QUOTE(Cobre @ 2013 02 26, 16:50)
Klausimo nemaciau. Salia vonios kambariuko eina laiptai i antra auksta. Kadangi jau sakiau kad isnaudojam kiekviena cm, tai ir erdve po laiptais irgi isnaudojom. Pradzioje mastem ten daryti wc kamputi, taciau nutarem, kad bus patogiau ir estetiskiau ten ikurti skalbimo masina ir kitus rakandelius. Veliau dar uzuolada stora ir placia ten suklostuosiu ir zemai parisiu. kazkiek matysis ta skalbimo masina, bet man si iseitis priimtiniausia. Bet jei kas stato nauja nama, tai vargu ar det tokiu niuansu kvarsina sau galva - juk patogiau tureti atskira skalbyklos patalpa
kazko kompas uzsioziavo ir korteles nemato, negaliu nuotraukos ikelti
Aišku, ačiū. Man patinka jūsų minčių eiga (apie išskaičiavimus, apgalvojimus iš anksto, o ne belenkaip, kad tik baldas stovėtų).. Aš kol kas mažam butelyje ieškau erdvių (nors čia daug kas visai gerai vyriškio apgalvota iki manęs
). O labai ateičiai tai, kaip sakėt, dedu į stalčiuką idėjas.. o ką gali žinot, gal ir prireiks tokių sprendimų. Įdomu, nes net neįtariau, kas ten.. anapus
Ačiū.. jei kada pavyks įkelt foto irgi būt įdomu pamatyti. Bet jau geriau įsivaizduoju.
Ai, tam pačiam Mano namai numeryje 13 įdėjų kai panaudoti draperiją.. matėt turbūt. Šiaip, labai vykęs numeris paskutinis, akims paganyti, vaziduotei palavinti
-----
Iš Kaimo.. nelabai supratau, kuri ten plokštuma ne taisyklinga stačiapampė? Bet šiaip baldžiai viską padaro.. mūsų baldžius mūsų spintą pradžioj buvo kaip trapecinę nusipaišęs (dėl praėjimo).. Nu čiūdnai atrodė, bet atsisakė tos minties tik dėl plokščių pjovimo augančios kainos, tik dėl to.. Taip, kad gali būt ten bet kokios formos apytiksliai keturkampis, mano galva, tas baldas
O dureles nežinau.. didelių stalčių gal nereik daryt visų trijų, nes viršutinis stalčiukas turbūt būtų patogiau siauresnis šepetėliams, 2as, 3as gali būti platesni.. jei aišku..
Ai, dar.. man sprendimas toks nelabai dėl spalvos (nedraugauju su riužavumais), bet gal jum tiktų ant fanieros paklijuotų tų pačių plytelių durelės.. Pas mus taip padaryta ir visai žaviai atrodo man.. ekonomiška. Tik nedarykit kokio natūraliai ar tamsiai medinio paviršiaus.. Ir taip tų spalvų, atspalvių daug