Įkraunama...
Įkraunama...

Malinua

QUOTE(karinna @ 2013 05 08, 02:06)
Aplojimas reikalingas tik pirmo pratimo metu, palapinėje ir abu šie šunys tai daro geriau nei puikiai. Saugojimo fazės gali būti tiek tylios, tiek su aplojimu. Abu variantai lygiaverčiai, paprastai paliekama ką šuo daro natūraliai.

Ačiū, Karina 4u.gif Tas tylusis variantas man žiauriai patiko biggrin.gif Ne per daugiausia žiurinėjau, bet iki šių nemačiau tokiam styliuje. Labai nustebau, kaip šuo tokioj situacijoje gali neleisti jokių garsų rolleyes.gif
Atsakyti
kada normalus malinka-tu ji ishmokysi ko tik shirdis geidzia. tada dirbti-maaaaalonumas.ar toj situacijoj los,ar kas,ar valgys gilyn figuranta,ar paleis palei milisekunde ir t.t. juk ne malinka sprendiza ka daryti-o sheimininkas. o kai shuo kaliause-na ir kankiniesi...
p.s. rodos priejome vieningai prie ishvados-kad Malinua nors ir belgu aviganis,bet su dabartiniais Shou kitais belgais neturi Nieko bendra,tik likes pavadinimas BA.
nesakysiu pavardes smile.gif)) vienas labai gerbiamas dresuotojas nusipirko parodini VA ir sako-ash tiem lochams parodysiu ,kad galima paruoshti parodini VA ir jis dirbs geriau uz darbiniu liniju VA smile.gif)) na maciau ta "darba".... na patylesiu. jei nori su ziguliuku kasti lauka bulvems-kask!
Atsakyti
Aš esu vienam labai šauniam žmogui dresuotojui pardavus šunuką, kurį rinkom net kartu su Artūru Z., o šuniukas užaugo-nu žiauriai netikus kalė, klaikuma, kai pamačiau-atiduok tu šitą kalę, netikus pagal visus punktus, kitą tau atiduosiu, bet žmogus nusprendė pasilikt. Taigi net geriems dresuotojams kartais papuola šunys netikėliai, kurie prie geriausių norų gimsta BET KOKIOJE veislėje. Bet nesiginčysiu su dresuotojais niekada-aš ne dresuotoja smile.gif.
Atsakyti
Bet kokioje veisleje,Bet kokioje vadoje-Visko gali gimti...ar tai BA malinka ar VA ar Haskis ir t.t. BEEEEt-Tu Buk saziningas ir nekalbek sapalioniu,kad ish bet kokio shuduko-pagaminsi Ferrari
Atsakyti
Aš kažkaip manau, kad tarp parodinių VA tikrai galima rast (gerai paieškojus) galinčių gerai dirbti šunų. Kita vertus ir tarp darbinių linijų VA nekiekvienas gerai dirbs. Tik rast parodinių linijų šuniuką yra žymiai mažesnė tikimybė tinkantį darbui negu darbinių linijų..Juk ne kiekvienas žmogus gal būti profesionalus plaukikas, geras mikrochirugas, bet kiekvienas turi savo kelią - savo gabumus, kuriuos gali realizuoti, o gal ir nerealizuoti, kaip jam pavyks ir kiek jis norės. Taip ir žvėrai. Vieni gerai jaučiasi ir ra patenkinti vienoj veikloj, kiti kitoj. Bet jei geras darbui šuniukas pateks žmonėms, kurie nori tiesiog draugo, tai apie jo savybes nieks ir nesužinos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VekiVivon*: 08 gegužės 2013 - 16:17
QUOTE(VekiVivon* @ 2013 05 08, 17:12)
Aš  kažkaip manau, kad tarp parodinių VA tikrai galima rast (gerai paieškojus) galinčių gerai dirbti šunų. Kita vertus ir tarp darbinių linijų VA nekiekvienas gerai dirbs. Tik rast parodinių linijų šuniuką yra žymiai mažesnė tikimybė tinkantį darbui negu darbinių linijų..Juk ne kiekvienas žmogus gal būti profesionalus plaukikas, geras mikrochirugas, bet kiekvienas turi savo kelią - savo gabumus, kuriuos gali realizuoti, o gal ir nerealizuoti, kaip jam pavyks ir kiek jis norės. Taip ir žvėrai. Vieni gerai jaučiasi ir ra patenkinti vienoj veikloj, kiti kitoj. Bet jei geras darbui šuniukas pateks  žmonėms, kurie nori tiesiog draugo, tai apie jo savybes nieks ir nesužinos.

sutinku 100%,bet... priesh renkantis shuni-reikia zinoti Ko tu nori.mano mylimiausias shuo buvo sharpejus Grafas-ash nebandziau ish jo padaryti mondioringo zvaigzdes ))) Taip=pasitaiko parodiniu superiniu,bet uzduok zmogau sau klausima priesh pirkdamas Shuni-KO TU NORI ir Kiek Tu Idesi Darbo????ar tau nusispjauti?
Papildyta:
na gerai,ar matete nors viena begimo sprinto cempiona Baltaodi 60 metru ar 100 metru???na pvz Olimpiadoje??? ar matete nors viena Negra Plaukika cempiona??? kaip pas zmogus,taip pas shunis,savi standartai...
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2013 05 04, 15:14)

As su savo malinua jau antra diena megaujuosi pasaulinio lygio dresura, gerais sunimis ir puikia kompanija Kretingoje. Pasnekesim kai susitiksim egzaminuose ir varzybose.

Maciau kaip Karinos Daria dirba, daug kam is kalbetoju nosis nusluoto. Matosi, kad mergina nuosirdziai dirba su savo malinka! Sekmes Joms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*flower* @ 2013 05 10, 07:41)
Maciau kaip Karinos Daria dirba, daug kam is kalbetoju nosis nusluoto. Matosi, kad mergina nuosirdziai dirba su savo malinka! Sekmes Joms smile.gif

O kas nors čia dėl to ginčijasi???
Atsakyti
QUOTE(*flower* @ 2013 05 10, 07:41)

Dėl malinkų darbo čia niekas nesiginčyja - tai daugiau, nei akivaizdu,puikiai žinom kaip dirba Darija,perskaitikit kitą kartą atidžiau mirksiukas.gif O dėl BA veislės, kiekvienas turim savo nuomonę - aš jos kol kas nepakeičiau, o tk daugiau tuo įsitikinau, be to plaukuoti belgai visgi dar atlieka savo pirminės paskirties, kaip ir malinua, funkcijas. Kad mes to nematom masiškai, tai tik dėl to, kad masiškai avių neauginam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saber: 10 gegužės 2013 - 09:29
na Malinua tam ir ishveistas,kad zmogui Suprantanciam ka daro-butu Kaifas dirbti.kaifas mokytis. Malinua kaip plastelinas ar kaip molis puodziaus rankose-ka nori -ta nulipdai. o kai sheimininkas stengiasi,o shuo "nepatraukia" na tada blogaaaiii... linkiu,kad Malinua netaptu komercine-populiaria veisle,kitaip bus Pizdauskas
Atsakyti
QUOTE(*flower* @ 2013 05 10, 06:41)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Parodysim savo bendravimo ypatumus, linksmos sypseneles nekeliancios pavojaus smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti