QUOTE(Dipsis @ 2013 03 01, 15:14)
nesuprantu kam ant lango krauti zaliuzes, romanete ir dar kazkoki seilinuka, man tai ziauriai negrazu
Na, gal jusu visas namas kazkam negrazus bus, tai ka - nestatysite?
Mano vitrininis langas, kuris skirtas per puse, svetaineje praktiskai sueina i kampa. Tokiu atveju, jei ir deciau uzuolaidas paprastas, tada ji uzdengtu abieju virtinu po puse, jei ne daugiau (kalbu apie portjeras, nes man jos daugiau del grozio, o ne del funkscijos - norisi tekstiles ant langu, nors tu ka
). liktu dar puse atidengtu ir dar ta puse butu perskirta remu. Kvailiau buti negali, grozio jokio, nes galima sakyti, kad uzuolaida iremintu ta langa skiranti rema
Zodziu absurdas. O ir man patinka vaizdas i mano tujas ir manau, kad ateityje ir visu sutvarkytu kiemu bei terasa galesiu grozetis per vitrina. Tai ja uzdengti uzuolaida negalvojant apie tai, koki efekta tai duos, yra kvaila. Todel ir mastau apie romanete.
Kazka va tokio. Tik cia man nepatinka, kad jos per zemai pakabintos, bent jau as buciau lyginusi virsuje su lig ta mazesniaja romenete
Ir virsus man irgi nelabai
Pagal sita pavyzdi, tai manau, kad pas mane gautusi dvi bangos, tik platesnes.
Ir aplamai, manau, kad romanete yra labai normalus uzuolaidu tipas, jei viskas daroma su protu ir ne bet kaip. Tik man graziau, kai ten, kur imanoma, kabinamos normalios uzuolaidos, o romanete, kokia ji bebutu, yra tik tam tikras sprendimas, kai neimanomi kiti. Skonio reikalas, todel as cia is savo skonio varpines parasiau. Tarkim siame pavyzdyje nesumastau kito varianto, kaip zaliuzes, ar romenetes. Dipsis, manote, kad cia tiktu kazkas kitkas?
Papildyta:
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 01, 15:43)
Visos tos romanetės gražiai žiūrisi tik tol, kol nenaudojamos, t.y. dieną. Vakare jas nuleidus vaizdas nebėra įspūdingas. Man gražiau, kai romanetė blogiausiu atveju yra antrame plane, o iš šonų užuolaidos kaip dekoracija kabo.
ne visada imanoma tas uzuolaidas sone pakabinti. Jei mano atveju tai butu imanoma, tada apie romanete net negalvociau.