Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 7

QUOTE(AVENTA @ 2013 05 29, 17:37)
Sveikos merginos, gal kartais kas turit inkaro mezgimo chemuke, arba gal zinote kur galeciau ieskoti?

http://club.osinka.r...49344?p=2699618
Atsakyti
Laba diena mergaites,

gal kuri man padesit, as nemoku megsti tokiu budu ir noriu numegsti va toki megstuka

user posted image

gal kuri galetumet man pagelbeti jei turesit laiko buciau dekinga. nes ieskojausi bet nesuprantu laip ten ta virus numegti taip paverstai...sad.gif
Atsakyti
GAl kuri turite issisaugojus schemuciu apnerti krastelius ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2013 06 01, 11:59)
GAl kuri turite issisaugojus schemuciu apnerti krastelius  ?

va cia paziurekit, gal kas tiks smile.gif
Atsakyti
Gal kas zino aprasyma ar schema kepures?

user posted image
Atsakyti
Geros akys, per siūlų spalvos keitimą išvirkščios akys. Viršugalvy ties susiaurėjimu ilgai ir nuobodžiai megzta (įtariu kokios 6-8 akys) tik gerom iki norimo ilgio.
Atsakyti
Aciu. Ir dar vienas klausimas ,kiek mazdaug reik pridet akiu pradedant megzt kepure (naujagimiams). Klausiu nes niekad nebandziau megzt kepuriu blush2.gif
Atsakyti
Priklauso, kokie siūlai mirksiukas.gif užsidėkit ant bandymuko 20 akių ir pamegzkit 10 eilių. Išskalbkit, išdžiovinkit ir pažiūrėkit, kokio dydžio gavosi. Tada pamatuokit kūdikio galvytę, bandymuko ilgi ir skaičiuokit, kiek turit užsidėti mirksiukas.gif
jei bandymukas 10 cm, o galvytė 40 cm, vadinas reikės 80 akių. Bet aš dar visada nusimezgusi kelias eiles dar kartą pamatuoju blush2.gif
Atsakyti
gal kuri zinot koks cia uzbaigimo rastas?

telefonui dekliukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -kitsune-: 05 birželio 2013 - 09:33
Sveikos mergaitės! wink.gif
Gal kuri turite, ar žinote kur galėčiau rasti keliaraiščio nėrimo schemų? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lian_a @ 2013 05 29, 14:49)
Sveikos merginos, gal kur matėte šio gražuoliuko schemutę:
My Webpage

SOS! Gal vistik kas galėtų padėti? Gal bent raštą dalimis pavyktų sudėlioti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lian_a @ 2013 06 05, 13:12)
SOS! Gal vistik kas galėtų padėti? Gal bent raštą dalimis pavyktų sudėlioti... g.gif

radau tik čia mokamą schemą. gal dėl to niekas ir nesidalina mirksiukas.gif
Atsakyti