QUOTE(Pupukas24 @ 2013 03 01, 09:57)
visu pirma aciu labai visoms, kurios pasisaket del mano namo isvaizdos
Vida, vos ne itikinai kad tik tinkuoti nama
tai dabar giliam svarstyme
uzsipuolet Mamagabi, nebenoriu vel visko kelti i pavirsiu, bet tik norejau jai pasiusti balioniuka ir pasakyti kad jus esat nuostabi
tada dar karta paziurek Cobre ikelta nuoroda
http://www.decorsystem.pl/ - maziau liks abejoniu
.
O del Mamagabi, tai ir man liko kartelis sirdy. Visos pareke, pareke, o reziume jokio.
Mamagabi jos pacios namai ir darbai kalba patys uz save
. O ka galima nuveikti pas svetima zmogu, kurio galbut ne tik finansai, bet ir pretenzijos interjerui bei estetikai ribotos. Interjero kurimas nepasibaigia vien tik lempu ir uzuolaidu pakabinimu. Tai negi Mamagabi gali supirkti dar ir virdulius ar vazonus gelems, jei klientui jau ir taip gerai ir grazu
.
Manau, kad si karta ji labiau atliko konsultantes ir patarejos vaidmeni, nei interjeristes.
Mamagabi
!
Kuo man patinka rimtu dizaineriu sukurti namai, tai kad i juos, kaip i isbaigta paveiksla, gali ziureti ir grozetis (kiekvienam, zinoma, pagal skoni). Pas megejus gi dazniausiai - cia nekreipkit demesio, ten dar nebaigta, sicia dar keisis, o ten dar truksta... Tai ka galima pasakyti apie nebaigta paveiksla?
Ir lai neisizeidzia tie, kurie nesusilaukia liaupsiu, nes vienuose namuose buna sukurtas interjeras, o kituose - tik gyvenimo salygos.