Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos mylėtojų namai

thumbup.gif mano fantazija daugiau neturi prie ko prikibti, po detalesnio paaiskinimo kas kaip kur ir su kuo biggrin.gif

ryt bandysiu savo projektuka padarkymui imesti rolleyes.gif

siuo metu delioju virtuve, nesusidraugauju su virsutiniu spinteliu isdestymu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(sayonara @ 2013 02 27, 20:03)
merginos, padėsit dėl baltų plačių grindjuosčių? ax.gif

mamagabi yra minejusi roblux mirksiukas.gif kelios merginos naudojosi ju paslaugomis, lyg ir patenkintos ax.gif na bet jos gal pacios atsilieps
Atsakyti
QUOTE(Brunetike @ 2013 02 27, 19:07)
mamagabi yra minejusi roblux  mirksiukas.gif  kelios merginos naudojosi ju paslaugomis, lyg ir patenkintos  ax.gif  na bet jos gal pacios atsilieps

dėkui, laukčiau bet kokios informacijos 4u.gif
Atsakyti
sayonara, Dubingiuose yra poliruteniniu ir grindiniu ir lubiniu ivairiu plociu ir rastu uzsakomu apvadu ir visokiu kitokiu tokiu dalyku, atveza gan greitai, tai, jei nebutinai mediniu ieskot uzsuk ten pasiziuret mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes dejom tas grindjuostes is Roblux. MDF'as. Viaskas su jom gerai. Laiku pagamino, be jokio broko. Mdf'as kieta medziaga, man patinka, kad nesdauzo su visokiais siurbliais. Poliureatanas, kad ir tas kietasis, man regis, nera toks kietas. 4u.gif
Papildyta:
Ai, adr del kainos, tai metro kaina litais kiek cm aukscio - pav. pas mus 12 cm, tai 12 lt/m. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2013 02 27, 12:13)
Boksta turit omeny tas spokinycias?

spokinycios jega wub.gif pas mus viena irgi bus... pasidarysiu placia palange sedejimui....

QUOTE(Vedda @ 2013 02 27, 15:13)
mano pasamprotavimas apie sandeliuka. Kam jis?

sandeliukas jega... mano anyta turi, tai nerealiai... ir as buvau susiprojektavus, bet dabar ziuriu kad nelabai jam ten vietos yra, tai ir nebedarom sad.gif o gaila....

QUOTE(Vedda @ 2013 02 27, 16:06)

mano vonios kambarys

ale tikrai kambari primena bigsmile.gif

siandien buvau pasivazinet... is visos keliones radau tik vienus patinkancius tapetus... kaina aisku fool.gif bet dabar sedziu ir galvoju.. ar uzteks vieno ruliko ir issiklijuot tulikiuka, ar uzsimerkt ir nusipirkt tris rulikus miegamui g.gif miegamui bisi per ruzavi... bet negaliu kaip jie man wub.gif

user posted image

daugiau uz nieko akis neuzkliuvo blink.gif
Atsakyti
dėkui, merginos. važiuosiu ieškoti. dvi vietos jau aiškios smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 02 27, 20:42)

siandien buvau pasivazinet...  is visos keliones radau tik vienus patinkancius tapetus... kaina aisku fool.gif  bet dabar sedziu ir galvoju.. ar uzteks vieno ruliko ir issiklijuot tulikiuka, ar uzsimerkt ir nusipirkt tris  rulikus miegamui  g.gif  miegamui bisi per ruzavi...  bet negaliu kaip jie man  wub.gif

user posted image

daugiau uz nieko akis neuzkliuvo  blink.gif

mmmm wub.gif wub.gif
mano silpnybe:)
parasyk kieno cia jie, kokia firma, pasidesiu i papkute ateiciai:))
p.s. as ir nesu didele ruzavos megeja, bet cia jos minimaliai, visai nekrenta i akis, be to cia tokia ne visai ruzava, bent jau mano kompe:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daffni: 27 vasario 2013 - 21:47
QUOTE(Vedda @ 2013 02 27, 18:06)
Plyteles likusios is ankstesniuju gyventoju ,klijuotos pries 7-8metus

user posted image

Tik žvilgtelėjus į nuotrauką pamaniau, kad šitą vonią jau kažkur seniai esu mačiusi smile.gif O kai perskaičiau apie ankstesnius gyventojus, tuo beveik neabejoju. Matyt buvo kažkuriam žurnale, nes man įstrigo patalpą dalijanti sienelė.
Atsakyti
QUOTE(daffni @ 2013 02 27, 21:45)
mmmm wub.gif  wub.gif
mano silpnybe:)
parasyk kieno cia jie, kokia firma, pasidesiu i papkute ateiciai:))
p.s. as ir nesu didele ruzavos megeja, bet cia jos minimaliai, visai nekrenta i akis, be to cia tokia ne visai ruzava, bent jau mano kompe:)

sanderson the classic colection WR8493/1

http://www.fashionwa...r-wr8493-1.html

naturoj jie tokie gerokai patrinti wub.gif 150lt rulikas cry.gif bet i tulika vistiek pasiimsiu jei nieko kito nerasiu....
Atsakyti
QUOTE(Juma81 @ 2013 02 27, 22:16)
Tik žvilgtelėjus į nuotrauką pamaniau, kad šitą vonią jau kažkur seniai esu mačiusi  smile.gif O kai perskaičiau apie ankstesnius gyventojus, tuo beveik neabejoju. Matyt buvo kažkuriam žurnale, nes man įstrigo patalpą dalijanti sienelė.

oi netikiu,nebent pardavimu skelbimuose biggrin.gif is senuju like tik sienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 02 27, 17:02)
sveikos,
merginos, gal patarsit. kur Lietuvoje, konkrečiai Vilniuje galiu rasti baltų platesnių negu įprasta plintusų? dėkui smile.gif

Esu pasiemus Roblux apvadu pvz. Jie turi tik 2dvieju tipu.
As pasirinkau sita varianta, darysiu 12cm.
Bet kainos tai dabar jau pakeltos, sake 1,5lt uz cm. Tai 12cm kainuotu 18Lt.
Pasiderejau, tai sake padarys uz 15Lt.
user posted image

user posted image

Parduotuvese visi tie poliuretatiniai kainuos tikrai daugiau. Pvz. Dubingiuose 2metrai apvadu tokio aukscio kainuoja apie 70-80Lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grikute: 27 vasario 2013 - 22:59
QUOTE(Barboraaa @ 2013 02 27, 16:17)
Pastebiu,kuo mažiau pasidėjimo turėjau tuo tvarkingiau buvo g.gif  blush2.gif

ir dar, kuo maziau pasidejimo, tuo mazesne galimybe isigyti nereikalingu daiktu thumbup.gif .
Atsakyti