vaidatubiene @ 2013 10 27, 17:08)
Aš įsivaizduoju, kad pagal schemą tai ripsas yra. Bet pačioje nuotraukoje tai įžiūriu geras akis.

turi but parashyta, jei jau 'perki brangius zurnalus' tai juose visada buna parasyta mirksiukas.gif
is nuotraukos as neiziuriu geru akiu g.gif tik per viduriuka rasto, kur ir pazhymeta schemoj g.gif
jei taip speliot, tai itarchiau, kad blogoji puse mezgama pagal rashta gerojoje,- kur gerojoj pusej isvirkscios-- ten gerosiom, o kur gerojoj pusej geroji, ten isvirkscioji g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 27 spalio 2013 - 17:44
QUOTE(vaidatubiene @ 2013 10 26, 18:15)
Labai reikia pagalbos su šia schema.

pagal schemą bandyčiau taip:

1 eilė: 3 blogos, užmetimas, 3 sumegztos kartu taip, kad vidurinė akis butų viršuje (įvesti youtube “sl2 k1 p2sso“), užmetimas, 3 blogos, užmetimas, 3 sumegztos kartu taip, kad vidurinė akis butų viršuje, užmetimas, 3 blogos

2 eilė: 4 geros, 1 bloga, 5 geros, 1 bloga, 4 geros

3 eilė: 3 blogos, akis išmegzta trimis eilėmis žemiau, 1 gera, akis išmegzta trimis eilėmis žemiau, 3 blogos, akis išmegzta trimis eilėmis žemiau, 1 gera, akis išmegzta trimis eilėmis žemiau, 3 blogos

4 eilė: 4 geros, 1 bloga, 5 geros, 1 bloga, 4 geros
Atsakyti

Sveikutės, padėkit!!!niekur nerandu kaip numegzti tokiu raštu kepurę.

IMG]http://fashionstylist.kupivip.ru [/IMG]
Atsakyti