Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 7

QUOTE(egliosha @ 2013 10 19, 20:21)
sesei labai patinka platus salikai susiutais galais (net nezinau kaip vadinas biggrin.gif ), sakau numegsiu kaledoms, gal kas mate kur galima pasigraibyt ideju, ir svarbiausia-ismatavimu doh.gif

http://club.osinka.r...319?&start=1740
https://www.google.l...o...h=612&dpr=1

Aš dukrai mezgiau 35*160 cm, tai du kartus apsivynioja apie kaklą taip laisvokai, galima megzt apvaliai su valiniais virbalais , bus be siūlių, bet sunkiau bus ilgį teisingą ''pagaut'' arba megzt kaip platų šaliką norimo ilgio ir po to sujungt galus
Atsakyti
Labutis mezgejeles 4u.gif

Gal kuri mezget ir turit sios tunikos rastelius blush2.gif , osinkoj nieko nesuprantu doh.gif nors lyg rusu ir moku lotuliukas.gif

user posted image

Aciu isanksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2013 10 19, 17:21)
sesei labai patinka platus salikai susiutais galais (net nezinau kaip vadinas biggrin.gif ), sakau numegsiu kaledoms, gal kas mate kur galima pasigraibyt ideju, ir svarbiausia-ismatavimu doh.gif
va tokie:

(kita savaite siulams maximoj -40%)

Eglioska,man sitas labai grazus,buvau mezgus pernai dukrai.Labai greit mezgasi ir nesunkiai.Siulai turi but gana stori,tada graziai atrodo.snoodas
Papildyta:
QUOTE(Vaima @ 2013 10 19, 19:09)
Labutis mezgejeles  4u.gif

Gal kuri mezget ir turit sios tunikos rastelius  blush2.gif , osinkoj nieko nesuprantu  doh.gif nors lyg rusu ir moku  lotuliukas.gif

user posted image

Aciu isanksto  4u.gif

Vaima,gal cia bus kiek aiskiau ,jei sakai rusu moki.tunika
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2013 10 19, 23:14)

Vaima,gal cia bus kiek aiskiau ,jei sakai rusu moki.tunika

sad.gif nieko man ten nerodo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2013 10 19, 20:24)

Negaliu suprast kodel nerodo,man atvercia puikiausiai liveinternet.ru puslapi su aiskiu aprasymu tos tunikos.Nezinau,kaip galeciau kitaip padet? g.gif
Atsakyti
Luety, kaip manot, o oš plonesnių siūliukų gerai žiūrėtusi?? kaip tik tokius turiu...
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2013 10 19, 23:24)

nugis aiškiai parašyta: "Запись в дневнике закрыта для неавторизованных. Зарегистрироваться!"
Atsakyti
Noriu ir as Kaledu progai numegsti keleta snood'u.Bet kaip jus jos nesiojat?Tarkine jei zmogus turi palta ar striuke su gaubtu,tai jau toki salyka neuzsidesi? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2013 10 06, 15:10)
Atsiprašau už skolinta foto , bet kaip numegzti kažka tokio ? keškau schmutes, jei kas turite pasidalinkite , ačiū  4u.gif

user posted image

CIa radau panasiu, modeliai ne kates, bet gal kazka prisitaikysit wink.gif
https://plus.google....0257?banner=pwa
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Gal kas nors yra susidūręs ir jau susipažinęs su tokio rašto mezgimo technika?
Swing-knitting

Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2013 10 19, 22:20)
Luety, kaip manot, o oš plonesnių siūliukų gerai žiūrėtusi?? kaip tik tokius turiu...

Nezinau,Mil@na,as mezgiau is labai storu,tai man labai patiko,o ir dukra dziaugesi labai.Pamegink prasimegzt kazkiek ir pamatysi.
Vaima,atsiprasau,kad ten reikia registruotis,bet nemanau,kad sunku tai padaryt.As turiu livinternet.ru dienorasti,tai man atsidaro be problemu,tai net nepagalvojau,kad kitam neis atsidaryt. schmoll.gif schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(Nanita @ 2013 10 20, 07:56)
Noriu ir as Kaledu progai numegsti keleta snood'u.Bet kaip jus jos nesiojat?Tarkine jei zmogus turi palta ar striuke su gaubtu,tai jau toki salyka neuzsidesi? g.gif  blush2.gif

Cia labai individualu.Juos nesioja apsisuke kelis kartus apie kakla,nesioja uzsimete ant galvos,kaip kapisona,nesioja isskleista patalpoje,kaip aksesuara,o su striuke ar kokiu kitu paltu,reikia ziuret.Nusimegzkit viena ir pameginkit,ar pasiskolinkit drauges paziuret,kaip ziurisi. g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 20 spalio 2013 - 15:47
QUOTE(meile0409 @ 2013 10 11, 10:42)
Gal kas nors sito megztinuko schemute turit? Nes is pirmo zvilgsnio atrodo paprasta, bet kai pradedi megsti, tai ir prasideda...  g.gif

labai grazus ir as noreciau iskarpu ir tos pynes rasto smile.gif
Atsakyti