Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 7

O gal kas turit schemute kaip tokios formos apykakle numegzti taip noriu sūnui megztuka su tokia apypkakle numegzti nu ir niekaip nesigauna nors tu ka blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šiame mano įdėtame pavyzdyje, man regis, apykaklė lygiai megzta ir tik dėl jos pločio atsilenkia prie kaklo. Bet irgi galvoju, kad paskutinę eilę reikėtų užbaigti labai laisvai, kad netemptų.

Mano galva dar būtų galima megzti sutrumpintas eiles ties kaklo sritimi g.gif:
Atsakyti
sveikos,
o gal kas galite man padėti, neryškiai yra viršutinė palaidinukės dalis, numatau http://tusendria.xn-.../post262572546/ gal kas turite ryškesne schema g.gif ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Gal kas galite man padeti suprasti koks ten rastelis po krutine? Kaip jis mezgasi, gal kas schemute turite? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2013 06 26, 20:32)
Gal kas galite man padeti suprasti koks ten rastelis po krutine? Kaip jis mezgasi, gal kas schemute turite?  4u.gif

Cia juk tik sukeistos akys. Ar tai 3 su 3 sukeistos. Ar tai 2 su 2. Neiziuriu., nes pasididinus "isplaukia"vaizdas. Plius priklauso nuo siulu storio. Ir kas kiek eiliu sachmatiskai isdestyta.

Pasiziurejau i virsutinius stulpelius. Tai greiciausiai. Kad 3 su 3 sukeista. Nes simetriskai isdestyta su virsutiniais stulpeliais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 27 birželio 2013 - 09:03
QUOTE(jblmami @ 2013 06 27, 08:00)
Cia juk tik sukeistos akys. Ar tai 3 su 3 sukeistos. Ar tai 2 su 2. Neiziuriu., nes pasididinus "isplaukia"vaizdas. Plius priklauso nuo siulu storio. Ir kas kiek eiliu sachmatiskai isdestyta.

Pasiziurejau i virsutinius stulpelius. Tai greiciausiai. Kad 3 su 3 sukeista. Nes simetriskai isdestyta su virsutiniais stulpeliais.

Oi ačiū širdingai. Aš mat dar ne tokia kieta, raštus "išskaityti" 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri turite išsisaugojusi nuorodą į kokį nertų vėduoklių schemų puslapį? Su rusų kalba nedraugauju, tai nemoku rusų puslapiuose nieko paieškoti, nors pas jas tikrai turėtų būti... smile.gif Angliškai kažkaip irgi sunkiai sekasi ką rasti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zydinti Orhideja @ 2013 03 15, 14:19)
Gal radote jau rasteliu schemu siai suknelei? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sita nereali,jei pavyks kam,pasidalinkite ax.gif 4u.gif
Atsakyti
gal kas turit schemute?
My Webpage
Atsakyti
Noriu apnerti dukrytei linines siutos sukneles pakrasciuka. Gal turite apnerimo schemu? Ir dar dirziuka papuosti noreciau kokia nerta juostele, bet nieko tinkamo nerandu, per platu..

Ir gal kada kas nere berniukiskas petnesas? kazi koks rastelis labiau tinkamas? smile.gif Stulpeliais turbut berniukiska? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2013 06 28, 14:37)
gal kas turit schemute?
My Webpage

Gal nors kiek padėsiu?

http://forumas.pasma...yvas/26.-bolero
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2013 06 28, 16:24)

padejot tikrai, aciu smile.gif
dabar bereikia issiaikint kaip sujungti tas detales.
Atsakyti