sveikos, gal kuri netycia turit tokia schemute?
Gal kuri ką nors panašaus esate dariusi. Turėjau visas nuorodas išsisaugojusi, bet kai jau pribrendau iki veiksmo nebeveikia jos
Une, rombų nuorodą kažkur mačiau, nu bet neatrandu kažką esu pasibraižius, bet reikia išbandyti, ar tikrai taip
Zhaki, suknutė graži, manau priartinus galima panašius apskritimus gėlytes nusinerti, o tarpai tarp jų neįžiūriu, bet manau irgi nesunku būtų. Internete tik prekyboje matau šias suknutes. reikia prisiartinti
tai kad pilnas internetas
čia
čia
čia
ir dar n tokių puslapių
Zhaki, suknutė graži, manau priartinus galima panašius apskritimus gėlytes nusinerti, o tarpai tarp jų neįžiūriu, bet manau irgi nesunku būtų. Internete tik prekyboje matau šias suknutes. reikia prisiartinti
QUOTE(baltai balta @ 2013 03 15, 10:38)
Gal kuri ką nors panašaus esate dariusi. Turėjau visas nuorodas išsisaugojusi, bet kai jau pribrendau iki veiksmo nebeveikia jos
tai kad pilnas internetas
čia
čia
čia
ir dar n tokių puslapių
QUOTE(Tomienė @ 2013 03 06, 22:07)
Gal radote jau rasteliu schemu siai suknelei?
nelabai turiu laiko ieškot čia minutei prisėdus nesurasiu visko iš karto, o rankiot po trupinuką nemoku
Manau turėsiu siūlus tinkamus, tai ir imsiuos paieškų gal rusaitės iki to laiko jau megz nes dbr nerandu pas jas
Nors man ta osinka tai tankus miškas nemoku aš ten ieškot
Papildyta:
Prie tos pačios dar mano norų sąraše šitoji
raštas irgi paieškomas
Papildyta:
Rombų megztukui panašus raštas, tik nuo vidurio siaurint ne ties užmetimais, o per visurį suimant tris akis, ir megzti ripsu (blogoj pusėj gerom)
panašiai kaip čia
tik eilių skaičius didesnis
Manau turėsiu siūlus tinkamus, tai ir imsiuos paieškų gal rusaitės iki to laiko jau megz nes dbr nerandu pas jas
Nors man ta osinka tai tankus miškas nemoku aš ten ieškot
Papildyta:
Prie tos pačios dar mano norų sąraše šitoji
raštas irgi paieškomas
Papildyta:
Rombų megztukui panašus raštas, tik nuo vidurio siaurint ne ties užmetimais, o per visurį suimant tris akis, ir megzti ripsu (blogoj pusėj gerom)
panašiai kaip čia
tik eilių skaičius didesnis
Tomiene, grazios suknutes. Pabandysiu ir as atydziau paieskoti.
gal galetumet padeti?kaip nusimegzti tokiu rastu?
gal kas zinote kokia sio kiaurarascio schemute?
dekui
dekui
dvi kartu, užmetimas, dvi kartu, užmetimas ir t.t. kitoj eilėj užmetimas, dvi kartu ir t.t.