Įkraunama...
Įkraunama...

Kreivakaklystė

Ne pro šalį būtų ir kokiam chirurgui parodyti ax.gif
Atsakyti
Niu tai reiks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2007 01 06, 00:23)
Niu tai reiks verysad.gif

mes nuo 3sav pradejom masazus daryt,2savaites buvom su kaklo itvaru,sildymus dare.2-3sav masazus dare masaziste,po to as peremiau. koki menesi ar 2 dar pamasazavau,ir viskas susitvarke bigsmile.gif
Atsakyti
Sveika! Tavo vaika reiketu parodyti ortopedui ir chirurgui. Taip pat siulyciau patikrinti akytes (vienos pazistamos vaikui taip buvo butent del ju). Jie nustatys jei yra kreivakaklyste ir rekomenduos gydyma. Taip pat butina nuolat daryti masaziukus. Nepergyvenk, visa tai yra pataisoma, tik nereikia delsti. Kazkur girdejau, kad vaikams iki metu beveik viskas yra pataisoma, tik reikia laiku pradeti gydyti.
Sekmes! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denlen26: 09 sausio 2007 - 23:05
Mano abieju mergaičių savu laiku buvo galvytės pakreiptos į vieną pusę... Tačiau išsitaisė nepastebimai ir praktiškai nieko tokio nedarant. Na vyresniajai truputėllį pamasazuodavau, nes man sakė gydytoja neva vienos pusės raumenukai labiau įtempti. Tai atseit reikia vieną pusę atpalaiduoti, o kitą stiprinti.
O mažajai kai taip buvo tai neurologė iš karto pasakė nepergyventi, taip būna dažnai. Kadangi tokio amžiaus vaikeliai kaip dabar taviškė daug dalykų daro per vieną pusę, taip yra dėl to, kad vienos pusės raumenukai stipresni. Laikui bėgant kai sustiprės ir pradės daryti vienodai abiem pusemis (pvz. verstis) greičiausiai susitvarkys viskas 4u.gif Taip ir atsitiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velaura: 10 sausio 2007 - 11:57
Oi nuraminai mane o beto ir masaziste sake kad jau taisosi duok Dieve kad viskas butu gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2007 01 10, 12:02)
Oi nuraminai mane o beto ir masaziste sake kad jau taisosi duok Dieve kad viskas butu gerai doh.gif

Tikrai viskas susitvarkys - pamatysi 4u.gif
Atsakyti
Mane masaziste isgasdino sako iki 2 metu reiks vaika taip masazuot ir kreipt galvyte!
Atsakyti
Parašų tvarkymosi akcija SuperMamoje!

Dalyvio parašas – vieta trumpam, neužimančiam daug vietos asmeniniam devizui, šūkiui, mėgiamai citatai; mažai, padoriai, estetiškai nuotraukai/paveiksliukui (maksimalus nuotraukos aukštis - 120 taškų/pikselių); arba 1-2 skaitliukams/liniuotėms, kurie padeda skaičiuoti laiką iki svarbaus jūsų gyvenime įvykio ir pan.
Parašai nėra skirti išvardinti visiems jūsų vaikučių vystymosi pasiekimams - tam turime dienoraščius forume, bendraamžių temas; neperkraukite parašo nuotraukomis – tam turime galerijas, „Štai mes kokie“ temas. Didžiulis perkrautas parašas apsunkina ir prailgina puslapio vartymo laiką forumo dalyviams, kurie turi lėtesnį interneto ryšį (tokie puslapiai kraunasi ypač ilgai).
Draudžiama asmeniniame paraše patalpinti bet kokio pobūdžio skelbimą. Tam skirtas atskiras skyrelis forume - "Skelbimų lenta".

Stenkitės pasirinkti trumpą subtilų įdomų skoningą parašą! Būkit malonios, pas ką netvarka, susitvarkykit! Parašai, neatitinkantys šių reikalavimų, trinami be perspėjimo.
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2007 01 10, 13:08)
Mane masaziste isgasdino sako iki 2 metu reiks vaika taip masazuot ir kreipt galvyte!

tai priklauso labai kas masazuoja!pas mus pasirodo pirmoji masaziste(dirbanti naujagimiu skyriuje!) ne ta kakliuko puse masazavo,tai gerai,kad neilgai,o tai butu tik dar labiau pakenkus! blink.gif doh.gif
Atsakyti
noriu paklaust mamu susidurusiu su sia beda,kreivu kakliuku,vaikui kove 2 metai bus lankomes poliklinikoj mankstas ir masazus(dainavoje},bet sunkumas tas,kad tai 2 skirtingos gydytojos gal zinot kur daro viana gydytoja masazus ir manksteles kaune,o gal privaciai kokia gydytoja zinot,kuri moka
Atsakyti
nejaugi nieks negali padet
Atsakyti