Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškome mezgimo, nėrimo schemų Nr. 7

QUOTE(šiandien besišypsanti @ 2013 05 14, 17:23)
Sveikos merginos,

noriu numegzti dukrai va toki megztuka, bet niekaip neperkandu pyniu rasto. Gal galit pagelbet?

http://www.mudubudu....megztinis_6.pdf

tos didžiosios tai ten pynė iš 30 akių g.gif ir pinta kasa
Atsakyti
Gal kuri turit sio schema kazkada pati mezgiau bet dabar niekur neberandu tos schemos blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Gal galit kuri padėti rasti aprašymą? Iš anksto dėkoju 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnesyte @ 2013 05 16, 21:31)
Gal galit kuri padėti rasti aprašymą? Iš anksto dėkoju 

čia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 05 16, 22:23)

AČIŪ 4u.gif
o kur kreiptis jog paaiškintų truputi blush2.gif Man čia nugara su priekiu nesutampa ilgiu, o nertinis kaip ir ovalus gražiai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnesyte: 17 gegužės 2013 - 06:38
QUOTE(Agnesyte @ 2013 05 17, 07:38)
AČIŪ  4u.gif
o kur kreiptis jog paaiškintų truputi  blush2.gif Man čia nugara su priekiu nesutampa ilgiu, o nertinis kaip ir ovalus gražiai  g.gif

radau dar tokį aprašymą

user posted image

user posted image

user posted image

Gal kiek padės, arba visai susipainiosi ax.gif

Papildyta:
Daugiau kažkaip nieko neradau schmoll.gif

aš galvoju, kad pažymėta dalis yra priekis, bet kažkaip siaurokas gaunasi g.gif nors prisidės dar apnėrimas, tai pasiplatins g.gif

user posted image

o rankovė iš paskutinės schemos (kur viršuj 19 cm) rolleyes.gif
Atsakyti
http://www.liveinter.../post268184362/

Merginos prasau Jusu pagalbos blush2.gif labai skubiai prireike sitos suknutes issamios shemutes arba bent aiskios nuotraukos. Svarbus priekio vaizdas ir apatines dalies rastas doh.gif
Atsakyti
O kas neaišku? Yra visų raštų schemos po nuotraukom g.gif Ir antroj nuotraukoj gerai matosi visas priekis. Išsimatuojat merginą, pasimezgat pavyzdžius, susikaičiuojat motyvų skaičių ir neriat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2013 05 28, 22:02)
O kas neaišku? Yra visų raštų schemos po nuotraukom g.gif Ir antroj nuotraukoj gerai matosi visas priekis. Išsimatuojat merginą, pasimezgat pavyzdžius, susikaičiuojat motyvų skaičių ir neriat smile.gif

Nu nesu labai tokiuose reikaluose patyrusi tai man kazkaip nesiprantama kaip tas priekio raportas apacioje prisineria? O sijono rasto tai nera o tokio tai tikrai nesu nerusi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(VikteK @ 2013 05 28, 22:07)
Nu nesu labai tokiuose reikaluose patyrusi tai man kazkaip nesiprantama kaip tas priekio raportas apacioje prisineria? O sijono rasto tai nera o tokio tai tikrai nesu nerusi  blush2.gif

Prisineria visai paprastai: nusineriat motyvą ir nerdama paskutinę eilę prineriat prie jau numegztos sijono dalies. paskui nerdama antrą ir sekančius vieną motyvo kraštinę prineriat prie anksčiau prinerto motyvo, osekančią kraštinę- prie sijono. o tas raštas gana populiarus, lengvai galima rasti prie nėrimo raštų šiam ar kituose forumuose, jei nerasit ir neperdegs noras nerti, rytoj paieškosiu 4u.gif
Osinkoj mezga, gal bus aiškiau http://club.osinka.ru/topic-141439
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kur matėte šio gražuoliuko schemutę:

My Webpage
Atsakyti
Sveikos merginos, gal kartais kas turit inkaro mezgimo chemuke, arba gal zinote kur galeciau ieskoti?
Atsakyti