QUOTE(Cobre @ 2013 02 25, 17:40)
Femme, geriau jau, bet man atrodo, kad vienspalvis audinys, be jokiu rastu butu daug graziau. Paeksperimentuok kada, kai sitas pabos
Bet esme tame, kad mamagabi sia nuotrauka iliustravo ir savo sprendima. O man kaip diena ir naktis jos sprendimas ir sis. nekalbu apie dekorus, prabanguma, stiliu, bet visai kitos patalpos proporcijos, aiskus zonavimas, labai graziai ir proporcinai ispresta viskas : atstumai patalpoje, zonu didumas, sviestuvu dydis ir atstumai. Ai, yra, kaip yra.
tai čia žinai - eksperimentas su priemonėmis, kurias turi namie, nes po audinių salonus bastytis neišeina dėl objektyvių pienuku kvepiančių priežasčių
ačiū už nuomones
tai aš būtent ir paminėjau jos pačios įdėtą nuotrauką, nes kartais paimamas vienas elementas, nes "ir ten taip buvo", bet neatkreipiamas dėmesys į kitus, kurie ir sudaro tą dermę ir visumą
o dėl pastabų - gal jų nereikia šeimininkams, kurie, šiaip ar taip, nepuls perdarinėt tik pabaigę, bet pradedančiai interjeristei tai labai svarbu. Čia juk ne apginta disertacija su moksline pozicija, kurios taip lengvai neatsisakyti