Sveikos.
Kadangi prieš porą savaičių gimdžiau KMUK, parašysiu atsiliepimus
Ėjau gimdyti iš patologinio. Su niekuo nesitariau, niekam nieko nemokėjau.
Gimdykla labai patiko. Visas reikalingas inventorius
Aplinka labai patiko, gimdymo lova labai patogi, akušerė pareguliavo pagal mano norus.
Gimdykloje savo turėjau tik tapkes (geriausiai guminės, nes bent jau mano atveju, labai vandenys bėgo), kojnytes, nes šaltoka kojoms buvo, vandens butelį ir telefona. Naktinius ir chalatą davė. Chalato nepanaudojau. Davė palų kiek tik noriu, tiem vandenim gaudyti. Lovą perklojo, kai labai šlapia buvo.
Akušerė (gaila, vardo nepamenu) labai maloni, paslaugi, vis klausinėjo kas ir kaip. Kadangi viena gimdžiau, nes MB namie su dukra tupėjo, tai į pabaigą ir kompaniją man palaikė, viskam suvadovavo. Super
Po gimdymo reikėjo turėti savo kažkokį tais paketą/įklotą po gimdymo. Aš turėjau sauskelnes
Ir leliuką kuo aprengti (aš daviau sauskelnes, kepurytę, siaustinuką ir šliaužtuką ilgom rankovėm).
Gimdykloje laiko 2 valandas. Leliuką tik ištrauktą padėjo ant nuogo krūtinės, sudėjo ant jo mano rankas, mus abu užklojo na ir tada siuvinėjimu užsiiminėjo
Po kurio laiko tik trumpam paėmė pasverti, pamatuoti ir vėl atgal atidavė. Kai jau mane susiuvo, pabandėm pasimaitinti. Aš irgi gavau vakarienę į gimdyklą.
Į palatą vežti davė marškinius persirengti ir chalatą. Lėliuką suvyniojo į dekiuką.
Palatos atskiros neprašiau. Gyvenau dvivietėje. Tarp lovų yra užuolaidėlė. Duoda vystykliukų (tik kol gulėjau, labai daug gimdyvių buvo, tai reikėjo taupyti, nes vis pritrūkdavo) ir palučių neperšlampamų. Rūbelius savo reikėjo vilkti.
Jei klausimų kokių kiltų kam, mielai atsakyčiau. Gal ne viską dabar ir prisiminiau paminėti.