QUOTE(rek @ 2013 02 26, 09:15)
Labas rytas
Įmetu savo vonios kambari. Planuojamas veidrodzio pirkimas. Ji isivaizduoju graziais rudais remais, dideli - na manau tokio plocio kaip ir kriaukle.
tai darykite elementarias lentynas (pavyzdyje modernios, bet juk galima pasidaryti pagal save). galima aisku ir pastatoma, kas asmeniskai man graziau, bet jusu atveju gal jau butu per daug visko toje vonioje, kaina irgi atitinkamai didesne. Tik va jei darysite lentynas tamsias, tai veidrodzio tamsaus gal atsisakykite, daug graziau atrodytu kazkas tokio, kaip nuotraukoje.
Sviestuvas ne per zemai pakabintas?
Siaip jau paprasciau yra isigyti veidrodi ir jau pagal ji pasidaryti sviestuvui vieta.
Aplamai tai idomu, kai isigyjate baldus, tai ar galvojate apie ju funkcionaluma?
As tai pirmiau apmasciau, kur ka laikysiu, o jau tada dariau baldus pagal tai, kaip ka naudoju, kur kas turetu buti padeta. Pastai, dantu sepetukams, krapstukams stalciuka dariausi, nes nepatinka, kai viskas isstatoma. antras stalciukas kremukams ir pan. trecias vyrui, ketvirtas mano higienos priemonems, kad kitiems seimos nariams po akim neismetytu
is principo tai tik kvepalus lentynoje laikau - grazu man tie buteliukai
Na ir ranksluoscius irgi, bet tai ir patogu, ir man grazu. tuo tarpu visokie kremai, dantu pastos man darko vonios vaizda, todel apmasciau, kokie turi buti vonios baldai, kad as buciau patenkinta visuma, o ir patogu, kad butu. Kazkaip sunkiai man suvokiama, kai zmones daro atvirksciai. Juk baldas bet kokiu atveju kainuoja, kodel nepadaryti jo kuo funkcionalesniu. Nesakau, kad visi turi daryti analogiskus baldus, kiekvienas turi pasirinkti pagal savo, kas jam grazu ir patogu. Taciau parodyta vonios spintele sakyciau, kad labai jau ne funkcionali - keletas cm i visas puses ir erdves labai nesuvalgytu, o patogumas butu zymiai didesnis.