QUOTE(Barboraaa @ 2013 02 25, 17:33)
*Mili*,
dėl tavo virtuvės,man patinka,rankenas juodas dėk,ir iš viso tamstai dievulis ūgio tikriausiai nepagailėjo,kad spintelės aukštai? Man berniukai sumontavo maksimume,nepasiklausę manes
Plyteles klijuosi? Ar ten kažkas jau yra tik aš nematau
dėl tavo virtuvės,man patinka,rankenas juodas dėk,ir iš viso tamstai dievulis ūgio tikriausiai nepagailėjo,kad spintelės aukštai? Man berniukai sumontavo maksimume,nepasiklausę manes
Plyteles klijuosi? Ar ten kažkas jau yra tik aš nematau
radau tamsias apvalias rankenėles, bet jos ne visai juodos. Bandysiu rytoj dar nuvažiuot apžiūrėt ir jei tikrai tinka, perku. Nes dabar tam, kad atsidaryti viršutinius stalčius, reikia pradėti nuo apatinio
QUOTE(Rabambule @ 2013 02 25, 17:43)
Mili, man cia jau per sudetinga butu, per tris
kad vaizdą galvoje seniai nešiojausi, o neradau, kad kas pagamintų viską vienoje vietoje padoria kaina
QUOTE(mamagabi @ 2013 02 25, 18:27)
ir visai neatrodo kaip juodi šašai, kaip maniau gali būti. Ačiū, manau , juodas ir rinksiuos. Dar jei tas kur nužiūrėjau, tai ir nebrangios, nebus gaila praėjus kiek laiko pakeisti, jeigu nesusigyvensiu su juodom
QUOTE(tutele @ 2013 02 25, 19:11)
P.s. Mili, laisvai galima deti zalvarines rankeneles (kad ir su baltu intarpu - susisauks su baldais, pvz), o ant stalvirsio pastacius zalvarini puoda is sendaikciu parduotuveles su dziovintu vasariniu geliu puokste, bus visas komplektas. Ir plyteliu ant sienos jokiu neklijuociau - o kam? Na, bet ir vel - visa tai, jei, aisku, tikrai norima pritempti prie Proveance'o stiliaus jau esamos virtuves salygomis.
viskas labai romantiškai skamba O plytelės tikrai bus, nes dažyta siena taškosi, keletą kartų valoma ta pati vieta pradeda blizgėti kol prieisim iki tinko O be to, labai noriu ten savo nužiūrėtų plytelių