QUOTE(my world @ 2013 03 28, 15:21)
Na va - tas ir kelia stresą dėl klinikų, kai žinai, kad pagalba bus būtina, o klinikose likti su vyru sudėtingas reikalas...
Jei mamai blogai, vaiką vaikų skyriuje laiko. Bet mano mažius gimė mažutis, anksčiau laiko, tai laikiau prie savęs, nes nukrisdavo temperatūra iki 34-35 laipsnių...Bet jei MB nebūtų galėjęs likti, būčiau vaiko neėmus, nes su juo niekaip viena nebūčiau pajėgus...
Papildyta:
QUOTE(my world @ 2013 03 28, 15:21)
Na va - tas ir kelia stresą dėl klinikų, kai žinai, kad pagalba bus būtina, o klinikose likti su vyru sudėtingas reikalas...
Šiaip, jei dar būtų planinis gimdymas ar CP ir tartumeis su kažkuo, gali ir dėl mokamos iškart šnekėt, kad rezervuotų iš anksto. Bet turėk omenyje, kad jei CP, ir dar žiūrint kokiu laiku, pirmą naktį iškels į intensyvios terapijos skyrių į 4 aukštą, o vaikiuką pasiims. Man CP buvo 17 val, į palatą atkėlė kitą dieną priešpiet tik. Ir apie pietus MB išsiprašė vaiką jau palikt. Naktį keliskart man atnešė maitint, bet ne iki maitinimo man buvo, galvojau greičiau išneštų
Aparatai kaukia, skausmas nežmoniškas, spaudimas šokinėja, vaikas nemoka paimt, o ta kur atnešė sėdi ant palangės nusisukus ir žiūri į naktį. Klausiu ar valgo, sako turbūt valgo...O tas turbūt tęsės beveik tris paras, kol suprato, kad vaikas miega, ne dėl to, kad ramus, o dėl to, kad nusilpęs ir gerokai per daug svorio numetęs nepajėgia net verkt ir nėra priešpienio. Tada jau sukruto visi kas gali. Šiaip mokamoj antram aukšte akušerės superinės buvo, net susigraudino viena išrašant