Dėl maisto tai katastrofa , ką tik iš ligoninės tai nors nesu išranki, man depresija prasidėjo . Sriuba pietums - 5 dienas tos pačios pamazgų išvaizdos tik su kitom kruopom . Druskos arba visiškai nėra, arba sūru , kad neįmanoma valgyt Gerai, kad iš namų atveždavo.
Dešrelės - tai kramtai ir kaulus tarp dantų jauti , per 6 dienas - 4 kartus kiaušiniai ar kiaušinienės .
2-3 dienas galima praleist, bet jei ilgiau užtrunki .
Na kas svorio numest nori, tai liuks dieta , dar, kad niekas nieko neatneštų tikrai paliksit 10 kg per 3 dienas
QUOTE(rugsėjė @ 2013 06 04, 16:13)
Dėl maisto tai katastrofa , ką tik iš ligoninės tai nors nesu išranki, man depresija prasidėjo . Sriuba pietums - 5 dienas tos pačios pamazgų išvaizdos tik su kitom kruopom . Druskos arba visiškai nėra, arba sūru , kad neįmanoma valgyt Gerai, kad iš namų atveždavo.
Dešrelės - tai kramtai ir kaulus tarp dantų jauti , per 6 dienas - 4 kartus kiaušiniai ar kiaušinienės .
Na kas svorio numest nori, tai liuks dieta , dar, kad niekas nieko neatneštų tikrai paliksit 10 kg per 3 dienas
per tas kelias dienas nenumirsit su dietiniu kliniku maistu
QUOTE(zigri @ 2013 06 04, 16:00)
nu kaip čia pasakius.. aš pvz sriubą mėgstu ir valgau, bet ten tikrai buvo nešamos bedruskės pamazgos su keliom kruopom (gulėjau dėl patologijų), neprarydavau aš jų.. Kaip su gestaciniu diabetu prikraudavo bulvių, nuo kuriu šiaip cukrus kyla, o arbatą nešdavo nesaldintą. Kaip su mažakraujyste maitinantis tai ne kas ne kas. Dėl diabeto endokrinologas sakė valgyti ne tik ligoninės maistą, nes ten nieko gero, tik aš neturėjau iš kur gaut kito maisto, apart kavinės...
o man maistas patiko ypač juoda duona
QUOTE(Ragany @ 2013 06 05, 00:01)
nu kaip čia pasakius.. aš pvz sriubą mėgstu ir valgau, bet ten tikrai buvo nešamos bedruskės pamazgos su keliom kruopom (gulėjau dėl patologijų), neprarydavau aš jų.. Kaip su gestaciniu diabetu prikraudavo bulvių, nuo kuriu šiaip cukrus kyla, o arbatą nešdavo nesaldintą. Kaip su mažakraujyste maitinantis tai ne kas ne kas. Dėl diabeto endokrinologas sakė valgyti ne tik ligoninės maistą, nes ten nieko gero, tik aš neturėjau iš kur gaut kito maisto, apart kavinės...
nenorekit cepelinu gulint su patalogijom
QUOTE(rugsėjė @ 2013 06 04, 14:13)
Na, aš ganėtinai išranki maistui, bet taip klaikiai neapibūdinčiau klinikų maisto Nepasakysi, kad labai skanu, bet valgoma. Ypač akušeriniam, sesutės mielos, tai paprašai, kad pvz kokio šlykštoko padažo nepiltų ar panašiai. O dar ir iš namų atveždavo ką nors. Tai tikrai nebadavau nei karto, o esu gulėjus kelis kartus ir po dvi savaites
Nu bet ko jūs tikėtės, kai dienos pinigų norma skirta iki 10 Lt Anksčiau jei neklystu buvo 6 lt, reiks mamos paklaust kiek dabar.
QUOTE(rugsėjė @ 2013 06 04, 15:13)
Dėl maisto tai katastrofa , ką tik iš ligoninės tai nors nesu išranki, man depresija prasidėjo . Sriuba pietums - 5 dienas tos pačios pamazgų išvaizdos tik su kitom kruopom .
Pastebėjau, jei ryte košė kruopų, popiet - sriuba su tokiom kruopom
Nenumirs, žinoma, bet yra skyrių, kur ligoniai maitinami n kartų geriau.
QUOTE(zigri @ 2013 06 05, 09:40)
nenorekit cepelinu gulint su patalogijom
Prie ko čia patologijos?
QUOTE(zigri @ 2013 06 04, 15:00)
QUOTE(Amade @ 2013 06 05, 08:46)
Na, aš ganėtinai išranki maistui, bet taip klaikiai neapibūdinčiau klinikų maisto Nepasakysi, kad labai skanu, bet valgoma.
Jei maistas svarbiausia tai yra ir kitu gydymo istaigu, kad ir privaciu pvz. Ten galesit kaip kavinej is meniu pasirinkti Ner ka noret uz kelis litus kad kepsnius kasdien keptu.
Prieš porą metų teko pagulėt kelis kartus klinikose ir pagimdžius, tai kai per kokias 4 d. gauni porą šaukštų mėsos, tai... Kas debetą turėjo, gaudavo šiek tiek dažniau Sriuba - morkų nuoviras su keliom kruopom. Vienintelė duona nereali Gerai, kai tėvai ir vyras vietiniai, tai maistu aprūpindavo kasdien
QUOTE(tapu-tapu @ 2013 06 05, 06:48)
o man maistas patiko ypač juoda duona
Aš tai nemanau, kad verta apkrauti artimuosius tokiais darbais kaip maisto tempimu iš namų. Šiaip ar taip valgyti gi duoda, nemarina badu O man bent po pirmojo gimdymo visiškai nesinorėjo valgyti, tai net ir duodamo maisto buvo per daug Tiesa, aš gulėjau tada antroje lig., bet ir ten, kiek pamenu, nebuvo kažko ypatingo... Beveik viską SB atiduodavau...
nu ne, bet kai po operacijos reik pasituštint, tai tikrai nėra iš ko
QUOTE(Ragany @ 2013 06 04, 23:01)
Kaip su gestaciniu diabetu prikraudavo bulvių, nuo kuriu šiaip cukrus kyla, o arbatą nešdavo nesaldintą.
Būtent dėl nėštuminio diabeto, po pirmo pasimaitinimo, po operacijos, cukrus buvo virš 9 , kada per visą nėštumą tiek nebuvo pakilęs
QUOTE(Amade @ 2013 06 05, 09:46)
Ypač akušeriniam, sesutės mielos, tai paprašai, kad pvz kokio šlykštoko padažo nepiltų ar panašiai. O dar ir iš namų atveždavo ką nors.
Dėl aptarnaujančio personalo nusiskundimų tikrai nėra ir pati stengiausi kiaule nebūt ir kiekvienai ačiū pasakyt ir už vaistus ir už atneštą/nuneštą maistą.
O va padažų nemačiau, ir jokių daržovių prie mėsos nebuvo, neskaitant bulvių
Badaut nebadavau iš namų vežė šiltą maistą kai jau galėjau valgyt.
Neperdedu, bet pamačius gal penktą kartą tą sriubą man akyse ašaros kauptis pradėjo , sakaiu jei ryt neleis namo, viskas, pabėgu arba į durnyną