Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 7

Ziogeli2003,
raso,kad blogojoj pusej megzt pagal rasta,o uzdejimus blogosiomis akimis.
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2013 07 23, 19:07)
Ziogeli2003,
raso,kad blogojoj pusej megzt pagal rasta,o uzdejimus blogosiomis akimis.

pabandžiau gabaliuką pamegzti nes tokiu raštu kažkada prieš 15 metų megztinį vasarinį buvau nusimezgus ir laido nerandu įkelti foto doh.gif
tai man regis gaunasi gerai jei išvirkščioje pagal raštą tai ir išeina blogosiom viskas, o jei megzti kaip šitoje schemoje parodyta http://club.osinka.r...62644?p=6020329 , t.y. suimti - uždėti ir geroje ir išvirkščioje pusėje, tai gaunasi visiškai kitoks raštas.
Atsakyti
Sveikos, gal galit pagelbėt? Rusiškai nelabai suprantu doh.gif
Kaip megzt blogąją pusę? Ir dar, ką reiškia A ir B ten kur pažymėta? Dėkui už pagalbą 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Gal jau užmatėt šito schemutę?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(domelala @ 2013 07 23, 16:01)
padekite prasau, nesigauna sis rastas
user posted image
1 eile ismezgu, o kaip antra eile-blogosiom akim?
3 eile -ir pasimeciau, nesutampa akys 1 ir 3 eiles?

Išvirkščioje pusėje (2-a eil. ir kitos lyginės eilės) pagal raštą - bloga kaip bloga, gerai kaip gera, užmetimai kaip bloga.
Atsakyti
QUOTE(ragana ant šluotos @ 2013 07 24, 11:24)
Sveikos, gal galit pagelbėt? Rusiškai nelabai suprantu  doh.gif
Kaip megzt blogąją pusę? Ir dar, ką reiškia A ir B ten kur pažymėta? Dėkui už pagalbą  4u.gif

jei taip pažodžiui, tai A - lygus raštas geromis akimis gerojoje pusėje, išvirkščioje - išvirkščiomis akimis; B - lygus raštas išvirkščiomis akimis, išvirkščioje pusėje - geromis akimis.
Atsakyti
QUOTE(Gedrimė @ 2013 07 24, 18:28)
jei taip pažodžiui, tai A - lygus raštas geromis akimis gerojoje pusėje, išvirkščioje - išvirkščiomis akimis; B - lygus raštas išvirkščiomis akimis, išvirkščioje pusėje - geromis akimis.

Isvirkscioj pusej(lygines eiles) megzti pagal rasta mirksiukas.gif . Apatinej daly.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 24 liepos 2013 - 22:11
Sveikos,

gal kuri mezgėte šį megztinį? :

user posted image

man neaiški apnėrimo schema, gal kuri turit tikią nupieštą? ir dar neaiškumas yra- toks įtarimas, kad apnėrimas aplink visą megztinį į išorę platėja- storėja tie stulpeliai, ar tik man taip atrodo?..

dėkui atsakiusioms smile.gif
Atsakyti
Imetu nuoproda rusiskai ir su schemomis.stai cia
Atsakyti
Sveikos, gal kuri mezgete reta megztuka liemene placiomis rankovemis, tinklo rasteliu, 2 suimi, 1 uzdedi ir t.t, patarkite nuo kur geriau pradeti, nuo apacios ar rankoves.

Papildyta:
http://www.google.lt...374855650845915
Atsakyti
sveikos, gal kur turite šio megztuko schemą?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jnvf @ 2013 07 26, 14:40)
sveikos, gal kur turite šio megztuko schemą?

user posted image
user posted image
Atsakyti