QUOTE(Rabambule @ 2013 02 26, 20:05)
valpurgija, o jum auktingumas leidzia arkas daryti? kad nebutu tuneliukai..
QUOTE(Cobre @ 2013 02 26, 21:06)
As nedaryciau aplamai tada arkos, jei ji tokia siaura gaunasi
jau ir taip man ten tunelinis tas jusu kambarys (atsiprasau, bet vat toks ispudis, gal klaidingas
). O padarydami tokia siaura arka, jus liksite su vienu langu svetaineje, uzsitamsinsite, kamurkiu prisidarysite
Skonio reikalas, aisku, bet as tada tyliu.
Jus ta arka juk galite daryti kurioje norite vietoje, bent jau as tai palikciau iejima i koridoriu svetaines puseje.
QUOTE(TuDa @ 2013 02 27, 08:38)
Pradėdama rašyti noriu pasakyti, kad arka ir yra arka, o Jūs kalbat apie nišą, gal taip pavadinkim. Nes aš nelabai supratau, tai grįžau atgal tos nuotraukos apžiūrėti
Tokiomis nišomis suformuotumėte zonavimą, o tuo pačiu ir pasisektų paslėpti virtuvinių baldų šonus. Taigi ir reiktų taip mąstyti, kad jos turėtų būti apie 60 cm pločio tiek iš vienos pusės, tiek iš kitos ir ne daugiau, nes kam tą erdvę tamsinti. Ir kaip suprantu, virtuvės zona būtų sulig katilinės siena.. Tuo pačiu, jeigu patinka, galite ir virtuvės lubas daryti 10 cm žemesnes, negu likusi patalpos dalis. Gautųsi toks laiptelis, tik ant lubų
O, kad daugiau ką pasakyti reiktų žinoti, kas kur stovės, aš apie virtuvę. Nes minėjot, kad santechnika jau išvedžiota.
Man liūdesį kelia tas koridoriukas link miegamo- kaip jį apšviesti dienos metu
QUOTE(Rabambule @ 2013 02 27, 11:28)
Cia jau panos visko liolio prirase, tai manau uztenka komentaru, o as siulau programele paprasta sweet home 3d, as joje deliojuosi viska.
labai aciu jums uz pagalba, nes kovo viduryj grizta MB ir sako paruosk savo pageidavimus
1.del arku, tai ne taip pavadinau, jei kalba eina eina apie uzapvalinima, tai jo nebus, tiesiog bus kvadratiskumas, 1.70 plocio, tai cia gal nisa vadinasi.
2.virtuveje pravesta vamzdynu dar nera, MB ir laukia mano suplanavimo kas kur, tik prase laikytis arciau sienos katilines su ta technika kuriai reikia vandens, na cia praktiskumo sumetimais.
3.
del langu stokos ir tamsumo zinau ir pripazistu, tad sprendimai dabar turi buti orientuoti kuo daugiau neuzgozt sviesos ir sviesint interjera.
4.cobre, vis tiek nesupratau jusu patarimo del pirmosios foto, ar teisingai supratau, kad sutrumpetu svetaine, nes siena su nisa det jau pries kita nisa i kolidoriuka?bet as galvoju ar taip bus grazu?nors is kitos puses susiformuotu valgomasis tarp svetaines ir virtuves, bet bus tamsoka jame
5.jei daryt virtuveje nis apo 60cm. abiejuose krastuose, tai tada spinteles dedasi pagal 2 sienas, viduryj lieka labai daug erdves, sakyciau viens lakstyms per visa virtuve nuo vienos iki kitos spinteliu sienos, jei dedu sala, tada vel uzstoju ir taip brangia sviesa
6.buvo mintis daugiau uzleist sienos, ir padaryt desinej pusej iki puses sienos sandeliuka, aisku sviesos kazkiek vel sumazinu tokiu atveju, tad del sandelioko svajones tur but geriua atsisakyt
7. del pakalusimo ar galim arkas daryt, tai nisa ta prasme darysim, nes nu jos vis tiek turi but, ar duris ar nisos, nesvarbu kosk jau aukstis
8.cobre neisikirtau jusu minties
Jus ta arka juk galite daryti kurioje norite vietoje, bent jau as tai palikciau iejima i koridoriu svetaines puseje.
9.TuDa, sita problemele irgi zinau irgi mastau kaip reiks issisukt
Man liūdesį kelia tas koridoriukas link miegamo- kaip jį apšviesti dienos metu
imetu siek tiek foto is real
cia tos nisos is holo puses fotgrafuotos (cia dar wc formuosis), atrodo mazos, nors yra 1,70m
cia virtuve turetu formuotis, o kolidoriuke uzsidet siena i katiline.
o cia i svetaines puse (atsiprasau uz bardakus!)
ir primenu planeli