Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 7

QUOTE(4mamyte @ 2013 06 17, 05:43)
be galo tau dekinga,nuemiai man didele nasta nuo peciu smile.gif

4u.gif 4u.gif

QUOTE(erikae @ 2013 06 17, 06:23)
Aciu labai  bigsmile.gif

Labai labai prisireike  biggrin.gif

4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal matėte kur schemas?

user posted image

arba

user posted image
Atsakyti
Ernoja,tai mezga Osinkoj panos.My Webpage
iR CIA YRA SCHEMA My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Luety @ 2013 06 18, 16:47)
Ernoja,tai mezga Osinkoj panos.My Webpage
iR CIA YRA SCHEMA My Webpage

Ačiū labai, ieškojau, bet neradau. 4u.gif
Atsakyti
Prasau, gal kas turit situ palaidiniu schemas? g.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ditė.: 21 birželio 2013 - 12:21
Sveikos, noriu šitos suknelės http://www.liveinter.../post257918791/ ie ieškau didesnio motyvo rožės kur ant klubų, gal kas turėtumėt kokią schemą tinkamą?
Atsakyti
ditė: pirmoji greiciausiai megsta masina, antra ko gero taip pat. bet jau pirmosios "verinys" ant kaklo, tai griuk negyvas biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai ne masina.Antra jau zinau,bet pirmosios idejau schema i zenklinimo puslapi,nes neissifruoju zenklu.cia is sabrinos zurnalo.
Atsakyti
taip galima siuos rastus ir rankom megzti, tik masina tai daro automatiskai.
Atsakyti
Gal kas įžiūrit, koks čia apykaklės raštas?

user posted image
Atsakyti
Toks pats kaip ir apacios,t.y.juostos.Tik jis gula kitaip,tai kitaip ziurisi.O gal jus ir jo nezinot?
Atsakyti
Apačioj man regis sukryžiuotos akys, aš mezgu kryžiuodama 3 akis (1 su 2), gaunasi panašiai (mezgu pakaitom gera, bloga, kryžiuoju gera su gera ir bloga, viena bloga ir vėl kryžiavimas). Abejonių dėl apykaklės kilo, nes kita pusė (ta vieta, kur matosi atlenkta) graži, tarsi koks purus gerų akių stulpelis ir tarp jų blogoji akis. Mano mezginy taip neatrodo. Arba aš klystu dėl apačios rašto. Pataisykit, jei aš klystu..

Dar galvoju, kad apačioj gali būt megzta dvi geros, viena bloga, paskui tos geros kryžiuotos.
Atsakyti