Įkraunama...
Įkraunama...

Malinua

na shiurpinate liaudi smile.gif malinua turi buti nekaltu snukuciu ir su Meile nukasti bicepsa ar tricepsa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2013 05 10, 12:41)
na shiurpinate liaudi smile.gif malinua turi buti nekaltu snukuciu ir su Meile nukasti bicepsa ar tricepsa smile.gif

tam dalykui ji tampa be emociju biggrin.gif tyliai ir ramiai
Atsakyti
Dar pagyvinsim temą smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
P.S. Darios draugelis ne mano ax.gif
Atsakyti
As esu tyli gerbeja sios veisles ax.gif Teko man matyt gyvai siuos grazuolius ,paliko labai gera ispudi 4u.gif Na o sios foto istikruju labai jau grazios ir be abejo augintinis labai jau elegantiskas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
radau toki tai video...net nezinau ka ir komentuot g.gif https://www.youtube....p;v=2J18eaeCYrc
Atsakyti
na nervai neishlaike-Nedazejau iki galo-bet tai Absurdas ir Sadizmas. cia tas pats kaip pas mus ruoshia IPO musu botagu legendiniai meistrai.
p.s. mano shuniui taip padarytu vadinamas'figurantas' ash jam visus priekinius dantis ishmushciau. cia nera Jokios Logikos!!!!!!
p.s.po p.s. gal kazkam grazu...
Atsakyti
Rusijoj filmuota?

Ech.. Kiek sadistų atsiranda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 11 gegužės 2013 - 14:33
QUOTE(mondioring @ 2013 05 11, 15:22)
na nervai neishlaike-Nedazejau iki galo-bet tai Absurdas ir Sadizmas. cia tas pats kaip pas mus ruoshia IPO musu botagu legendiniai meistrai.
p.s. mano shuniui taip padarytu vadinamas'figurantas' ash jam visus priekinius dantis ishmushciau. cia nera Jokios Logikos!!!!!!

na kas gyvenime vaikysteje domejosi kovu menais... tai sulyginimui... na ash boksavausi nuo 12 metu,bet pirma moke techinshkai ishsukti korpusa,technishkai smugiuoti,reakcijos ir t.t. na o jei 12 metu vaikas ateitu i boxo treniruotes,jo nemokintu-o imestu i girtu seniu bara ir dar pakartu!!! kaJIs Ishmoks???
Atsakyti
Labas būrelis,

Ką tik su Bubių BR ringo būreliu parsitrenkėm iš savaitinės kelionės į Belgiją, kur treniravomės su Top belgų ringo chebra. Yra daug video. Reikia tik prisėsti ir apdoroti nes medžiagos labai daug. Taigi kantrybės!
Treniruotės ir pralaietas laikas nerealus. Kiekvieną kartą ten nuvažiavus būna tik geriau.

Gero vakaro
M
Atsakyti
QUOTE(mondioring @ 2013 05 11, 15:22)

Kai pamačiau negeri žodžiai galvoje prasisuko.....Išvis nesupratau, kam tai, koks tikslas, juk taip tik nervingumą ir agresiją išugdyti galima, šuo ir taip žvegia nuo batago garso ir kandimas man toks labai nervingas atrodo g.gif Pažiūrėjau dar jo kelis "filmukus|....nu keistoka jo"dresura"

QUOTE(marius ir malina @ 2013 05 11, 17:49)
Labas būrelis,

Ką tik su Bubių BR ringo būreliu parsitrenkėm iš savaitinės kelionės į Belgiją, kur treniravomės su Top belgų ringo chebra. Yra daug video. Reikia tik prisėsti ir apdoroti nes medžiagos labai daug. Taigi kantrybės!
Treniruotės ir pralaietas laikas nerealus. Kiekvieną kartą ten nuvažiavus būna tik geriau.

Gero vakaro
M

Oj. Mariau, labai laukiam 4u.gif Mariau, dar tokį asmenišką klausimėli turiu, ar net keletą biggrin.gif Ar yra kur apie belgų ringą lietuviškai paskaityti? Ir kiek buna maksimaliai balų? Nes daugiau žiuriu terviurenus pas prancuzus, o kai kalbos nežinau, tai daug kas neaišku, o anglų irgi ne ant tiek aišku kiek norėtusi doh.gif

Papildyta:
QUOTE(VekiVivon* @ 2013 05 11, 15:31)
Rusijoj filmuota?

Ech.. Kiek sadistų atsiranda...

Kiek supratau - Slovėnija. nes komentarus iš slovėnų verčia, bet tikrai ne Rusija.
Atsakyti
sveikas Mariau, greiciau dek video su komentarais smile.gif
Atsakyti
Na o mes grizom is POWERDOG'o savaitgalio... Ivykiai keistesi akimirksniu, is planuotu dvieju rungciu uzsiraseme i 4.
Tai gi :
suolis i auksti ant kabancios peles:2m20cm(1 vieta)
svorio tempimas: 35m 43kg-per 8s(1 vieta)
suolis i siena: 2m70cm (1 vieta)
na ir suolis i toli: 4m (1 vieta)
Gavome BEST FEMALE priza smile.gif Malinua idealus, tai dar karta irodo gabumai ir didelis uzsidegimas nugaleti
http://augintinis.lr...rkojai-foto.htm
Atsakyti