http://s41.radikal.r...0174481e0b5.jpg
O gal sito mezginio turite schema?
Laba diena, merginos, gal kuri turit tokios pynės schemą?
QUOTE(Fėja* @ 2013 10 17, 09:10)
Laba diena, merginos, gal kuri turit tokios pynės schemą?
Rašto apačioje nurodytas tinklapis, iš kurio paimtas raštas
Aciu Kulke ir Tomiene.
Aha, tiksliai, tinklapis yra... Ne visi diena mato reiks ten uzeiti, issiaiskint, ka reiskia tamsus kvadratelis ir sviesus...
Oj, Tomiene!!!!!!!! ACIU!!!!!!
Aha, tiksliai, tinklapis yra... Ne visi diena mato reiks ten uzeiti, issiaiskint, ka reiskia tamsus kvadratelis ir sviesus...
Oj, Tomiene!!!!!!!! ACIU!!!!!!
Šviesus pynės tik pynių linkių reikia nesupainiot, o tai nupyniuosi ne ten kur reikia aš iš schemų nemoku pyniuot, man vizualiai geriau
Aš mezgu jau senokai, bet nesu mezgusi pynių. Žadu mokytis iš schemos kartu su video, manau perprasiu, o tada imsiuos šios platesnės. Pagal schemą nesudėtingai atrodo. Ai, neskubu, turiu laiko, kantrybės, tikiuosi, kad išeis.
Labai ačiū už pagalbą
Labai ačiū už pagalbą
QUOTE(Tomienė @ 2013 10 17, 10:48)
Šviesus pynės tik pynių linkių reikia nesupainiot, o tai nupyniuosi ne ten kur reikia aš iš schemų nemoku pyniuot, man vizualiai geriau
as visada persipiesiu schema ir pasirasau apacioj i kuria puse reikia nukelt akis, tada nesusimaisau kitaip irgi susimakaluoju
gal kas turi koki saita issisaugojus su paveiksliuku schemom? konkreciai vaikisku, kad butu kuo papuost megztuka
QUOTE(egliosha @ 2013 10 17, 20:02)
gal kas turi koki saita issisaugojus su paveiksliuku schemom? konkreciai vaikisku, kad butu kuo papuost megztuka
gal toks padės?