QUOTE(Vedda @ 2013 02 27, 14:32)
Bet tai isivaizduokite,kaip begiojate laiptais rengtis ar persirengti,nebent ten bus tik sezoniniai rubai
Na as nesiknisu, tiesiog viska funkcionaliai susideliojau Po kaitlente stalciuose puodai ir butine technika, prie pagrindines stalvirsio vietos kur ruosiu maista,virsutinese spintelese visi reikalingi miltai,kruopos,aliejai, prieskoniai -isvaziuojanciame kargo po ranka,duonine irgi imontavau i spintele.Is viso kiek turu spintukiu ,tai viena net potuste ,kas man nesuvokiama
Man patogu,vienas zingsnis ir viskas po ranka, nereikia niekur begioti i kita virtuves puse
Na as nesiknisu, tiesiog viska funkcionaliai susideliojau Po kaitlente stalciuose puodai ir butine technika, prie pagrindines stalvirsio vietos kur ruosiu maista,virsutinese spintelese visi reikalingi miltai,kruopos,aliejai, prieskoniai -isvaziuojanciame kargo po ranka,duonine irgi imontavau i spintele.Is viso kiek turu spintukiu ,tai viena net potuste ,kas man nesuvokiama
Man patogu,vienas zingsnis ir viskas po ranka, nereikia niekur begioti i kita virtuves puse
Taip taip, ne itin ir man patinka ta drabuzine pirmam aukste. Kazka dar galvosiu kad ir antram aukste padaryt
Zinoma, reikalingiausi daiktai salia spintelese, bet man pvz visada nepatinka laikyti visokiu bulviu, morku spintelese (noreciau atviru krepsiu sandeliuke), taip pat buitine technika, ivairus gerimai, konservai, sausi pusryciai ir t.t. Sandeliuke daugiau daiktu telpa, tuomet galima maziau spinteliu deti virtuveje. Nors zinoma, visada galima ir su spintelem issiversti ir patogiai bei graziai issideliot