Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Kauno Klinikose

QUOTE(CherryLips @ 2014 11 05, 09:08)
Prie pat klinikų tai abejoju  g.gif

kad ir ne visai prie pat g.gif nueisiu,negmdau dar biggrin.gif
reikės paieškoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 05 lapkričio 2014 - 09:35
QUOTE(Fifux'e @ 2014 11 05, 09:35)
kad ir ne visai prie pat g.gif nueisiu,negmdau dar biggrin.gif
reikės paieškoti  g.gif

Vienintelis nemokamas dalykas, kas šauna į galvą, tai Hyper Maxima aikštelę hihihi.gif Dabar ten labai jau didelį plotą apmokestino doh.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 11 05, 09:46)
Vienintelis nemokamas dalykas, kas šauna į galvą, tai Hyper Maxima aikštelę hihihi.gif Dabar ten labai jau didelį plotą apmokestino doh.gif

biggrin.gif
nežinau nei kur ta maxima ten blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2014 11 05, 09:56)
biggrin.gif
nežinau nei kur ta maxima ten blush2.gif

Maždaug taip:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 11 05, 10:43)
Maždaug taip:


tai jau gal tada dzin lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fifux'e: 05 lapkričio 2014 - 11:07
Prie Klinikų visur mokama, 2 lt valanda, gerokai toliau 1 Lt.
Atsakyti
Klinikose buvom 6 dienas, beveik visą laiką vyras su mumis. Tai dieną automobilį statydavo aptvertoj aikštelėj, nakčiai perstatydavo į neaptvertą arčiau vartų (nuo 18val nemokamai). Aptvertoj nakčiai buvo berods 50 ct už val. Savaitgalį laikė neaptvertoj, nes irgi nemokamai. Na, taip bent buvo prieš metus:)
Atsakyti
QUOTE(Marge @ 2014 09 11, 09:08)
Sveikos, noriu paklausti neseniai gimdžiusių +-1m. KMUK, ar jie laikosi naujagymiui palankios ligoninės taisyklės "nepertraukiamas oda prie odos kontaktas tarp naujagimio ir motinos (arba esant ypatingai situacijai – tėvo ar kito artimo žmogaus) bent dvi valandas po gimdymo ar iki pirmojo žindymo" ?

gal pavėluotas atsakymas, bet kitoms bus-tikrai taip. laikėsi ir prieš 7metus kai gimdžiau pirmą ir dabar. Pagimdai, vos ištraukia-leliukas ant pilvo iš karto. Paskui kerpa virkštelę nepatraukdami vaiko nuo mamos ir palieka pažindintis. O po dviejų valandų jau tada leliuką pasveria, pamatuoja, aprengia ir išveža į palatą biggrin.gif

Mano antroji kadangi gimė pridususi, tai vos ištraukė nešė gaivinti, bet vos tik atsigavo iškarto parnešė man ir jau virkšelę pabaigė tvarkyti mano glėbyje. Kadangi antras vaikas tai tik priminė kad duočiau krūtį, įtaisė patogiai lovoje ir paliko su vyru dviese rolleyes.gif

Ir neskaičiau visos temos, bet turėkit omeny kad iš KMUK jei normalus gimdymas, be komplikacijų ir šiaip viskas ok išrašo tik tada jei po trijų parų leliukas priauga svorio. Jei ne-laiko kol pradeda augintis. mum taip nutiko, nes nebuvo beveik priešpienio, nepavyko žindyti normaliai ir neišleido namo. Prirašė trauktis rankomis, kiek trūko primaitinom mišinuku ir tik tada išrašė.
Atsakyti
Sveikos.
Kadangi prieš porą savaičių gimdžiau KMUK, parašysiu atsiliepimus ax.gif

Ėjau gimdyti iš patologinio. Su niekuo nesitariau, niekam nieko nemokėjau.
Gimdykla labai patiko. Visas reikalingas inventorius thumbup.gif Aplinka labai patiko, gimdymo lova labai patogi, akušerė pareguliavo pagal mano norus.
Gimdykloje savo turėjau tik tapkes (geriausiai guminės, nes bent jau mano atveju, labai vandenys bėgo), kojnytes, nes šaltoka kojoms buvo, vandens butelį ir telefona. Naktinius ir chalatą davė. Chalato nepanaudojau. Davė palų kiek tik noriu, tiem vandenim gaudyti. Lovą perklojo, kai labai šlapia buvo.
Akušerė (gaila, vardo nepamenu) labai maloni, paslaugi, vis klausinėjo kas ir kaip. Kadangi viena gimdžiau, nes MB namie su dukra tupėjo, tai į pabaigą ir kompaniją man palaikė, viskam suvadovavo. Super thumbup.gif
Po gimdymo reikėjo turėti savo kažkokį tais paketą/įklotą po gimdymo. Aš turėjau sauskelnes smile.gif Ir leliuką kuo aprengti (aš daviau sauskelnes, kepurytę, siaustinuką ir šliaužtuką ilgom rankovėm).

Gimdykloje laiko 2 valandas. Leliuką tik ištrauktą padėjo ant nuogo krūtinės, sudėjo ant jo mano rankas, mus abu užklojo na ir tada siuvinėjimu užsiiminėjo lotuliukas.gif Po kurio laiko tik trumpam paėmė pasverti, pamatuoti ir vėl atgal atidavė. Kai jau mane susiuvo, pabandėm pasimaitinti. Aš irgi gavau vakarienę į gimdyklą.

Į palatą vežti davė marškinius persirengti ir chalatą. Lėliuką suvyniojo į dekiuką.

Palatos atskiros neprašiau. Gyvenau dvivietėje. Tarp lovų yra užuolaidėlė. Duoda vystykliukų (tik kol gulėjau, labai daug gimdyvių buvo, tai reikėjo taupyti, nes vis pritrūkdavo) ir palučių neperšlampamų. Rūbelius savo reikėjo vilkti.

Jei klausimų kokių kiltų kam, mielai atsakyčiau. Gal ne viską dabar ir prisiminiau paminėti.
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

Gal čia yra gimdžiusių klinikose 2012 m.? noriu perduoti kvietimą dalyvauti įdomioje Sveikatos apsaugos ministerijos apklausoje apie ligonines/klinikas, kuriose gimdėte savo stebuklėlius:
ivertinkime ligonine

sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2014 12 23, 13:00)
Leliuką tik ištrauktą padėjo ant nuogo krūtinės, sudėjo ant jo mano rankas, mus abu užklojo na ir tada siuvinėjimu užsiiminėjo  lotuliukas.gif Po kurio laiko tik trumpam paėmė pasverti, pamatuoti ir vėl atgal atidavė.


Man kažkodėl nedėjo, iškart kirpo virkštelę, tvarkė, svėrė, parodė tik aprengtą ir padėjo po lempom. Padavė tik važiuojant į palatą g.gif
Atsakyti
pagimdziau 2014 lapkriti,tai parasau trumpai kaip mums buvo,gal pravers.
gulejau potologiniam,gindyt nuveze is jo.prasidejo naturaliai.
gimdykloje dave rubus valdiskus net neklause ar turiu savo.
iskart negavau ant krutines leliuko,bet tik todel kad dvynukai pas mane. pirmaji paeme apziurai,o antraji tam laike pagimdziau biggrin.gif tada apziurai ir antraji paeme. o kai gime placenta,abu sudejo ant manes. viskas buvo iki 20min reikalas.po to dvi valandas gulejom,maitinomes.
po to ismaude vaikus,aprenge musu drabuzeliais,susuko i dekucius.
reliai uztrukom gimdykloj 3 val.
i palata keliauti dave svarius rubus. nuveze mus su ratukais,nors buciau ir pati nuejus.
palata gavom dviviete tik mums vieniems,net neprase thumbup.gif
niekam nemokejom,nedavem kysiu 4u.gif
Atsakyti