Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

QUOTE(tyli upė @ 2013 02 26, 08:52)

Barboraaa, niek nesupratau, ką norėjot pasakyti apie savo spintą.. kas patinka, nepatinka.. "ąžuolinė spinta, lengvomis durimis".



biggrin.gif funkcionalumo,kokybės,vaizdo atžvilgiu,patenkinta,kad pirkau laisvai pastatomą spintą. Kol kas medis(ąžuolas) nevaikšto,nes greičiausiai klijuotas(čia Grikutei,kad medis negąsdintų)gali būt,kad medines duris su slankiojančia sistema yra sunkiau tampyt į šonus negu mdf. g.gif ne specialistas schmoll.gif

O nepatenkinta,kita,t.y. sienine spinta,drabužine.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 26 vasario 2013 - 09:23
Del spintu su stumdomomis durimis,pasakysi is patirties biggrin.gif Bute turejau net dvi tokias,koridoriuje ir miegamajame spinta drabuzine...niekada (sako niekada nesakyk niekada biggrin.gif ) bet gyvenime nebedarysiu tokiu sprendimu,pirmiausia nervino tos durys nuo grindu iki lubu ,sunkesnes siubuodavo,lengvesnes pastoviai issokdavo is begiu doh.gif antra begeliai ant grindu....siuksliu ir dulkiu,plauku kaupykla doh.gif ratukai pastoviai apsiveldavo,krapsydavau ant keliu parkritusi.... per laika tos aukstos durys sugebedavo kazkokiu budu issokti is begiu,ypac jeigu nebudavo iki galo uzdaryti stalciai esantys spintose doh.gif ,o to suziureti paskui kiekviena skubanti ir kazka imanti tiesiog fiziskai neimanoma cool.gif


jeigu netureciau kito pasirinkimo, tai mazinciau duru auksty, antresoliu pagalba,nes kuo zemesnes durys tuo jos funkcionalesnes ir lengvesnes.

Ypac nerekomenduoju spintu su stumdomomis durimis koridoriuje ar kazkur netoli iejimo cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 26 vasario 2013 - 09:42
QUOTE(rek @ 2013 02 26, 09:15)
Labas rytas smile.gif
Įmetu savo vonios kambari. Planuojamas veidrodzio pirkimas. Ji isivaizduoju graziais rudais remais, dideli - na manau tokio plocio kaip ir kriaukle.


user posted image

tai darykite elementarias lentynas (pavyzdyje modernios, bet juk galima pasidaryti pagal save). galima aisku ir pastatoma, kas asmeniskai man graziau, bet jusu atveju gal jau butu per daug visko toje vonioje, kaina irgi atitinkamai didesne. Tik va jei darysite lentynas tamsias, tai veidrodzio tamsaus gal atsisakykite, daug graziau atrodytu kazkas tokio, kaip nuotraukoje.

Sviestuvas ne per zemai pakabintas? g.gif Siaip jau paprasciau yra isigyti veidrodi ir jau pagal ji pasidaryti sviestuvui vieta.

Aplamai tai idomu, kai isigyjate baldus, tai ar galvojate apie ju funkcionaluma? g.gif As tai pirmiau apmasciau, kur ka laikysiu, o jau tada dariau baldus pagal tai, kaip ka naudoju, kur kas turetu buti padeta. Pastai, dantu sepetukams, krapstukams stalciuka dariausi, nes nepatinka, kai viskas isstatoma. antras stalciukas kremukams ir pan. trecias vyrui, ketvirtas mano higienos priemonems, kad kitiems seimos nariams po akim neismetytu biggrin.gif is principo tai tik kvepalus lentynoje laikau - grazu man tie buteliukai biggrin.gif Na ir ranksluoscius irgi, bet tai ir patogu, ir man grazu. tuo tarpu visokie kremai, dantu pastos man darko vonios vaizda, todel apmasciau, kokie turi buti vonios baldai, kad as buciau patenkinta visuma, o ir patogu, kad butu. Kazkaip sunkiai man suvokiama, kai zmones daro atvirksciai. Juk baldas bet kokiu atveju kainuoja, kodel nepadaryti jo kuo funkcionalesniu. Nesakau, kad visi turi daryti analogiskus baldus, kiekvienas turi pasirinkti pagal savo, kas jam grazu ir patogu. Taciau parodyta vonios spintele sakyciau, kad labai jau ne funkcionali - keletas cm i visas puses ir erdves labai nesuvalgytu, o patogumas butu zymiai didesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 26 vasario 2013 - 09:53
QUOTE(Vedda @ 2013 02 26, 11:30)
Ypac nerekomenduoju spintu su stumdomomis durimis koridoriuje ar kazkur netoli iejimo cool.gif

kODĖL? Oi bigsmile.gif

Barboraaa, dabar aiškiau, kai papildėt.
Pas mus greit bus slenkanti sistema.. koridoriuj, ant visų praėjimų.. biggrin.gif Nes atsiveriančios durys nelabai tinka (viršuj remtųsi į liustrą, atsivertų iki vidurio daugiau patalpos..).. ai, nebesiginčijau. tik tiek, kad sutapo visų mūsų trijų (mano, vyriškio ir baldžiaus) fantazijos.. tai durys ir šonai bus iš ąžuolo fanieruotės. Jau laukiu laukiu metai laiko aš to kūrinio, tai kai ateis ryt poryt, jau bijau savęs (kad neaprėkčiau ko) biggrin.gif

Nežinau, ką Grikutei patart dėl medžiagų.. Priklauso, kokie kiti baldai gal.. Neblogas varioantas ir ta dažyta mdf turbūt, bet medis jaukiau gal, ilgaamžiškiau..

IR Femme rankdarbių nepagyriau dar. Šaunuolė kokia. Ypač tie bra dailūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2013 02 26, 09:30)
pastoviai apsiveldavo,krapsydavau ant keliu parkritusi.... per laika tos aukstos durys sugebedavo kazkokiu budu issokti is begiu,ypac jeigu nebudavo iki galo uzdaryti stalciai esantys spintose  doh.gif ,o to suziureti paskui kiekviena skubanti ir kazka imanti tiesiog fiziskai neimanoma  cool.gif
jeigu netureciau kito pasirinkimo, tai mazinciau duru auksty, antresoliu pagalba,nes kuo zemesnes durys tuo jos funkcionalesnes ir lengvesnes.

Ypac nerekomenduoju spintu su stumdomomis durimis koridoriuje ar kazkur netoli iejimo cool.gif

kas be ko,žemių,pūkų doh.gif o dėl aukščio,tai nereikalingų daiktų kaupykla schmoll.gif nors iš bėgių neteko,kad išvirstų.

tyli upe,
pas mus prieškambarį stumdomos ąžuolo fanieruote dengtos.Veidrodinių šį kartą nenorėjom,kadangi spinta glaudžiasi prie lauko vitrininio įėjimo,o pirštukų ir delnukų kas dieną neįmanoma nuvalyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 26 vasario 2013 - 09:52
QUOTE(rek @ 2013 02 26, 10:15)
Labas rytas smile.gif
Įmetu savo vonios kambari. Planuojamas veidrodzio pirkimas. Ji isivaizduoju graziais rudais remais, dideli - na manau tokio plocio kaip ir kriaukle. Ale va problema - kur susideti tuos kelis daiktelius, kurie norisi kad butu "po ranka"?



veidrodį geriausia užsisakyti rėminimo salone, nepalyginamai didesnis pasirinkimas 4u.gif
aš smulkmenas vonioje susimetus į porą vienodų pintų krepšiukų su medžiaga viduje ir nėrinukais palei kraštą.

aš tik niekaip nesuprantu tokio polinkio palikinėti plikų sienų ruoželius (kaip ir su židinio plytomis svetainėje palubėj) - kalbu apie plytelių zoną. kokią funkciją atlieka tas palubys ir sienos ruožas prie lango? g.gif Mano nuomone harmoningiau atrodytu visa ta siena ištisai plytelėmis išklijuota...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 26 vasario 2013 - 09:55
QUOTE(TuDa @ 2013 02 25, 21:10)
Ne, židinistai visas sieneles mūrijo.


Vazonėliai orhidėjoms dailūs wub.gif, gal pašnibždėsit, kur atradot?
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2013 02 26, 09:44)
kODĖL?  Oi bigsmile.gif

Barboraaa, dabar aiškiau, kai papildėt.
Pas mus greit bus slenkanti sistema.. koridoriuj, ant visų praėjimų.. biggrin.gif  Nes atsiveriančios durys nelabai tinka (viršuj remtųsi į liustrą, atsivertų iki vidurio daugiau patalpos..).. ai, nebesiginčijau. tik tiek, kad sutapo visų mūsų trijų (mano, vyriškio ir baldžiaus) fantazijos.. tai durys ir šonai bus iš ąžuolo fanieruotės. Jau laukiu laukiu metai laiko aš to kūrinio, tai kai ateis ryt poryt, jau bijau savęs (kad neaprėkčiau ko)  biggrin.gif

Nežinau, ką Grikutei patart dėl medžiagų.. Priklauso, kokie kiti baldai gal.. Neblogas varioantas ir ta dažyta mdf turbūt, bet medis jaukiau gal, ilgaamžiškiau..

IR Femme rankdarbių nepagyriau dar. Šaunuolė kokia. Ypač tie bra dailūs smile.gif

arti iejimo del zemiu nuo batu, kazkokiu stebuklingu budu tie begiai pastoviai budavo pilni zemiu doh.gif ,nors gyvenome visi suauge...stumiant duris ratukai girgzdedavo kaip zvyrkeliu doh.gif

ir dar ne viena naga esu palikusi ant tu duru,ypac jeigu kazkur skubedavau cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai daug kur turejau slenkancias sistemas, del dulkiu nebuvo problemu visai, bet del to lingavimo vienose buvo, nes plonos durys ir aukstos, virsuje - tikrai nereikalingu daiktu kaupykla..bet jeigu stovi hole, ateina sveciai, o tu pradedi darineti duris, kurios daugiau nei puse holo uzima doh.gif kazkaip nepatogu..
Atsakyti
Grikute, tikrai nesiūlyčiau daryti medinių durų, ne dėl dėvėjimosi, o dėl sunkumo. Atgalia ranka trinktelėjus gali iššokti iš bėgelių ir bėdos pridaryti. Kodėl ta spinta nedaryta platesnė? Tie užkaboriai šonuose- dulkių kaupykla, nebent ten ką nors žadate slėpti. Jei žadate palikti tokio dydžio, plokštės filingus galite daryti patamsintus, na tuos įgilinimus arba šviesesnius, derinant prie durų spalvos. Neatrodys tokia masyvi ir nuobodi.
Šiaip , mano nuomone, geriausias variantas-- mini drabužinė.Pritrauktumėte ją iki durų, lentynos ar kabyklos šonuose, priekyje negilios lentynos, durys kaip į miegamąjį, talpa didesnė ir bėgelių ant grindų nebus. Turiu irgi tokią negilią drabužinę, tai kur nelabai patogu pasiekti kabinu ne sezono drabužius, į šonines lentynas žieminius/vasarinius patalus, o priekyje dažniau naudojami.
Dėl mobilios spintos- man jų reikėtų bent 3 biggrin.gif visokio gėrio prisikaupia: pledų, patalynės. Nebent prieškanbary spinta labai didelė?
Atsakyti
Femme, isimk cituojamame poste nuotrauka doh.gif

Matau, kad ir pati jau sutvarkei 4u.gif

Del plyteliu pritariu. Tokios menkos detale, atrodo, kad kas cia tokio, o vaizdas va pats uz save kalba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 26 vasario 2013 - 09:58
Maximoj mačiau naujiena atsirado balti vazonai - puodai, su šonuose raitytom rankenom, visokių dydžių, tikrai neblogai žiūrėtųs thumbup.gif
Atsakyti