Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 7

QUOTE(Luety @ 2013 07 16, 00:22)
Scema cia My Webpage,o pats puslapis cia

Cia beretes schema, skraistes turiu pirma schema, bet dar antra turi buti.
http://s39.radikal.r...06b49474705.jpg
jos va niekur ir nerandu verysad.gif
Atsakyti
Gal kas zinote sitos bliuzeles rastelio schemute?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ditė. @ 2013 07 17, 11:23)
Gal kas zinote sitos bliuzeles rastelio schemute?

čia
dar tokia schemutė
user posted image

user posted image

dar yra tokia
user posted image
Atsakyti
Labai aciu.
Atsakyti
Gal kas žinote schemą? pamečiau...

user posted image
Atsakyti
Gal galit padėt maždaug suprast koks čia raštas? 4u.gif Ačiū labai 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Sveikos merginos.
Gal padesite man su nerimo schemos aprasymu. Negaliu ideti pacio paveikslelio, neiseina, todel idedu visa nuoroda is kitos temos. Mane domina melynas pledukas, kuris siame puslapyje nuuotraukoje kartu su melynu megztuku ir batukais.
Pledukas
Paveikslelis idetas dalyvio Pavasarelis, data 2009.11.20.
Siaip pleduko nerimas labai nesudetingas, bet tu rutuliuku krasteliuose niekaip neperprantu. Gal kas zinote kaip juos isnerti?
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pieniu pieva @ 2013 07 22, 11:34)
Sveikos merginos.
Gal padesite man su nerimo schemos aprasymu. Negaliu ideti pacio paveikslelio, neiseina, todel idedu visa nuoroda is kitos temos. Mane domina melynas pledukas, kuris siame puslapyje nuuotraukoje kartu su melynu megztuku ir batukais.
Pledukas
Paveikslelis idetas dalyvio Pavasarelis, data 2009.11.20.
Siaip pleduko nerimas labai nesudetingas, bet tu rutuliuku krasteliuose niekaip neperprantu. Gal kas zinote kaip juos isnerti?
Is anksto dekoju  4u.gif

Nusinerkite pynutę, sujunkite ją į ratuką ir apnerkite stulpeliais, tarkim su vienu užmetimu, Tuomet kai nersite antrą pynutę, prieš ją sujungdama prakiškite pro prieš tai pagaminto ratuko viduriuką ir vėl apnerkite stulpeliais ir taip junkite kol gausite reikiamo ilgio grandinėlę.
Atsakyti
QUOTE(LalaLeyli @ 2013 07 21, 17:57)
Gal galit padėt maždaug suprast koks čia raštas?  4u.gif Ačiū labai  4u.gif

cia kazkiek didesnis paveikslelis,gal iziuresi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luety: 22 liepos 2013 - 16:02
QUOTE(IngridaGal @ 2013 07 22, 15:00)
Nusinerkite pynutę, sujunkite ją į ratuką ir apnerkite stulpeliais, tarkim su vienu užmetimu, Tuomet kai nersite antrą pynutę, prieš ją sujungdama prakiškite pro prieš tai pagaminto ratuko viduriuką ir vėl apnerkite stulpeliais ir taip junkite kol gausite reikiamo ilgio grandinėlę.

Labai dekui, pabandysiu. O tuos rutuliukus kazkaip reikia pritvirtinti ir prie vienos, ir prie kitos pleduko puses, tai gal tiesiog kelias akis inerti i pati pleduka is vienos ir is kitos puses (jeigu supratote, ka norejau pasakyti bigsmile.gif )?.. g.gif
Atrodo po truputi pradeda aisketi.... rolleyes.gif
Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
padekite prasau, nesigauna sis rastas
user posted image
1 eile ismezgu, o kaip antra eile-blogosiom akim?
3 eile -ir pasimeciau, nesutampa akys 1 ir 3 eiles?
Atsakyti
QUOTE(LalaLeyli @ 2013 07 21, 20:57)
Gal galit padėt maždaug suprast koks čia raštas?  4u.gif Ačiū labai  4u.gif

tas kiauraraštis kur kartojasi tai man atrodo mezgasi taip
pirma eilė: 2 suimi vienas užmetimas 2 suimi, užmetimas ir t.t.
antra eile blogosiom.
trečia mezgasi atvirkščiai pirma užmetimas tada dvi suimi, užmetimas, 2 suimi ir t.t.
penktoje eilėje kaip pirmoje ir tada tos skylutės pražangiai išsidėsto. tarpuose tarp kiauraraščio tai lyg ir gerosiomis akimis kelios eilės g.gif , o kas ten viršuje tai nelabai aišku net išsididinus nuotrauką, galima gal ką improvizuoti arba labiau patyrusios mezgėjos kažką įžiūrėtų.
Atsakyti